O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Tema je zaključana

Re: GDJE KUPITI - ića, pića, posuđe, gađete i đevreke razne

25 kol 2016, 09:39

Znate li di bi (osim online) u Zg moglo biti nekog početnog seta za goblene (ono, par vunica, igle, koji uzorak)? Ne neka skupa opcija, nego da može koristit dijete.

25 kol 2016, 10:11

Nama. Za goblene.

25 kol 2016, 11:28

Krumpirić je napisao/la:Znate li di bi (osim online) u Zg moglo biti nekog početnog seta za goblene (ono, par vunica, igle, koji uzorak)? Ne neka skupa opcija, nego da može koristit dijete.

imas na Tresnjevci mali ducancic u kojem imaju sve za sivanje i vunu pa sam tako vidjela da imaju sve vrste početničkih goblena (imaš već za djecu od par godina).
Edit: Ozaljska oko broja 80. kraj Jadran čarapa. Nadam se da će ti google baciti sliku
https://www.google.hr/maps/@45.7982215,15.9461136,3a,75y,357.94h,88.09t/data=!3m6!1e1!3m4!1so-Z040E5if_4ZQqwaa6BMQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

25 kol 2016, 12:07

Leo klupko, Ilica...konci, igle, gobleni pribor za šivanje i sl.

25 kol 2016, 12:43

Nama je zakon za sve što se ne može lako naći. :p

25 kol 2016, 20:34

Mirci je napisao/la:javi kad nađeš, i meni to treba :zub

mirci nađena četka za boce u offertissimi.
5 kuna :klanja
kupila frendica, nisam ju još vidla uživo ali valjda će poslužiti :zub

25 kol 2016, 21:51

Ma, daj :lol
Tnx, budem sutra pogledala :up

02 ruj 2016, 20:50

Hvala!

02 ruj 2016, 22:01

četka za pranje flaša ima sigurno u metrou. jučer dok se birao školski pribor ja sam razgledavala asortiman za čišćenje. cijena je cca 10 kn

14 stu 2016, 14:16

pravila sam za vikend domaću nutelu i skršila blender :p počeo se dimit i smrdit, a bio je već star, a ne baš neki, tak da mi i nije posebno žao.
ako ima netko neku preporuku za novi, ili barem na što da pazim - tipa kolika bi trebala bit snaga i to, ja pojam zapravo nemam, a vidim da su cijene svakakve...
treba mi neki da mogu dobru kremu napravit od orašastih plodova, dakle ne bi si uzimala nešto bezveze.

25 stu 2016, 18:35

Meni je odlican blender od Russela Hobbsa. Nikad bolji blender nisam imala u kuci. Bio je snizen u Sparu, mislim da je bio 349kn. Ima I onaj dodatak za mljevenje orasastih plodova. Od badema I ljesnjaka napravi prah. Teze se snalazi s orasima jer napravi kasu pa ako je stavljeno vise, moze se dogoditi da ostane nesamljevenih. Nedavno sam vidjela noviju generaciju u Sparu, isto na snizenju, mislim da taj ima 850W, bez dodatka za orasaste plodove I mislim da je bio oko 300kn.

25 stu 2016, 19:43

nina i nika, jel stakleni vrč.
Meni bi trebao jedan manji, ovaj što imam je velik, a kći krenula s raznim miksanjima no to su male količine pa bi uzela još neki manji.

25 stu 2016, 21:21

Jest. I tezak je. To mu jest nedostatak, ali obzirom na to koliko je mocan, vrijedi.

Sad sam mljela laneno sjemenje. Doslovce u prah pretvori. Kad radim smoothije, samo sve potrpam unutra, zajedno sa sjemenkama I sve bude samljeveno. Stvarno super. Al nije za djecu. Ako ti treba da I dijete radi za sebe, mislim da ti ipak treba nesto drugo.

25 stu 2016, 21:31

Da tražim baš manji, veliki imam. Imam ga nekih godinu dana no nisam tako zadovoljna ko ti, pa pamtim za budućnost tvoju preporuku. Ne izmiksa mi dobro ono na dnu.

25 stu 2016, 22:40

Neki Russel HObbs sam sad gledala u Elipsu po 224 kune na akciji. Ima gore čašu za smoothie. Probat ću naći na netu

Edit, ovaj, ali to nije blender
https://www.mall.hr/smoothie/russellhobbs-mixgo-21350?gclid=CKfU2OnlxNACFasK0woduOQNHA

26 stu 2016, 09:57

Moj nije taj. Sad sam isla gledati. Moj ima 600W snagu I ovo je moj:
https://www.amazon.co.uk/Russell-Hobbs-18995-Glass-Blender/dp/B00K8S8GBO

26 stu 2016, 09:59

Trebam nove tave. Ove moje su zrele za otpis. Znaci trebam wok, 1-2 vece tave za pecenje,grill tavu i tavu za palacinke.

Kaj da uzmem? Keramiku,gus,inox,tefal? Gdje?iskustva?

26 stu 2016, 09:59

Trebam nove tave. Ove moje su zrele za otpis. Znaci trebam wok, 1-2 vece tave za pecenje,grill tavu i tavu za palacinke.

Kaj da uzmem? Keramiku,gus,inox,tefal? Gdje?iskustva?

26 stu 2016, 13:51

Jucer sam kupila hot stone tavu za palacinke, ali nisam jos isprobala. Vitapur.hr ja sam kupila u ducanu ne preko neta. Prijateljica ima neke kamene i zadovoljna je.

26 stu 2016, 14:45

Preporucam tave iz lidla, kad ih bude. Imam dvije normalne i jednu grill. Po 129 kn.
Inace sam poludila trazeci tave za indukciju, grill nije bilo ispod 500 kn.
Prezadovoljna sam ovim lidlovima.
Wok mi je iz ikee. Isto super.

26 stu 2016, 15:16

Meni su super tave iz Ikee

26 stu 2016, 17:07

Koje Mirci? Teflonke?

26 stu 2016, 17:17

Da, teflonke. Traju mi već treću godinu, teflon im je odličan, kao da je deblji premaz nego kod Tefala. Doduše, nisam ni uzimala one najjeftinije.

26 stu 2016, 20:01

Ja imam WMFove teflonke, sve su propale. Dobro, iaju nesto godina

27 stu 2016, 20:27

vidjeh da u kauflandu valjda imaju teneke stone tave na akciji, idem povirit, dok ne odem u ikeu ili docekam lidl. Hvala na idejama :)

27 stu 2016, 23:42

ja imam grill tavu iz lidla. odlična. fakat sve pečem u njoj, od ribe, mesa, kestena...super je.

19 pro 2016, 12:28

Gdje u Zg mogu kupiti dobru pastetu od bakalara? Da bude onako, kao domaca :)

19 pro 2016, 12:32

Imaš na Dolcu na polukatu jedan štand koji prodaje svašta već polupripremljeno riblje. Imaju i paštetu od bakalara. Uglavnom nije loša, možeš ju malo doraditi soli i paprom.

19 pro 2016, 12:33

Super hvala!

19 pro 2016, 13:53

Gdje bi mogli imati okrugli pekac, barem 28cm promjer, gladak rub, ne onaj valovit za pitu?
Tema je zaključana