Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Koji šampon za mlađe pubertetlije?

28 tra 2010, 11:27

Bela ima 11,5 godina i kupa se sama već par godina.Unazad par mjeseci počela se žaliti da joj kosa nakon pranja šamponom(dječije kolekcije johnson, mustela...)nije dovoljno čista i da se jako brzo umasti.Za tuširanje koristi Tarikovu kupku i kaže da nju ne bi mjenjala ali šampon me moli da joj kupim neki "primjeren njenim godinama"-(baš ovim riječima :lol).E sad, nisam pametna koji...jel joj rano za moje šampone ili ima neka teens kolekcija???Šta koriste vaši tinejdžeri?

Re: Koji šampon za mlađe pubertetlije?

26 svi 2010, 22:51

meni je vise ljudi, među njima par frizera, reklo da bejbišampon nije dobar za starije uzraste, i vjerojatno jeste tako. Ako nema drugih problema, probaj joj kupiti neki obicni sampon za cesto pranje kose. moja tinejdzerica ima suho vlasiste, koje svrbi, a masnu kosu, zasad joj se najbolje pokazao Neutrogenin sampon T gel za cesto pranje i Ducray zeleni, mislim da pise extra doux, i eucerin http://www.eucerin.com.hr/empfindliche_ ... hampoo.asp
nisu bas jeftini, 50-80 kn za 150-200ml, al bar se ne cese ko sumanuta, i ne pere kosu cesce od svakog treceg dana.

27 svi 2010, 09:59

Hvala Nana :kiss
Kupila sam joj u DM neku teen kolekciju(pojma nemam kako se zove)za normalnu kosu....kaže da nije loša, samo joj ne pjeni dovoljno :dunno Ako ne upali probaćemo nešto od ovih tvojih..eucerin MM koristi već duže vrijeme i on je zadovoljan.

27 svi 2010, 11:44

meni je najbolji onaj od čička - olivalov
je mrvu skuplji, ali izvrstan
Odgovori