O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Tema je zaključana

Re: KUHARSKI ISTRAŽIVAČI - brbljaonica

29 svi 2012, 09:57

Ajme, hvala vam lijepo na glasovima i drago mi je da vam se svidjelo!! :kiss
Bila je žestoka konkurencija i nisam očekivala da bih mogla pobijediti, pogotovo jer sam sve radila navrat-nanos, od same izrade, fotkanja i slanja recepta (košarice sam radila za jednu feštu i doslovno par minuta prije odlaska na put sam ih izbacila na balkon i fotkala, a prerezanu sam uslikala u zadnji čas jer je bila posljednja :) ).

Kako nisam očekivala pobjedu, nisam imala nikakvu ideju za idući krug i molila sam MMa za pomoć. Rezultat toga je da će tema za idući krug biti PALAČINKE u svim mogućim varijantama. Nadam se da će vam se svidjeti i da će rezultirati s još mnogo finih kombinacija :) .

29 svi 2012, 11:12

Joj, super tema, bas si me pogodila :up

29 svi 2012, 11:39

je l to moze i slane :joy

29 svi 2012, 11:43

mrs. eastwood je napisao/la:je l to moze i slane :joy

Slane, slatke, nedefinirane...kakve god :mrgreen

29 svi 2012, 12:52

super je tema :)
moji recepti će biti prepoznatljivi, počet će sa napraviš tijesto za palačinke... :lol
uvijek tijesto mutim odokativno.

29 svi 2012, 13:08

e ovo bi moglo biti igra za mene, palačinke obožavamo :D

da, i kod mene je sve odokativno, morat ću negdje na netu naći neke mjere :hahaha

29 svi 2012, 13:30

boysica, rabarbaru kupim na dolcu, sad sam nabavila i sadnice pa ću za koju godinu imati i svoju :lol i tebi ću onda dat ;)

što se pita tiče, ja ih jako volim i često pravim, ali dosta sam ih već i objavila na blogovima. košarice sa žutom kremom i voćem (jagodama) radim od proljeća do kasne jeseni, samo pratim sezonsko voće.

za onu pitu s rabarbarom, jagodama i jabukama koristila sam isto tijesto kao za Onu pitu od jabuka, koju je već pol forumašica pravilo :lol to tijesto mi je pre, predobro! još s ovim dodatkom šećera i cimeta...mmmmm, koji moćan miris tijekom pečenja :liza
inače, pita je iznutra dosta mekana, puna sokova, nije baš kompaktna. meni to uopće nije smetnja, ali ako se koja od vas odluči praviti je, a želi malo kompaktniju teksturu, nek doda više gustina.

tanja, pekan pita je i meni odlična, karamelasta. prvom prilikom ću je opet praviti samo ću probati bez brašna u fili.

sve pite s limunom su mi primamljive, bajina me oduševila jednostavnošću, tanjina je krasna ali kod mojih taj iznutra meki meringue baš nema prolaz.

29 svi 2012, 14:21

Solea je napisao/la:boysica, rabarbaru kupim na dolcu, sad sam nabavila i sadnice pa ću za koju godinu imati i svoju :lol i tebi ću onda dat ;)

e, super, dogovoreno! pazi što si obećala ;)

Solea je napisao/la:inače, pita je iznutra dosta mekana, puna sokova, nije baš kompaktna. meni to uopće nije smetnja

ni meni, ja ju baš volim takvu kad se sve razlije po tanjuru kod serviranja... možda bi sa trakicama bila malo kompaktnija jer bi bilo više mjesta za ispravanje sokova između traka

inače, tema je odlična! sad me baš čudi kako je dosad nije bilo u istraživačima

29 svi 2012, 14:25

Cestitke pobjednici,bravo MS i odlicna nova tema!!

ja jucer pekla pitu od jogurta u okruglom protvanu,pre dobra,osvijezavajuca,lagana :klanja za kuharicu! :mrgreen

29 svi 2012, 14:39

boysmama je napisao/la:ja ju baš volim takvu kad se sve razlije po tanjuru kod serviranja

to to to to... ujme sline mi cure!

29 svi 2012, 19:46

čestitam pobjednici :zivili
ja na kraju nisam sudjelovala, jednostavno nemam kad, počela sam raditi i na poslu sam od jutra do sutra :/
ali moram vas pohvaliti i reći da su recepti odlični, već sam si neke zapikirala za obaveznu probu ;)

30 svi 2012, 09:04

babalu je napisao/la:Cestitke pobjednici,bravo MS i odlicna nova tema!!

ja jucer pekla pitu od jogurta u okruglom protvanu,pre dobra,osvijezavajuca,lagana :klanja za kuharicu! :mrgreen

Baš mi je drago da ti se dopala, to je kolač za dane kad nemam inspiracije a jede mi se nešto slatko.

06 lip 2012, 09:54

evo krenule su sa slatkim receptima :nesvist

06 lip 2012, 10:04

Predivni su recepti ,pogotovo sam ostala :shock na pite koje rijetko radim jer ne volim posebno prhko tijesto. No ima ih puno koje bi probala.
A tek sad palačinke koje obožavam :nesvist predivno.
No na dijeti sam pa samo gledam.... i slinim. :ajme :nesvist :lol

06 lip 2012, 10:12

mrs. eastwood je napisao/la:evo krenule su sa slatkim receptima :nesvist

:hahaha

o, tema je vrlo slano otvorena, valja malo i zasladiti :lol

06 lip 2012, 10:44

red slanog, pa red slatkog, pa red slanog... znate kako to vec ide :mrgreen

06 lip 2012, 10:56

da da - red. ja vidim ovdje red slanog pa tri reda slatkog :kima

06 lip 2012, 12:25

Meni slane palačinke nisu ni do koljena slatkim varijantama. :basnecu :mrgreen

Al trenutno slinim i na samu pomisao na palačinke pa bile i bez ičega. :ajme :lol

06 lip 2012, 12:29

idessss.... koji recepti s palacinkama,pa tu ima pravih kuharskih virtuoza,svaka cast kuharice

sve bolje i bolje ste sa svakom novom temom :5

zal mi je kaj ne sudjelujem ali vec dugo nemam kreativnosti a niti vremena,uf!

06 lip 2012, 13:42

ja bi zapravo radije jela slane ali na slike ovih slatkih sline mi cure.

06 lip 2012, 21:40

Sad sam pogledala dosadašnje prijave i već mi cure sline za ovim slatkim ljepotama od palačinki :lol iako nisam ljubitelj američkih palačinki ove izgledaju taaaako ukusno, baš bih sad mogla jedan tanjir toga.... :oops:

26 lip 2012, 09:37

Dok sumoderatorica otvara topic za vase glasove, ja cu vas obavijestiti da ce pobjednica ovog mjeseca zadati temu za rujan. Kako bi bila u istom polozaju kao i prethodne pobjednice, tema ce se zadati do kraja lipnja. Stizu nam ljetni odmori pa se sudionice rasipaju i steta dobrih tema. S obzirom da imate dva mjeseca da prikupite ideje, ocekujemo pregrst prijava u rujnu.
Solea & Lena

26 lip 2012, 09:39

dvijeulice1, link na stranicu s receptima možeš staviti na temu Korisni linkovi, ovdje pišemo o našoj kulinarskoj igrici ;)

26 lip 2012, 09:41

glasački je otvoren, navalite :lol

svi mogu glasati!

29 lip 2012, 21:27

glasački je zatvoren :lol

imamo pobjednicu mjeseca, mrs. eastwood, čestitaaaam! :joy :zivili

jedine slane palačinke pobrale najviše glasova :)

29 lip 2012, 21:31

čestitaaaaam mrs e. napokon ;) :zivili

ovo je tvoj MiB tjedan ;) :kiss

29 lip 2012, 21:54

Bravo, bravo Mrs E :joy

29 lip 2012, 22:17

Cestitam Eastwoodice :yess .
Ocekujem neku laganu ljetnu temu. Slanu :mrgreen .

30 lip 2012, 00:00

cestitke pobjednici!
prijave su bile prva liga. :)

30 lip 2012, 00:12

Solea je napisao/la:jedine slane palačinke pobrale najviše glasova :)

ja to zovem pobjedom. još palačinke :nesvist

snowwhite je napisao/la:ovo je tvoj MiB tjedan ;) :kiss

hehehehe - što ti nije sumnjiv odaziv :hahaha

je li zadajem za dvobroj srpan/kolovoz ili kako cemo?

da, tnx svima, šteta što nije bilo više sudionica, recepata... no :joy :joy :joy
Tema je zaključana