Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
27 svi 2010, 12:12
joj to mi je super, ali mi termin ne odgovara
jel znaš imaju li još koji termin?
27 svi 2010, 12:20
Ne, samo taj. Meni to izgleda super i mislim da ćemo ga upisati, pa će se valjda snaći
27 svi 2010, 12:24
A jel tvoj već uči njemački?
27 svi 2010, 12:28
šapto, mene pitaš? Učio je njemački u vrtiću ali bi ga dala ponovno u početnu grupu, jer jedino što zna reći je ich bin fertig kad jelte završi ono na wcu da nam ne promakne
Bi išao tvoj?? To bi bila super kombinacija.
27 svi 2010, 12:31
palunkica je napisao/la:šapto, mene pitaš?
Tebe, da

, sorry, malo sam u outu ovih dana.
Znači, može početna i može predškolarac?
Sviđa mi se ideja, a i blizu kuće mi je. A i vraća me u djetinjstvo, jer je to zgrada od sjemeništa pa smo tamo znali s vjeronaukom ići. I tak

.
Budem i ja svoga naučila ich bin fertig, da ne zaostaje dijete

.
27 svi 2010, 12:58
Raspitat ću se sve detalje pa se čujemo
27 svi 2010, 13:04
Zavidim vam na tome. Mislim, što možete dite poslati u kamp.
27 svi 2010, 17:03
Moj isto zna
ich bin fertig (ali ne za wc nego kao odgovor konobaru u hotelu da je gotov s vecerom

) i
zuckern bitte (zicali vozaca na busu u Innerkremsu svaki dan bombona

). Mi smo u tom terminu (prvi tjedan) na urbanom kampu u organizaciji ekipe iz Innerkremsa. Plivanje, tenis, nogomet, bicikliranje i surfanje. Lukas se veseli vidjeti staru ekipu.
Nagovarala sam i Saptu ali vidim da je ona za svog namjenila vise ove intelektualne izazove
.
27 svi 2010, 18:01
Kamp ekipe iz Innerkremsa je za mene too much naporan. Klinci voze bicikl tipa od Jaruna do Utrina, tamo plivaju, uče tenis, svašta.... Baš za sportske tipove
U njemački kamp ne primaju predškolce, šteta. Šapto, ako se ne odlučiš za ovu ultrasportsku varijantu, možda možemo razmisliti o Šalati
27 svi 2010, 20:46
TmamaKiN2 je napisao/la:moja je K bila u kampu medo prosle godine 2 tjedna, ove ce godine zajedno s bratom ici cak 3 tjedna, drugog izbora nazalost nemamo. a i jos nam ostaje cijeli ili gotovo cijeli kolovoz za izmisliti
mi smo uglavnom bili zadovoljni uz jedan jedini "izgred" a to je da ujutro kad smo ju dovezli (oko 8,20 tako nekako) nije bilo trenerice, tj. nikoga da doceka djecu. tamo su vec bila neka djeca, neki roditelji, na mob. se nitko nije javljao i bila sam uuuuuuzasno ljuta. za nekih 10tak min je mrtva-hladna dosla trenerica i bez ikakve isprike bez pozdrava dosla. na sto sam ju ja pitala i onda je kao procijedila da joj je zao. nakon toga sam napisala jedan jako ljuti mail "gazdarici" i razgovarala tel. ispricavali se puno puno i obecali da se tako nesto vise nece dogadjati...... i nije

hrana jest bila ocajna, nemam pojma kako ce biti ove godine.
Ma moje cure su bile u Kampu Medi, i ja sam šizila na ručak, a onda su prije par godina išli na ručak u restoran u Dom Sportova, i klinci su mi svaki dan rekli da su imali juhu, salatu povrče neko... i da nisu to baš jeli, jer naravno ako ih netko ne šopa neće jest salatu i povrče kuhano
I šta sad, na kraju ni je bolje da klopaju pohano i pomfri, ili pizzu, ili špagete bolognez jer bar pojedu sve i nisu gladni... Šta ne mislite i vi tako? A na name je da doma ustrajemo u zdravoj klopi..
28 svi 2010, 08:34
De palunkice pepejaj kontakte, možda ih ja uvjerim da mi je dijete skroz fino

.
Ustvari sam ove godine odlučila da nikakav kamp, on ima vrtić, znači ima gdje biti, a sve ovo mi je iscrpljujuće. Cijeli dan na zvizdanu bez hlada, onda skupljanje od 8-9, a ja radim od 8h, pa on džabalebari tamo do 9h s nepoznatom djecom, jednostavno mi ne sjeda.
Ultrasportski i vožnja na Utrine ne dolaze u obzir. Voljeti sport pa i jako i biti sportski tip su dvije različite stvari

.
28 svi 2010, 08:40
Cure o kojim terminima je riječ? Od 28.6 nadalje ili?
Mi se vračamo sa mora 27.6 pa mi ovo izgleda zgodno? Gdje se održava taj sportski kamp?
Ima li kakav link za taj kamp? Kakav je program u slučaju lošeg vremena?
28 svi 2010, 11:33
Tinica, ti to mislis na ovaj nas kamp? Nema ih nigdje na netu, ne znam ni primaju li jos kandidata ali mogu pitati, to ti ide mailom ekipi koja dolazi kod njih i na skijanje. Znam da je okupljanje u 8.30 na Utrinama, a kraj oko 16.sati na Jarunu. Nemam pojma sta u slucaju loseg vremena.
28 svi 2010, 11:43
Imaju i kampovi za plivace na moru preko bazena na Utrinama i Mladosti
I na skoli sam vidjela Vladimir Nazor isto na moru.
Ako i kad saznam detalje dopisem.
I ovaj njemacki mi je super, ali mi ne odgovara do 13 sati. Tko ce ih kupiti u 13 i to na Fratrovcu.
Sju, ako je ovo reklama ili istrazivanje trzista mislim da si dobila dovoljno informacija i prostora.
28 svi 2010, 11:47
Adorabla, kupiš ih u 17, a ne u 13.
28 svi 2010, 12:22
ja danas prijavila svoje na njemački
Adorabla, nastava je do 13, a igre su do 17
28 svi 2010, 12:27
Dobila mailom, još nam po godinama nije opcija, ali su im dobri ti programi (lani bili na Abrakadabra Zoo, to je jedno popodnevno-večernje događanje, izvrsno

)
http://www.zgzoo.com/hr/edukacija/poseb ... u-zoovrtu/
28 svi 2010, 12:28
da, divlje ljeto je super, moje su išle prošle dvije godine, ići će ove ponovo
31 svi 2010, 15:02
Evo ja upisala Frana u ovo:
http://zagrebdaycamp.com
01 lip 2010, 06:27
ima li negdje malo više informacija o tom kampu?
01 lip 2010, 08:17
Ja sam se čula sa voditeljem kampa i ovo mi zvuči idealno za njega

Zadnju večer će ostati prespavati pod šatorima, imat će pravu logorsku vatricu.. ma ko pravi izviđači
01 lip 2010, 08:20
Dobro zvuči, cijena je malo više. Jedino mi nije jasno kako mogu tako puno sportova proći u samo 5 dana.
01 lip 2010, 08:49
Tinica - ajde molim te ako te ne gnjavim, napiši malo više o svemu... sve što si doznala.
zvuči mi jako zanimljivo, samo nisam sigurna jel bi prošlo ovo spavanje tamo
01 lip 2010, 09:26
Znam ja, imaju hrpu trenera i dijete samo bira što će i kako će. Zakupili su cijeli Otok Trešnjevka na jarunu (to je valjda onaj gdje su veslači

). Spavanje je uz doplatu, samo za one koji idu u taj izviđački program. Kupljenje u gradu je isto uz doplatu. Kamp je od 9-17, a dežurstvo od 8-18. Imaju trenere i animatore.
Izgleda idealno, da li je stvarno

Nema popusta niti za drugo dijete niti za drugi tjedan, ovo im je prva godina da organiziraju tako nešto.
01 lip 2010, 09:28
Meni je bio najvažnije da klince kupe na pukntovima po Zagrebu jer nemam tu mogučnost da ga ujutro u 8 dovedem na Jarun (otok Trešnjevka). Mi smo u zapadnom dijelu grada pa će ga oni pokupiti kao i sa školom skijanja kod Bile na Zagrebačkoj no to sve ovisi ako se prijavi dovoljan broj klinaca za transfer.
samo nisam sigurna jel bi prošlo ovo spavanje tamo
Joj mene je malac odmah pitao da zašto ne može spavati cijeli tjedan pod šatorima...
To traje do 17 sati, imaju osigurane obroke i jutranje dežurstvo... Ma meni je važno da je on na svježem zraku, da mu je vrijeme ispunjeno i da na koncu nešto i nauči
02 lip 2010, 09:21
Ma meni je važno da je on na svježem zraku, da mu je vrijeme ispunjeno
ovako i meni, no, jednako tako mi je vazno da ih ujutro ne moram voziti kilometre daleko i da ih je prakticno za pokupiti. nama je ovaj kamp ravno 3 min.autom od doma, a baka ih popodne bude pokupila na domu sportova. tinice-pa kaj ga nisi tam dala? imao bi poznato drustvo
02 lip 2010, 11:08
mi smo se upisali za divlje ljeto u zoo. Velika navala i gužva za ove udarne termine (prvi tjedni ferija i zadnji pred školu), uglavnom popunjeno prvi dan.
02 lip 2010, 12:03
i mi smo na divljem ljetu od 19-24.7
02 lip 2010, 14:17
tinice-pa kaj ga nisi tam dala? imao bi poznato drustvo
Pa kak da ga dovodim ujutro tamo? Jedino ak može biti kod tebe na večeri sa doručkom (naravno, nočenje uključeno)
02 lip 2010, 15:26
Pa kak da ga dovodim ujutro tamo?
pa

kakvo je to pitanje, a na jarun mozes?? ne kuzim

pa to je kad ides selskom prema dolje, skrenes na semaforu sa zagorskom lijevo i to je odmah tamo prekoputa one pumpe. pa to ti je puno blize od jaruna

a i za popodne ti je zgodno, pokupis ga kod DS
a moze i kod nas