mmar je napisao/la:Moja nije redovno sama, isto je godinu mlađa, znači 9, ali onda kad jest najbrže riješi zadaću tako da se može igrat, najodgovornija je kad se sama mora pobrinut za sebe, onda je i na vrijeme spremna za školu, za trening, za sve, čim je tu netko tko će joj napomenut svako malo da je tad i tad to i to, razvlači se po kući kao da ništa nije čula
Ako sjedne pred tv onda je ko gljiva, kao da ju je netko posadio i ne može se maknut. I to znam kad gleda jer ako nazovem kužim da me ne sluša nego je kao začarana. Nekad se igra s barbikama, nekad crta.
Pustoši kuću u potrazi za slatkišima, nije željna prave hrane kad može koristit priliku, eventualno si napravi topli sendvič.
Na komp ide rijetko, to mora nazvat i pitat jel smije, ali to ju ni ne zanima previše uz sve ove glupe serije na tv koje može gledat dok nikog nema doma

skoro kao da sam ja pisala, s tim da ovo boldano potpisujem u potpunosti
na kompu smije gledati crtiće, ne smije igrati igrice, a i to me mora nazvati
za sada mi iskreno sve prijavljuje, odnosno nazove i pita smije li gledati televiziju ili smije li upaliti komp
pokušavam je nagovoriti na više čitanja, ali slabo mi ide
nama su treninzi poslije podne budući da je još uvijek moramo mi voditi.
ovaj vikend sam se ja konačno uhvatila projekta koji je čekao godinama na izvedbu - pravimo barbie kuću i to ogromnu. toliko je oduševljena da ju je ovako nedovršenu već natrpala namještajem pa se sad dio vremena igra

umjesto da bulji u neki od ekrana
jedan dan joj je bila prijateljica i to je bilo super, mislim da ću joj odobriti da joj dođe jednom tjedno
kad ide popodne, situacija nam je puno bolje budući da si je MM naštimao smjenu tako da taj tjedan on ide na posao tek u 10 pa onda ima samo par sati ubijanja vremena
i ovo potpisujem
Barbi je napisao/la:I vidim da nakon prvotnog zanosa ne uživa baš biti sam, nekidan kad smo se svi skupili je rekao onako raznježeno "joj kako je divno kad je puna kuća".