Sada je: 28 srp 2026, 22:14.
Moderator/ica: medo14

znaci, bolje bi ju bilo uputiti sto i kako. po meni mozda ne bi bilo lose otici kozmeticaru. ja sam u ona vremena hodala dermatologu i nista pametno mi nije radila, istisnula mitesere, dezinficirala i voila. mislim da danas ima puno vise preparata, ali treba i iznutra poraditi, znaci to je kao neki "stil zivota", zdrava hrana, ne pusenje, no alkohol
mislim, mozda sad to jos niej vazno, ali cisto da si ona zna poslozit u svojoj glavi. za pocetak bi bio mozda dovoljan laganiji peeling, on ce ionako taj prist onda srediti, na njega stavit malo cajevca ili tako neceg sto ce dezinficirati i posusiti pristic. i ako bas nikako ne izgleda, tja, korektor je zakon

i opet
spasile ste školovanje moje kćerke
A ovo je tek početak...postaću alkos 

jer kod nas nema Mullera.Nekako mi ovaj C&C izgleda ipak malo preagresivan za svakodnevnu njegu.

. Možeš u apoteci potražiti i Acnetol, on je toniran a isušuje. Stavlja se samo na prištiće.
ali šta sad
ma ništa, baciću ga i ako opet izađe koja čiba kupiti ovaj Acnetol a do tad tražiti nešto za svakodnevnu upotrebu, neki, kako reče Danijela, gel za umivanje neki blagi...možda balea ima nešto tako...javiću vam svakako 

Rimaithor je napisao/la:Clean&clear je preagresivan, mene ovako staru je peklo lice od njega pa se oljuštilo. Možeš u apoteci potražiti i Acnetol, on je toniran a isušuje. Stavlja se samo na prištiće.

Acnetol, on je toniran a isušuje
ja sam dobila od frendice neki gel u tubici od avona za isusivanje pristica i meni ok djeluje. no, kako je ona ipak jako mlada, treba biti obazriv. sto se krema tice, mozda bi jos najbolja bila belobaza iz apoteke

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju.