Sada je: 08 kol 2026, 08:55.

Rođendan drugašića - gdje?

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: Rođendan drugašića - gdje?

PostPostao/la TmamaKiN2 » 15 lis 2010, 12:33

curice izvlace papire crvene boje, a deckici papire plave boje

bravo imge, to se vidis ne bih sjetila :kiss
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la Imge » 15 lis 2010, 14:29

dadada, stroj za balone - to je bio hit na jednom rodjendanu :dada

nego, evo prijedlog za zgodnu knjigu s igrama:
Igre u mraku
tu ima zgodnih ideja jer nisu uobicajene igre nego je bas fora zgasiti svjetlo, smiriti klince ;) i ajmo :srca
Kako raditi manje, a zaraditi više? Kako?!
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la TmamaKiN2 » 15 lis 2010, 14:35

nece biti mrak :mrgreen
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la TmamaKiN2 » 18 lis 2010, 09:26

kopiram s maratonaca:

"Prezivjela sam subotu I proslavu s njezinim prijateljima, 8 curica I 3decka+N. koji je prvih sat vremena bio s mm na stolnom tenisu. Srecom, nekako je ove godine to sve skupa relativno brzo proslo. Od 16-18 trebao biti, s tim da je jedna curica dosla vec u 15.15, ali bila je dooobra pa ajde. Ona je donesla spomenar, pa su se ostale upisivale kako je koja dolazila, I tako su u stvari potrosile dobrih pola sata. Onda su rekli das u ipak gladni pa sam narucila pizzu, na to je isto otpalo nekih 15tak minuta. Bili su u dn.sobi sigurno nekih sat vremena sto mi je bilo drago, osluskivala ih, promatrala, razgovarala s njima, drago mi je das am imala takvu priliku. Od deckiju jedan je emotivno nezreo pa je u jednom trenutku bilo potrebno da se umijesam, ali sve smo sredili. Nakon torte su se nekako podijelili, curke kod K u sobi, decki u dn.boravku s legacima, mirni I tihi ko bubice. Prekrasno! Oko 18 su svi otisli osim jedne curice cija je mama dosla na kavu, krasno su se igrale, I jos je dosla jedna frendica s dvoje klinaca, to su N frendovi (curica I decko) I ostali smo do negdje 21h, ja sam malo odahnula. A jucer smo imali popodne od 16 bake, rodjake I nase dobre prijatelje s djecom, pa do 21. eto, dobila je barbike kaj si je htjela (vratismo se u fazu barbika) I jednu drustvenu igru “igra zivota”, zgodno. Danas jos popodne imamo najavljene goste I mislim das mo zakljucili za ovu godinu. Na kraju kupila mm krasan pullover na cif u r.di kappa, tamno sivi, to mu ionako treba I after eight pride. Jutros smo ustali, N nosio poklon, ja cokoladu,a K malu svijecicu I pjevali sretan rodjendan I tako probudili mm-a. iznenadio se pa su se malo valjali po krevetu. Eto, tako je to bilo kod nas."

na kraju se nisu ni igrali nikakvih igara, bar ne ovih koje sam ja mislila da budu, ali bili su dobri :1
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la tanjabb » 18 lis 2010, 10:02

mi cemo na kraju ipak bazen
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la TmamaKiN2 » 18 lis 2010, 10:04

i ja bih rado druge godine negdje drugdje, ne znam. ali, ovaj smo mjesec imali uuuuuuzasno velikih izdataka, prvo popravak auta, pa registracija istog, pa smo bili za ona tri dana na moru...... eto, jednostavno nismo mogli sad jos pljnut nekih 1.500 za proslavu vani, pa jos poklon....... a ionako moramo doma nesto napravit za frendove i rodbinu, a i mm ima rodjendan (isti dan), a on mi nekako nije vise za u igraonicu :lol
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la Imge » 18 lis 2010, 11:37

mi smo imali vikend s 2 djecja rodjendana.

prvi - doma kod djevojcice iz razreda, imali su srece da je bilo lijepo i suho u subotu popodne. bilo im je super, naigrali su se, izdivljali (malena ima prekrasno veliko dvoriste) - sve u svemu - ocjena 5 . i to mi je jos uvijek dokaz da djeca vole rodjendane slaviti kod kuce (radi se o uzrastu 8 do 10 godina)

drugi rodjendan - nedjelja, klub "Mrak korak" . ocjena 10 (tako su to moji decki ocijenili, nisam bila). mrak, mrak, mrak, mrak kazu oni :dunno (bili su prvi put). i sad svi hoce tamo slaviti...

vise o Mrak koraku:
http://www.mrak-korak.hr/
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la tanjabb » 18 lis 2010, 14:08

zgodno izgleda ovaj mrak korak :dada

Rezervirala sam bazen u Educareni, DVA mjeseca unaprijed. I kasno popodnevni termin za taj dan je vec ZAUZET :shock . No dobro. Napomenula sam da je uspijesan rodjendan onaj nakon kojeg ce svi izaci mrtvi umorni :mrgreen .
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la franika » 28 lis 2010, 02:00

Ako nekog zanima-u nedjelju smo bili na rockasu u kuglani kod City Centra One. Za pocetak, Franov komentar: "Dobro je ali meni je ipak najbolje bilo u Habylandu". Ja sam bila manje vise citav rockas tamo jer su slavili klinci nasih dobrih prijatelja pa imam i sama svoju predodzbu o proslavi. Ovako:

Organizacija im je losa, nema ama bas nikakve animacije, roditelji slavljenika moraju za svu djecu iznajmiti posebne tenisice u kojima onda kuglaju (pritom se podrazumjeva da vi kao roditelj slavljenika, znate broj noge svakog djeteta jer vecina klinaca pojma nema koji broj noge ima :p ).

Onda, morate par dana prije proslave poslati TOCAN popis onih koji ce stvarno doci na rockas ( a to je iz mog iskustva nemoguca misija, skoro nitko ne potvrdi rockas prije na mob nego se samo pojave ili ne pojave-rijetki jave da nece doci ili pak da ce doci :roll ) jer oni u kuglani trebaju znati koliko ce vam staza za kuglanje rezevirati a imena im trebaju da ih unesu na ekrane koji svakom pojedinacno zbrajaju bodove pri kuglanju. (to je klincima bilo najvise fora)

Rockas kao traje 3 sata, od toga vam pola sata ode na iznajmljivanje cipela, pa im onda neka zenska full nezainteresirano pokaze u 5 min kak se treba drzati kugla i onda ih podijele u nekoliko ekipa i ondakuglaju otprilike sat vremena ili malo vise. To u praksi izgleda tako da su decki manje vise gustali a curice se pocnu dosadjivati nakon kojih pola sata i onda se pocnu igrati lovice i skrivaca (prostor je inace lijepo uredjen i ogromno je se ali nije mi nikako prilagodje proslavi djecjeg rockasa :dunno ).
Dok kuglaju, dobiju pice-sok od jabuke, case su im staklene i sve su iste, tako da pojma nemas koja je casa od kog djeteta, pizze jedu stojecki dok kuglaju (salvete moras svako malo zicati jer valjda stede i na tome).

A najveca prevara je torta-kakti NJIHOVA a zapravo posluze najobicniju smznutu sladolednu tortu (tipa one od Leda) koja je mala i nije je uopce bilo dovoljno za svu djecu, frendica-mama od slavljenika, je u zemlju od srama propala jer su se neki rasplakali da za njih nema torte!!

Na pozivnici im pise da se dobije i sampanjc, koji onda uopce ne donesu sami od sebe, nego tek kad se slavljenik sjetio pitati da "kaj je sa sampanjcem" onda su se ispricavali da su kakti zaboravili, pa su ga tek tada donjeli. :ne

Pozivnice su tiskane na obicno A4 papiru u boji ali dobijes samo 1 pozivnicu kao uzorak :loce a za ostale te upute da si ih sam isprintas ili iskopiras (nisam to dobro polovila-ali i jedno i drugo je fakat presmijesno!) :lol

E da, i muzika je apsolutno preglasna, ne moze se uopce normalo razgovarati, tresti non stop a i buka je velika jer preko puta, na stazama za kuglanje di kuglaju odrasli, poneseni pivom, uzasno galame velika drusta koja su tamo dosla kuglati.

Fotkati rockas naravno moras sam.

I to su sve skupa platili nesto vise od 1600kn!! :ne

Btw, jel zna netko kaj je sa Habylandom? Di se preselio, jel se otvorio??
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la saptacica » 28 lis 2010, 08:28

Habyland upravo stiže kraj te kuglane! Jučer mi saopćilo.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la palunkica » 28 lis 2010, 08:47

Ajde hvala bogu, idem ih zvati odmah da rezerviram za naš rođendan. Tin hoće samo Habyland i ništa drugo :dunno
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Imge » 28 lis 2010, 09:26

franika, puno ti hvala na ovoj povratnoj info i detaljnom prikazu :kiss
idem odmah otkazati tu kuglanu (da ne kazem kako mi je samo ovako nesto trebalo jer mi je to sve bilo tako daleko - mi na kvatricu, a sve goste moram zvati na drugi kraj grada :roll )

iako, sad opet imam problem - GDJE slaviti :conf .
poludit cu... :roll
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la franika » 28 lis 2010, 09:58

Habyland upravo stiže kraj te kuglane! Jučer mi saopćilo

:joy :joy I Fran hoce SAMO tamo, osim ako se za pol godine kad je njegov rockas ne otvori jos nekaj bolje u tom stilu, u sto sumnjam.

edit: i jos samo jedan "detalj" sa rockasa iz kuglane: sladoledna torta je stigla potpuno ZALEDJENA, tvrda ko kamen jer su ju zaboravili valjda nesto prije izvaditi iz leda pa se niti svjecice nisu u nju mogle popikati pa je citavo drustvo, okupljeno oko stola moralo pola sata cekati na puhanje svjecica!! :drink
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mama courage » 28 lis 2010, 20:24

mi smo rezervirali zoološki vrt.
sad samo treba nagovoriti dijete da je upravo to ono što ona želi. :lol
mama courage
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la tanjabb » 28 lis 2010, 23:06

Ja sam od nekih nasih prijatelja cula sve isto o kuglani, da je samo kuglanje OK ali sve ostalo nije. Zato sam i zakljucila da to sada nije za njih, govorim o djeci od 7.godina, nego mozda kad budu veci, 12. ili 13., tada im je za tortu tak il tak svejedno.
Mi smo bili lani u Habylandu i djeca su bila sva redom odusevljena.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Imge » 29 lis 2010, 15:35

tak sam jadna s tim rodjendanom i ne znam gdje bih i vrtim i citam ponovno vase preporuke i nadjem ovo
saptacica je napisao/la:Ja ću jednom obavezno paintball, sva djeca će me voljeti...

:lol
ajme ajme :lol

idem opet i ja gledat taj paint ball, mozda ima nesto za djecu u zimskom periodu...
jojojojoj
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la palunkica » 29 lis 2010, 15:47

Dakle, ja sam se na neviđeno predbilježila za Habyland, navodno otvaraju 1.12. i navodno će biti super i iste cijene kao i prije, i isti program rođendana.

Samo što je puuno dalje :dunno
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la tanjabb » 29 lis 2010, 15:49

Ma Palunkica, to je nebitno.
Meni je to preblizu nasem rodjendanu, sta ako ne otvore do tada. A vec sam kaparila bazen. Lukas je jucer na papiric napisao koga ce sve pozvati na rodjendan. Po prvi puta na popisu ima i cura :D .
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la palunkica » 29 lis 2010, 15:52

tanja, ne znam, mogu se samo nadati da će i otvoriti, ako ne otvore.......

Neki koji su rođeni u to vrijeme slave i po mjesec dana kasnije. Pa eventualno možemo i mi.

Da, idu tamo kod City centra i imat će sve isto kao i u Heinzelovoj plus navodno neke nove sprave.

Kad nisam našla niti jednu bolju opciju :dunno
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la franika » 29 lis 2010, 21:40

Dakle, ja sam se na neviđeno predbilježila za Habyland, navodno otvaraju 1.12. i navodno će biti super i iste cijene kao i prije, i isti program rođendana.

Super! A na koji broj tel. si ih dobila? Ja sam bas neki dan gledala njihovu stranicu na internetu i nista tada jos nisu bili napisali ni di su se preselili ni kad ce otvorenje. I mi jedva cekamo otvaranje!!
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la franika » 29 lis 2010, 21:45

Mi u iducu subotu idemo na rockas u neku igraonicu "Baza". Evo zgodnog linka o fora igraonicama, medju njima i o Bazi. Javim dojmove, objektivno i detaljno, kao i do sada. :dada :mrgreen

http://dalje.com/hr-zagreb/neobicne-dje ... ebu/158494
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lara72 » 29 lis 2010, 22:02

O Bazi se dosta pisalo na topicu o igraonicama. MI smo tamo slavili ročkas prije tri godine i bilo je super. Super zato jer imaju veliki ograđeni vrt pa su klinci bili vani. Imaju i dio vrta za roditelje. Baza je izvrsna kad je lijepo i toplo vrijeme:mah
lara72
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tanjabb » 30 lis 2010, 00:17

potpis na Laru
Baza je fenomenalna zbog vrta. Za nas koji slavimo u 12mj. to nista ne znaci.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la palunkica » 30 lis 2010, 09:27

Baš tako, nama je to "kućna" igraonica jer je u kvartu pa većina slavi tamo. Zanimljivo prva dva puta, ovo ostalo je bezveze, pogotovo za veće.
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Cathy » 30 lis 2010, 10:12

Imge je napisao/la:mi na kvatricu, a sve goste moram zvati na drugi kraj grada :roll )

iako, sad opet imam problem - GDJE slaviti :conf .
poludit cu... :roll

One2play u Garden Mall-u, skoro iste pare, a toplo. ;)
(Naravno nisam iščitavala topic, pa neznam jel već odbijeno). :mrgreen
2000
2002
2007
2016
Cathy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la franika » 30 lis 2010, 18:50

Super! A na koji broj tel. si ih dobila? Ja sam bas neki dan gledala njihovu stranicu na internetu i nista tada jos nisu bili napisali ni di su se preselili ni kad ce otvorenje. I mi jedva cekamo otvaranje!!

palunkice, nisi mi odgovorila, imas neki broj tel od Habylanda?

Za nas koji slavimo u 12mj. to nista ne znaci.

Kaj se Baze tice, oprostite na losoj ideji, nisam znala da ju vi, Tanjabb i palunkica, vec znate i da vam je strasno bezveze za zimsku proslavu. Namjere su mi bile dobre. :dunno
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la palunkica » 30 lis 2010, 19:23

Oprosti franika, previdjela sam. Zvala sam na broj s weba, onaj neki sa 6. Tamo se javljaju kroz tjedan od 9-17 pa daju informacije.

Samo ti napiši recenziju Baze, ova tvoja recenzija kuglanja je bila fenomenalna. Bit će vam sigurno dobro za prvi put i po zimi :mah
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la tanjabb » 30 lis 2010, 21:12

Franika, nista lose nisam mislila. Baza djeluje vec sigurno preko 4 godine i pisali smo o njoj na forumu. Mi isto "gravitiramo" toj igraonici i bili smo na dosta rodjendana. Zbog vrta je u toplim mjesecima zaista odlicna i posebna, a zimi malo bolja od nekih drugih ali po meni ne toliko koliko je skuplja. Mislim da rodjendan kosta oko 2400kn.
Vama koji idete prvi put ce sigurno biti super, pogotovo jer imaju i odvojen prostor za roditelje.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la palunkica » 30 lis 2010, 22:07

I da se vratim na temu, u prostoru bivšeg Habylanda otvoren je hangar s umjetnom travom za nogomet. Organiziraju i dječje rođendane, to je za one koji su ludi za nogometom, mi nismo kandidat za tako nešto

http://www.avenueball.com/djecji-rodendani/g8

A za sportske tipove nije loš ni Olympionic klub, oni imaju jako dobre sportske animatore.
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la franika » 30 lis 2010, 22:12

Tnx, palunkice! A vec se moze rezervirati u Habylandu rockas, iako se nisu otvorili? Pitam za frendicu ciji mali isto u 12mj ima rockas pa bi ona isto tamo rezervirala.

Mislim da rodjendan kosta oko 2400kn.

:shock :shock Uuu, pa to je vise nego sta smo mi platili Habyland, a i same znate kako je Habic (tak ga moji od milja zovu :mrgreen ) super! Ovo je stvarno pre previse!! Nis, recenzija slijedi, za on koje jos sa bazom nemaju iskustva. :mrgreen

I samo jedno pitanje-kak sada stvari stoje morat cemo do Baze Fran i ja sa tramvajem. Br. 14 tamo vozi, jel blizu tram. stanica od igraonice?

to je za one koji su ludi za nogometom, mi nismo kandidat za tako nešto

Ni mi, nikako! :ne Tvoj Tin i moj Fran, vidim, imaju jako slican ukus u tome kak si zamisljau svoju proslavu rockasa! :dada
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.