Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Strani jezici preko ljeta u Zagrebu

07 lip 2010, 09:33

Mi još u školi nismo dobili nikakvu obavijest. A navodno je u nekim školama već išla.
Dakle, zanima me da li će i tijekom ovog ljeta u Zagrebu bit organizirani tečajevi stranih jezika. :cool

Re: Strani jezici preko ljeta u Zagrebu

07 lip 2010, 09:52

Nedo,bas sam se ja neki dan isto pitala :dada
mislis na ono kaj je grad besplatno organizirao prosle godine?

ja nekak sumnjam da ce i ove :dunno
uglavnom kod nas jos nista!!

07 lip 2010, 14:05

I kod nas ništa.
Ali, prokleta memorija, netko mi je rekao da su imali anketu u školi. I mislim da je nekakva škola u Dubravi bila u pitanju.
Meni je to bilo super, a moram priznat i klincima.

08 lip 2010, 09:19

:( :( :( :/ :place

Neće ovog ljeta biti.

08 lip 2010, 09:36

:( ma da naravno,nisu srezali di su trebali nego na klincima!!!
Vila je isla prosle godine na njemacki i super je bilo,bas su odlicno naucili i zabavili se,steta,steta iako sam sumnjala da ce to prvo srezati :ne

09 lip 2010, 13:43

sramota gdje štede :/

moj je išao prošle šk godine i zimi i ljeti. ove šk godine nema očito ni jednog ni drugog.

10 lip 2010, 13:50

Ništa od toga, nema novaca

12 lip 2010, 12:26

udruga Civitas organizira
Udruga "Civitas Zagreb" tradicionalno ni tijekom ljetnih praznika ne prestaje s radom. Uz već dobro znane i popularne rehabilitacijske igraonice, koje nažalost već godinama obstaju isključivo zahvaljujući entuzijazmu samih rehabilitatora i financijske potpore prof. dr. sc. Ivana Đikića, od ovoga ljeta uvodi i projekt "Kineski i Kina kroz igru".

Projekt je namijenjen djeci između 10 i 14 godina. Sadržajno se sastoji od učenja temeljnog kineskog (Mandarin) jezika, upoznavanja djece s drevnom kineskom kulturom, poviješću i narodima Kine,...

15 lip 2010, 21:48

ja sam na nekoliko adresa poslala proteklih tjedana pitanje da li ce biti tečaja stranih jezika, nitko mi nije ni odgovorio, ni grad ni skola u kojoj su se odrzavali... katastrofa :angry
i jako mi je zao da ih neće biti, lani je to bio odlicno utrošen dio školskih praznika

15 lip 2010, 23:06

Baš smo žalosni... jako...
N je dva ljeta išao na španjolski i bio je jako zadovoljan.
Ovo ljeto je planirao upisati francuski, ali eto...
ništa od toga... :( :( :(

16 lip 2010, 14:26

spanjolski? Francuski? :shock
moj stariji sin je isao na spanjolski, dok se grupa nije raspala i nije vise bilo dovoljno djece za jednu grupu. Onda se prebacio na taljanski, dok se ista stvar nije ponovila stim jezikom. Mislili smo da je to zato jer smo na rubu grada, pa smo isli traziti tecaj jezika (spanjolski ili taljanski) u centru grada. Zapisali su ga, no nije bilo dovoljno djece za grupu. To je bilo prije 2 godine. Rekao je da ga zanima i francuski, no odustali smo od ideje jer je poceo uciti njemacki u skoli (uz engleski), pa bi to bilo previse jezika odjednom.

18 lip 2010, 09:35

Zoila mi smo u itom dijelu, lani je J učio engleski i francuski
Odgovori