Sada je: 30 srp 2026, 00:54.
Moderator/ica: medo14

... dečki iz starije grupe prekopavaju po torbama
... ja rekla tetama, navodno se zna i koji su to, još jedna mama mi se žalila na sličnu situaciju, čak je otvoreno razgovarala s mamom od kradljivca, na što je ova odgovorila nek "ne gnjave njeno dijete" i tu je bio kraj razgovora. Pouka za J: krasti se ne smije ali računaj da nisu svi ljudi pošteni i dobri.to što pojedini roditelji ne bi dali da im djeci pregledaju torbu bez sudskog naloga daje im alibi za bilo kakvu pizdariju -
To je po meni mjera koju treba koristiti kao krajnju, nakon što se pokušalo problem riješiti na adekvatnije načine. I svakako mi tu spada prvo sazvati roditeljski ako se pojave krađe u razredu. da svi roditelji znaju da je i njihovo dijete potencijalni kradljivac, obrate pažnju donose li doma stvari koje im ne pripadaju.skorpionka je napisao/la:to što pojedini roditelji ne bi dali da im djeci pregledaju torbu bez sudskog naloga daje im alibi za bilo kakvu pizdariju -
To što sam ja u načelu protiv masovne premetačine torbi i djece, ne znači da moje dijete ima išta veći alibi za bilo kakvu pizdatriju od tvojegTo je po meni mjera koju treba koristiti kao krajnju, nakon što se pokušalo problem riješiti na adekvatnije načine. I svakako mi tu spada prvo sazvati roditeljski ako se pojave krađe u razredu. da svi roditelji znaju da je i njihovo dijete potencijalni kradljivac, obrate pažnju donose li doma stvari koje im ne pripadaju.

kima, nije me strah, ne može mi ništa osim cendrati. ali nema potrebe da diže nos ili da osjeća da nemam povjerenja u njen uradak ili spremanje torbe, odmaknem se i pustim je da radi kako misli da je najbolje, a ja ću kontrolirati po svojem.
Mene je toga bilo strah i bilo mi je nelagodno i koma i s 18 u birtiji, makar nisam imala droge kod sebe
Al isto tako nebi ko policajac poredala djecu i napravila premetačinu. Mene je toga bilo strah i bilo mi je nelagodno i koma i s 18 u birtiji, makar nisam imala droge kod sebe
ja se sjećam što se nas svojevremeno dojmilo. jedan mali koji je u to vrijeme bio nestašan je ukrao nešto (ne sjećam se kome ni kako ni zašto), drugarica je zvala njegove starce da dođu s posla u školu, nakon što nam je pregledala džepove, ispod stolova, torbe itd.
kima, nije me strah, ne može mi ništa osim cendrati. ali nema potrebe da diže nos ili da osjeća da nemam povjerenja u njen uradak ili spremanje torbe, odmaknem se i pustim je da radi kako misli da je najbolje, a ja ću kontrolirati po svojem.
Ovakva ko Elina mala sam bila i ja već u prvom razredu. Za mene je bila uvreda da me konotrlira itko osim učiteljice i bunila sam se i starci su me prestali kontrolirati na dnevnoj bazi. Ne vidim da je to nešto posebno krivo, ako surađuješ s učiteljem i znaš da ti dijete uredno izvršava obaveze i bez tvog kontroliranja i uplitanja.
ona kontrolira djetetu zadaću - nakon što ga spremi u krevet

eli je napisao/la:odjavljujem se sa teme.

i uopće ne mislim da je ugodno bit na redaljki premetačine, ni doma ni u školi ni pred policajcem. Al palunkicina učiteljica nije napravila ništa-a koraka do premetačine ima barem 5-6. Tako da, mislim da ima još hrpa načina za otkrit ko je taj 

eto, na, suzica se ponaša ko i ja prema sinovim stvarima.
pitam se jel to alibi za nereagiranje učiteljice na krađu u razredu?

različito gledamo samo na granice do kojih se pri tom smije ići
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.