Sada je: 26 srp 2026, 18:48.
Moderator/ica: medo14

mazilica je napisao/la: mom je gradivo kao takvo super. pati ga vsamo dio u kojem mora ponavljati i stvarno učiti, jer do sad je išlo i bez toga.
ali je skužio da bi trebali raditi neke pokuse pa jedva čeka, s obzerom na školu i stanje iste bojim se da će se jako razočarati.

obradili su jedno 8 lekcija u mjesec dana i sad to treba naučiti. ali kako je neko napisao, ovo je odlična prilika da se nauče učiti

a čini mi se da ni drugi nije bio baš nekaj
(inače mi se čini da iz engl. jako malo pišu i sad odjednom diktat)
), pridjeve i imenice.
, sakupljanja raznog materijala i izrada plakata...a ovaj tjedan ću im doći na likovni pa će raditi maslinu sa glinom), a radili su i jabuku
). bome je i učila
profe nema. od tog sveg nikakvca korist. imaju 3 profesorice engleskog na školi, a nema zamjene. 

ni meni ne idu te stvari

Ona nema nikavih drugih prigovora ali je zato profesorica iz engleskog ispisala rubriku sa napomenama - igra se na satu, nema zadaću, ne sluša, igra se, ne sluša, ne radi zadano ... 

prelagan

Moja sugestija njemu jest bila da svaki dan ponovo ono što su radili, a sad koliko on to ispoštuje za sada neću provjeravati, jer ima zbilja sve petice, nema niti jedan minus iz nenapisane zadaće. Al ako krene brljati onda ću ga pritisnuti. Ionako zna da je njemu najveća kazna da mu ukinem koji trening od 6 mogućih.

ajde recimo jedan dio je propitivala nonu o običajima u selu
rekla da je razumijela priču ali da su je mogli i skratiti
. Za sada sve ok., ima uspona i padova. Ocjene nisu loše, prirodu ispravila s 4 na 5. Ali kontrolna iz lektire
generacija
. A moja K komentira " ma mama, dobro sam ja pročitala lektiru nego sam bila nekako pospana, ma pa mi je tlak"
. Ima li još četvrtaša s niskim tlakom? 

u 13. stoljeću

Zoila je napisao/la:Pitala bih samo, jerl vasi cetvrtasi imaju tematske mape za raditi tokom cijele skolske godine, koje prate teme iz PiD?
Ako da, sto sve stavljate u njih? Mi imamo tematske mape, pa osim surfanja na netu i rezuckanje starih casopisa, nemam ideja. A naravno, jos teze je dijetetu smisljati ideje za to.
ali bilo bi zgodno recimo neki letak iz TZ npr. Vinske ceste grada Zagreba, ili prospekt nekog seoskog gospodarstva ili kleti, mislim da bi moglo ići i prešano lišće recimo vinove loze, ili kukuruza ... ja bi u stvari trpala sve vezano uz područje na koje se mapa odnosi. Naši su upravo završili brežuljkasti krajoliki pa sam pod utjecajem toga u odabiru tema. 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.