Sada je: 30 srp 2026, 01:14.
Moderator/ica: medo14

eli je napisao/la:nije sve laž. mnogi pišu i pisanim slovima. odavno i moja, koja ima lošu grafomotoriku. no ne pisanim koje će sada učiti. ajajaj!![]()
uglavnom, mnoga djeca i pišu i zbrajaju i oduzimaju do 20 prije polaska u školu, no o kvaliteti i vremenu potrebnom za isto se razlikuju međusobno i od kriterija potrebnih za uspješno završiti prvi razred.
često roditelji, i to ne samo školaraca, već i malih beba zaljubljeno se dive uspjesima svoje djece i ne idu za time da i druga djeca rade isto.

, tako da možda i nije sve laž

nadicab je napisao/la:kao što je već neko napisao prije, meni je osobno zabavno slušati takve laži jer to najviše govori o tim osobama

Pa sam onda slusala teatralan i detaljan opis kako je ta djevojcica jedne sedmice bila dezurna i svaki dan isla u kuhinju da naruci uzinu i sl (kao da je to inace nesto jaaaako bitno)
Mala je naravno najbolja u razredu, uciteljica je stalno hvali i naglasava da je iznenadjena kako je mala pripremljena za skolu i svasta zna. Istovremeno, na pitanje sta im je najdrazi predmet, moja odgovara 'matematika', a ta djevojcica 'uzina' (na sto je ambiciozna mama poludila i prokomentarisala u smislu 'pa ti volis 'moju okolinu')...

zajecka je napisao/la:a ja samo iznosim istinu takva kakva je.
Znam i ja preuveličati, ma znamo svi, ali ja više u negativnom smjeru.
Maja D je napisao/la:Mala je vec od prvog dana miljenica uciteljice, sva djeca iz razreda traze da sjede sa njom u klupi, pola djecaka je zaljubljeno u nju

A mozda sam ja u stvari nepravedna prema svom djetetu?
, jer mislim da je onome koji priču priča itekako stalo da je ispriča. I mislim da je doza pristojnosti da ja odslušam.

itd itd. najbolje, najpristojnije, najuspješnije itd itd.

) i da uz sve to ima niži prosjek od mene a sin "čudo od djeteta" jedva prolazi razrede uz instrukcije i redovite poklone profesorima.
.
...........sramote.........

...

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.