Sada je: 27 srp 2026, 20:09.
Moderator/ica: medo14

, pa cesto izvisi.
).
i tako...). Meni je to fora premda moj voli i nogomet, ali bude sav mokar od toga - morala bih mu nositi rezervnu robu - nisam do sad čula da su na igralištu za vrijeme boravka igrali nogomet ...I tako gledam svoju djecu kako hvataju zjake po parku ili trce za djecom koja ne zele njihovo drustvo.

ja sam partner kad nema boljeg na vidiku.
a ne zabavljacice. Granicar ili skrivaca - tesko, igraliste je premaleno za svu tu djecu i jos opasan nogomet koji se uvijek igra....
Kako raste sve postaje lakse. Nasao je svoje mjesto i djeluje zadovoljno. Oni koji su od prvog razreda frajeri zbog dobrog baratanja loptom - svejedno mu se dive "jer sve zna"....

Mene inače ta brija drži još od ranije, sad se samo pojačala.
Moj je danas išao u školu sa špilom u džepu. Dakle, i nogometaši imaju nekad drugih interesa.

Meni je bezveze tvrditi da je netko odbačen jer ne igra nogomet s drugima. Nije on ni od koga odbačen već to ne želi svojom voljom.
Ne znam iskreno što bih tu napravila, boli ga sigurno.

Ne mogu ja sad očekivati da ostali prekinu svoju igru samo zato što je to mom djetetu dosadno i besmisleno.Ne mogu ja sad očekivati da ostali prekinu svoju igru samo zato što je to mom djetetu dosadno i besmisleno.
kako god okrenes - osjeca se izoliran od grupe deckiju. On se tako osjeca - ne bi trebao - ali do toga da se tako ne osjeca i skuzi sto znaci biti svoj i drugaciji, ove nase, vodi dug put.
Ja stvarno nisam upoznala puno djece koja su u toj dobi tako jakog karaktera da imaju svoj izbor i uopće ih ne smeta ako zbog istog ne spadaju u "škvadru".
pa da, a. obicno zavrsi kao golman 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.