Sada je: 30 srp 2026, 01:45.
Moderator/ica: medo14

) Smjestena je bila u skoli, a ja sam je dovela i dosla opet na zadnja tri dana.

. L čeka samo još jedna godina flaute.
,kad doznam cijene i termine (sedmi mjesec nam je popunjen) i prekrojim crne fondove. 

.
?Hajdi je napisao/la:Crasy daisy, koju flautu vam prof preporučuje
Kris2 je napisao/la:Troškove natjecanja u principu pokriva škola (mi nismo nikad morali noćiti, ali mislim da je i to plaćeno za djecu, roditelji valjda sami plate ako idu). Priprema za natjecanje je inače povezana sa intenzivnim vježbanjemi doma a i u školi (dodatni satovi, ovisno o ambicioznosti i volji profesora - puno više naprave u jednom satu s profesorom nego sami u principu)
I moji su dobili petake na ispitima.
Čestitam svima na uspješno odrađenoj godini, nije loše da sviraju nešto i preko ljeta
. moj je imao jako puno intenzivnih proba prije natjecanja.Hajdi je napisao/la:L ima Yamaha YFL-271 i super joj je. Kupovali smo ovdje kod nas na http://www.lastra.si.

. Mala Bornica je napisao/la:vjerojatno ce sljedece godine dobiti i klavir, pa ozbiljno razmisljamo o ispisu iz izbornih predmeta (talijanski i informatika). nezgodno je jer se zahtjev za ispis treba predati do 15.08. a voljela bi ipak vidjeti raspored prije konacne odluke. i nije mi jasan taj datum kad su u skoli 15.08. na godisnjem.

i nastavlja s klavirom.obje razmisljaju osrednjoj al vidit cemo s obzirom na selidbu u zagreb .

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.