Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: Rođendan drugašića - gdje?

30 lis 2010, 22:16

Franika, ne može se rezervirati, ali su zapisali moje želje i rekli mi da će mi se javiti čim budu primali rezervacije. Ja sam rekla i datum i sat i obećali su mi se javiti.

Pa ćemo vidjeti.

Da, zadnja stanica 14-tice je jako blizu Baze, kad pogledaš prema Sljemenu, Baza je s desne strane, pređeš cestu i uzbrdo, nisam nikada išla bez auta pa ne znam da li ima pješački prilaz.

31 lis 2010, 11:13

Tnx! Javi nam tu za Habyland cim ti se oni jave!

04 stu 2010, 14:34

rezervirala sam proslavu u Mrak koraku :) . em mi je Ssuper super blizu da ne moze biti blize, em se djeci svidjelo prije par vikenda na jednom rodjendanu, em platim i nemam vise nis s raznim dodatnim donosenjima i organizacijama, em je sve super cisto i fino i zgodno strukturirano bez praznog hoda, djeca se fino umore, naplesu, imaju i nekakvo natjecanje i dobiju se medalje.
uglavnom, skinula sam i taj teret s ledja :znoj

a prevagnulo je i to sto se desila tragedija u splitu u igraonici :( . i rekla sam klincima kako NEMA SANSE da vise ikad slavimo u prostoru gdje ima hrpa sprava, trampolina, skakanja i bilo kakve mogucnosti za ozljedjivanje. NEMA SANSE.

paint ball moze kad ce imati najmanje 15 godina, prije NE (a nadam se da ce ih do tad pustiti brija na pucacinu, puske i pistolje :roll )

i to je to.

super je ovaj topic i hvala svima na preporukama :mah

04 stu 2010, 14:36

Imge je napisao/la:rezervirala sam proslavu u Mrak koraku

ajde super, javi dojmove :dada
koliko se ranije treba rezervirati?

04 stu 2010, 14:38

sanika :mah
moji su vec bili pa znam da je ok (a i pricala sam s mamom ciji deckic je slavio pa mi je potvrdila da je bas zadovoljna organizacijom).
no, svakako jos javim i nase dojmove :) .

evo link :)
http://www.mrak-korak.hr/rodjendani/mra ... rodjendan/

prvo se razgrabe atraktivni termini - subota navecer i tako to, no, probaj vidjeti, mozda tebi pase neko drugo vrijeme. sve pise na linku :mah

04 stu 2010, 20:36

Imge je napisao/la:sanika :mah
moji su vec bili pa znam da je ok (a i pricala sam s mamom ciji deckic je slavio pa mi je potvrdila da je bas zadovoljna organizacijom).
no, svakako jos javim i nase dojmove :) .

evo link :)
http://www.mrak-korak.hr/rodjendani/mra ... rodjendan/

prvo se razgrabe atraktivni termini - subota navecer i tako to, no, probaj vidjeti, mozda tebi pase neko drugo vrijeme. sve pise na linku :mah

Bez uvrede,ali meni je to fakat prepapreno. :/
(S time da ne kažem da i drugdje ne pretjeruju.)

04 stu 2010, 23:26

ma, skupo je, znam :/ , ali, to je jednom godisnje, a i slavimo 2 rodjendana a ne jedan (oba sina slave)
mislim, to se ja kao tjesim :jadnimi (iako, pozli mi kad se sjetim koliko je to para i koliko sam recimo prosle godine platila habyland :roll , puno skuplje od ove cifre u mrak koraku)
:loce

04 stu 2010, 23:34

s obzirom na to sto je u cijenu ukljuceno, i nije prestrasno skupo.

18 stu 2010, 14:26

prosli tjedan moja je frendica s klincima bila na rodjendanu u novootvorenom centru Avenue Ball i klinci su bili o-du-sev-lje-ni
(ako sam je dobro shvatila, to je tocno u prostoru starog Habylanda na Heinzelovoj)
evo link na njihovu stranicu i slike s rodjendskih partya, ako nekog zanima:
http://www.avenueball.com/djecji-rodendani/g8

18 stu 2010, 14:52

Je, je, to je baš u prostoru Habylanda. Nismo još bili, ali ćemo sigurno morati :lol , čim je nogač u pitanju :roll .

18 stu 2010, 17:32

Mi smo bili u Avenue ballu proslu subotu na rodjendanu. Lukas odusevljen :D . Izmorili su se do kraja.

18 stu 2010, 17:35

Ah, blago vama kad vaši hoće. Moj neće sportski rođendan. Na kraju izgleda slavimo kod kuće :roll

19 stu 2010, 09:35

mi uvijek u nekoj igraonici

22 stu 2010, 17:09

Evo, na kraju imam dvije varijante. Tete koje dolaze doma, provjerene i dobre, 800 kuna i Habyland danas potvrđen i rezerviran za hrpetinu kuna.

Danas ću ga pitati da se definitivno odluči

22 stu 2010, 17:16

Wow, ovaj Avenue Ball super izgleda, već vidim da će nam biti pri vrhu favorita za slijedeću godinu. :dada
Kod mojih samo sportski rođendani u obzir dolaze.
Da ja mom sinu predložim da ću mu uzeti animatore, štoviše animatorice za doma mislim da bi me ovako gledao :shock :lol

22 stu 2010, 17:26

Hm, nismo svi isti :p Neki jesu a neki nisu sportski tipovi. Mom bi recimo yugioh turnir bio idealan rođendan :lol

22 stu 2010, 18:54

Pal, možda to imaš u one2play igraonicama. Pitaj!

23 stu 2010, 06:54

Mi smo u subotu bili na sportskom rođendanu u Taekwondo klubu Dubrava i malac je bio oduševljen! Mi nismo bili tamo cijelo vrijeme, ali su se prvo zagrijavali pa se grupno natjecali u nekim igrama, pojeli tortu i grickalice (malom je bio minus što nije bilo pizze, a meni je bio totalni plus jer je to taman bilo prije ručka pa je mogao normalno jesti) i na kraju dobili medalje.
Bio je toliko oduševljen da je rekao da bi i on tako slavio :) .

29 stu 2010, 16:23

Ako nekoga zanima paintball na zatvorenom.... ovo je super, ali tek od 12 godina

http://coregym.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=6

29 stu 2010, 16:39

kolko košta ovaj avenue ball-baš super izgleda:)

29 stu 2010, 16:42

pojma nemam, nisam pitala
nogometno igraliste je bas veliko, mekana umjetna trava, sa strane na zidu isto ima ona spuzvasta zastita ako se bas nabijaju na zid :mrgreen . Klinci su u glavnom dva sata ko odapeti trcali po tom igralistu, napucavali loptu, valjali se po toj travi. Curice su radile neke gimnasticke akrobacije :lol . Na tortu su isli gore na kat, ali se nisu dugo zadrzali.

30 stu 2010, 13:45

Mi smo bili u bivšem Habyland-u i kao što znate on je zatvoren, ali s obzirom da smo već tamo pogledali smo sportski centar koji se tamo nalazi. Oni isto organiziraju rođendane za djecu i sada mogu reći jako dobre, jer smo proslavili rođendan od sina koji ima 9 god. Djeca su bila oduševljena: 2 animatora su s djecom na malonogometnom terenu, igraju igre koje se dogovore s djecom i roditeljima, piće, grickalice i pizza neograničeno mi smo samo donijeli tortu jer smo tako htjeli (znate kako je to baka pekla svom unuku). Djeca nisu htjela doma, mali naprosto zaljubljen u prostor i svi njegovi sada žele baš tu rođendan... imamo samo dobro iskustvo. Zaboravila sam napisati centar se zove Avenue ball- fantastično! :rodj

30 stu 2010, 14:46

Helena, moj zadnji post i jos nekoliko prije se odnosi upravo na Avenue Ball :hahaha .

13 pro 2010, 00:14

Evo, mi smo prezivjeli rodjendan. :znoj
Klincima je svima bilo super, slavljeniku takodjer.
Jako sam ugodno iznenadjena da nam je od 30 pozvane djece na rodjendan doslo cak njih 25 i da me jako puno roditelja nazvalo da potvrde dolazak.

13 pro 2010, 10:35

Prošle smo godine bili u ZOO i djeca su bila zadovoljna, ali jasno da se ne može ponoviti još jedan rođendan na istom mjestu... ko je to vidio :spota
Kod nas je uvijek problematično izabrati mjesto proslave iz dva razloga: 1. Jana bi uvijek radije izabrala neku "mušku" varijantu, a ipak poziva više djevojčica, a čisto sumnjam da bi ijednoj curici (osim Jane, of course) bilo zanimljivo tri sata igrati nogomet ili kuglati. 2. Jedan od uzvanika bez kojeg je rođendan nezamisliv je Janin prijatelj s posebnim potrebama (CP) i teško je naći nešto u čemu bi i on mogao ravnopravno sudjelovati.
Uglavnom - svake godine počinjem lupati glavu par mjeseci unaprijed! :bidan

13 pro 2010, 10:40

MI smo u Habylandu. Bili smo pogledati, meni se baš ne sviđa, ali moj je rekao da hoće baš tamo i nigdje drugdje, i tog sam se riješila. U subotu kad smo mi bili bilo je otužno, nije bilo muzike, nije bilo gotovo, ma nije ni sjena onome u Heinzelovoj. Jedino je onaj kavez isti kakav je bio, samo presložen.

Javim dojmove nakon proslave

18 pro 2010, 23:37

Evo nas. Odvalili rođendan, nisu se dali doma.

U međuvremenu su ipak uredili sve, lijepo izgleda, nije zagušljivo, iako je blo dosta djece unutra, nije bila prevelika gužva.

Program standardno, divljanje, sat vremena proslave, ponovo divljanje.

Ono što je po mom lošije nego prije je da je torta osjetno manja, prošle godine su jela djeca, roditelji i još smo nosili doma, ove godine su pojela djeca i par roditelja, pizze su trokutić po djetetu, prošle godine su bile one male ledo pizze. Intenzivno štede na sokovima i coca coli, pa djeca traže još i ne dobiju :dunno Kafić im nije u funkciji nego nose cugu iz kafića iz prizemlja. Nisu mi dali da ostatke sokova i čipsa odnesem tamo gdje smo sjedili pa sam prilično naljutila i rekla nek mi sve ostatke spakiraju za doma. Jer su štedili i na grickalicama. Tako sam došla doma s 4 litre coca cole i punom vrećicom grickalica. Drugi vjerojatno ne traže pa oni to recikliraju.

No, klinci su se super zabavili pa je s te strane bio odlično. :proljece

Edit, zaboravila sam reći, prostor je sada bolji, pregledniji, a ima i više igračaka za manju djecu i kutak za curice sa kuhinjicom, suđem, imaju lopte za skakanje

20 pro 2010, 00:22

kutak za curice s kuhinjom? za decke je zabranjeno?

20 pro 2010, 00:25

Dečki se ne motaju onuda :hahaha Same curice :mrgreen

20 pro 2010, 02:36

Cijene su im ostale iste?
Odgovori