Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
30 svi 2017, 13:27
evo, imamo na topicu od prošle godine
viewtopic.php?f=53&t=79336
30 svi 2017, 13:30
hvala na brzom odgovoru! :-)
30 svi 2017, 16:40
edit pomjesah nesto
14 lip 2017, 19:50
1. gimnazija ima i matematicki smijer?
jel to od ove godine?
14 lip 2017, 19:59
Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?
14 lip 2017, 20:14
TiFilMama je napisao/la:1. gimnazija ima i matematicki smijer?
jel to od ove godine?
Čula nekidan.
14 lip 2017, 20:15
znaci to je ful novo?
14 lip 2017, 21:07
Od ove godine.
Bio je moj na otvorenim vratima pa su im rekli. Jedan razred.
14 lip 2017, 21:11
Cathy je napisao/la:Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?
Itko?
14 lip 2017, 22:53
Cathy je napisao/la:Cathy je napisao/la:Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?
Mislim da zaokružene ocjene još nisu 'službene', trebaju proći neke sjednice, blablabla...
14 lip 2017, 23:25
Ocjene se (uvijek, za sve razrede) potvrđuju na nastavnickom vijecu, to je obicno tjedan nakon sto zavrsi skola.
15 lip 2017, 08:50
kod nas nastavnicko vijece bilo jucer 5. sat
15 lip 2017, 09:38
patkica je napisao/la:Ocjene se (uvijek, za sve razrede) potvrđuju na nastavnickom vijecu, to je obicno tjedan nakon sto zavrsi skola.
Hvala.
16 lip 2017, 14:27
ima li materijala za prijemni za mioc?
nalazim samo prijemni od prosle godine
16 lip 2017, 20:14
Cathy je napisao/la:Kćeri su upisane ocjene za 8. razred, ali nema prosjeka?
ni kod nas nema prosjeka. kaze raska da ce sustav to sam upisat s vremenom,da je privremeno.
16 lip 2017, 23:52
Moja ce valjda u Prelog gimnazijski program.
Hoce mozda jos netko?
17 lip 2017, 09:34
MaminMacak je napisao/la:Moja ce valjda u Prelog gimnazijski program.
Hoce mozda jos netko?
Imaš sada i na engleskom opciju. Ravnatelj ju jako hvali.
17 lip 2017, 10:16
Ina66 je napisao/la:Mozes, ako si u glazbenu krenuo nakon 1. osnovne

Na primjer, M je mogla nastaviti srednju, ali je izabrala drugi instrument koji se slusa najprije dvije godine u pripremnoj.
Moja je krenula u 1. osnovne, rano je za mislit o srednjoj

, ako ikad, ali čisto me zanimalo, ja sam uvijek bila sigurna da se mora čekat prvi i prvi :debil:
17 lip 2017, 10:53
krumpi, tako sam i ja svašta mislila o glazbenoj dok moje nisu krenule

ono što sam naučila je da su sve opcije moguće, a jedna od tih je da ovi koji su krenuli ranije (nakon 1. osnovne) "padnu" 6. glazbene da bi paralelno upisali obje škole
17 lip 2017, 11:26
MaminMacak je napisao/la:Moja ce valjda u Prelog gimnazijski program.
Hoce mozda jos netko?
J planira gimnazijski dvojezični, ali tek iduće godine, sad je završio 7.
A Z se sad upisuje i dvoumi se hoće li joj na drugom mjestu biti taj dvojezični gimnazijski u Prelogu ili Peta (prvi joj je MIOC).
17 lip 2017, 16:03
Moja kcer ce u Prelog,gimnazijski, obicni ili dvojezicni - to jos nije odlucila. Lani je zadnji upisani na dvojezicnom bio 5 bodova nizi od zadnjeg na obicnom - to je mslo buni i brine.
17 lip 2017, 16:23
Lani je prvi put bio dvojezicni u Prelogu, pa
je interes bio slab. A i cinjenica da se dvojezicni program plaća posebno vjerojatno utjece na odluku kod djece koja imaju bodove za "obican" program.
17 lip 2017, 23:25
Ina66 je napisao/la:krumpi, tako sam i ja svašta mislila o glazbenoj dok moje nisu krenule

ono što sam naučila je da su sve opcije moguće, a jedna od tih je da ovi koji su krenuli ranije (nakon 1. osnovne) "padnu" 6. glazbene da bi paralelno upisali obje škole
nama se pokazalo dobro baš suprotno (no dobro, mi svo ovako i onako naopako i kontra većine

) super je da se šesti glazbene završio ove godine uz prvi srednje. odličan raspored stresa

druge godine (školske) ide prvi srednje glazbene i drugi srednje redovne....zamjena mjesta

"teži" razred glazbene uz lakši razred redovne....i sve fercera
vidjet ćemo kaj će biti do kraja redovne srednje...no navodno na filozofskom dobiješ 2% bodova ako imaš završenu još jednu srednju školu

nije za bacit kaže juniorka
18 lip 2017, 15:58
Mislim da ce ove godine biti dosta vise interesa za dvojezicni Prelog nego lani, lani su mnogi bili sumnjicavi prema tome kako ce se program izvoditi i kako ce profesori bititome dorasli. Tako ce se, vjerujem, kroz naredne dvije godine podici ta ljestvica bodova za upis na taj program.
18 lip 2017, 22:45
Ma nekako smo zakljucile da ce se prijaviti na oba, vidjeti kako je napisala provjeru engleskog i koji je donji prag...pa odluciti. Mene dodatno brine hoce li joj dvojezicni biti pretezak, ipak su to predmeti koji se u Prelogu najvise forsaju...
19 lip 2017, 08:10
u dvojezičnom prelogu je nastava na engleskom (kem, bio, mat, fiz), odgovara se i testovi se pišu na eng, ali se na kraju svake godine piše i veći test na hrv, kako bi ipak na kraju uspješno položili maturu jer bi bilo teško da sve nauče na eng i onda pišu maturu na hrv.
19 lip 2017, 08:11
yoda - znaš li možda kad se piše taj test iz eng u prelogu? nigdje ne mogu naći taj podatak.
19 lip 2017, 08:47
6.7 u 9h. Imas na njihovoj stranici u rubrici 'upisi' xls dokument, gdje sve pise. Nije bas jako uocljiv.
19 lip 2017, 09:53
yoda je napisao/la:Ma nekako smo zakljucile da ce se prijaviti na oba, vidjeti kako je napisala provjeru engleskog i koji je donji prag...pa odluciti. Mene dodatno brine hoce li joj dvojezicni biti pretezak, ipak su to predmeti koji se u Prelogu najvise forsaju...
Jesi vidjela da je dvojezični 300 kuna
mjesečno? Čisto da ne zazujiš na jesen.