ja npr. ni sad ne znam što je točno ajngemahtec ili tako nekako

Sada je: 02 ruj 2026, 01:31.

rusulica je napisao/la:Napravila te krpice s kupusom i pancetom, nisam baš oduševljena. Možda sam previše dinstala ili u premalo vode jer je kupus skroz smeđ.
rusulica je napisao/la: Čekaj jel to onda opet sa krpicama ili samo meso i kupus.
Kad kažete zelje (u smislu zelje s krpicama) mislite samo na kupus?
boysmama je napisao/la:roštijera = protvan, tepsija, posuda za pečenje

vise da kroz dan ili par dana dobijes sve sto ti treba iz namirnica. Pa ako tebi ili djetetu pase da danas jedes samo banane, a sutra rizu i tikvice, a prekostra pohanu piletinu
na kraju si pojeo iz svake grupacije ponesto...
npr. ako jedemo zdenku i kruh, ne da da mu se namaže, nego prvo zmaže zdenku, a onda kruh sam
zato kod variva i juhica nema izbora, tu ga imam u šaci... a i stalno izmišljam neka skrivena jela tipa povrtne polpete u koje mu utrpam i sira i svakakvog povrća, a za njega je to jedan komad hrane...
Nana1971 je napisao/la:ne mislim da je prevazno da svaki pojedini obrok bude savrseno izbalansiranvise da kroz dan ili par dana dobijes sve sto ti treba iz namirnica. Pa ako tebi ili djetetu pase da danas jedes samo banane, a sutra rizu i tikvice, a prekostra pohanu piletinu
na kraju si pojeo iz svake grupacije ponesto...

Laurini je napisao/la:To su vam oni recepti od Ane Ugarković u Konzumu, a dana je na akciji bilo i sve za filanu papriku
Solea je napisao/la:Laurini je napisao/la:To su vam oni recepti od Ane Ugarković u Konzumu, a dana je na akciji bilo i sve za filanu papriku
ako su anini recepti onda se vjerojatnije radi o mercatoru. al oni nude rucak za 50 kn.
konzum za 30 kn (ali ih ne osmislja ana).

mama141705 je napisao/la:pile cijelo ti je oko 25 kn, od toga skines prsa i narezes na filete poprzis na tavi i kad je gotovo zalijes obicnim kiselim vrhnjem koje je oko 4 kune plus tjestenina neka do 4 kn plus salata bilo koja ...najbolja zelena oko 5-7 kn glavica i eto ti rucakza 40 kn.i jos ti je ostalo skoro cijelo pile.Zatim od tog pileta odvojis batke i karabatke i krila koja mozes u pecnici s krumpirom i salatom a od ledja i ostatka prsa mozes 2- 3 puta skuhat juhu....i eto ti za 50 kn tri rucka minimalno.50 kn. je puno za jedan rucak.imas slican topic u kojem se spominjalo mislim da se zove kako prezivjeti dan s 100 kn ili neki slican naziv.znam da ima u nazivu 100 kn

rusulica je napisao/la:Ovaj složenac što spominjete, za koliko je osoba taj recept?

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.