Sada je: 26 srp 2026, 21:43.
Moderator/ica: medo14

sve sto trebate je truditi se i raditi i uspjeh neće izostati.
)
Berta je napisao/la:potpisujem nanu u svakom slovu (uključujući ono o alkoholu i antidepresivima)

neka daaaleekaaa budućnost o kojoj nema potrebe sad mislitiNana1971 je napisao/la:nabaviti dovoljne količine alkohola ili antidepresiva, ovisi čemu si sklonija, ako pričaš o vlastitoj pripremi![]()
Salji im pozitivne poruke - vi ste sposobne, vi to mozete, nećete imati problemasve sto trebate je truditi se i raditi i uspjeh neće izostati.

nadicab je napisao/la:ako vole čitati, neka dosta čitaju preko ljeta, pred sam kraj 8. mjeseca malo poradite neke radne listiće za 4. razred iz matematike i to je to. Uživajte u ljetu, nije 5. razred uopće strašan što se gradiva tiče.

folne je napisao/la:Naši su pisali inicijalne, al bome ne sjećam se da mi je uopće rekao koju ocjenu je dobio, ista se sigurno nije upisivala, niti je imala utjecaja na bilo što kasnije. Ne vidim razloga za dramu oko toga.
to mi je nekako jedino logično. hvala Folne 

breg je napisao/la:Redovito učiti i pisati zadaće .
Meni je sa njima trojcom, peti razred prošao bez problema.
Nismo ga ni osjetili.
Al smo se napatili u šestom i to zbog matematike i profesorice
koja ih nije ništa naučila i na kraju dobila otkaz.
Kasnije nije bilo problema i sad završavamo drugi srednje.

Neda3kids je napisao/la:Kaj se tice priprema za 5 razred, najvaznije ti je da pratis upise sad u srednju da vidis koji ti je donji bodovni prag.![]()

palunkica je napisao/la:Neda3kids je napisao/la:Kaj se tice priprema za 5 razred, najvaznije ti je da pratis upise sad u srednju da vidis koji ti je donji bodovni prag.![]()
Misliš da neće?? I još neki ovdje??![]()
![]()

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.