O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
17 sij 2009, 12:47
Solea je napisao/la:al ako bih bas morala izabrati, od sveg nabrojanog najteze bih bez fuka

:
Ma to si ti mislila na kafu
Ja sam mislila da se pitanje odnosi na neke jednostavnije namirnice a ne na takve bankete kakve vi zamišljate. Da malo preformulišem - kad bih morala da biram šta će mi do kraja života biti dostupno u neograničenim kolčinama to bi bio voćni jogurt. Mislim da bih mogla da živim od njega.
17 sij 2009, 15:59
Topli kruh...
17 sij 2009, 16:02
kad bih morala da biram šta će mi do kraja života biti dostupno u neograničenim količinama
opet - cokolada
17 sij 2009, 19:32
riža riža riža i opet riža,na sve moguce nacina, a moze i onako bijela bez icega!
17 sij 2009, 21:12
mm kaže da se od riže uvijek diže
(i od luka se fuka )
ludih žena

da nastavim, od sira se svira
17 sij 2009, 22:04
kimama1 je napisao/la:da nastavim, od sira se svira
Kod nas se kaze: od sira rit svira, od mesa rit bedesa...
17 sij 2009, 22:19
pizza i napolitanke kraševe
tjestenina sa sirom ili mesom
17 sij 2009, 22:27
sarme od kelja, vegetarijanske
spring rolls
17 sij 2009, 23:55
sopska salata.
kulen.
vocna salata.
18 sij 2009, 09:47
Meni se u trudnoci mjenjaju prioriteti, pa se gusim u onom sto inace ni ne gledam:
mamina sarma
hamburger
sto masniji burek
i cevapi u lepinji sa vrhnjem
kad sam ja ja, onda nemrem bez cokolade i spageta.
18 sij 2009, 10:07
pizza.
18 sij 2009, 10:57
kimama1 je napisao/la:[ludih žena

da nastavim, od sira se svira
zakaj lude?!
pa to su sve uzrečice koje je netko valjda provjerio prije nego se provalio
meni su baš pasale u ovaj topic
uostalom, vidim i ti znaš jednu
18 sij 2009, 11:00
Trebala sam odgovoriti prije nego sam pročitala vaše odgovore - sad se više ne mogu odlučiti za naj naj namirnicu.
Zapravo, volim sve jesti i nije mi bitna namirnica nego način pripreme već sam se na nekoliko jela osvjedočila (riblji paprikaš npr.).
18 sij 2009, 11:31
krumpir
sladoled
18 sij 2009, 12:44
meni je naj naj SVE sto mi netko drugi skuha i sto ja ne moram pripremati/rezati/kuhati/prziti...
imam filing da mi je u natalnoj karti (serem malo, ali dobro) sve sto je vezano za kuhinju - izrazito retrogradno poslozeno

.
ono, sve mi daj - ali nemoj da moram kuhat.
eto, takva sam vam ja...
18 sij 2009, 14:15
pulse je napisao/la:Ja sam mislila da se pitanje odnosi na neke jednostavnije namirnice a ne na takve bankete kakve vi zamišljate. Da malo preformulišem - kad bih morala da biram šta će mi do kraja života biti dostupno u neograničenim kolčinama to bi bio voćni jogurt. Mislim da bih mogla da živim od njega.
mliječni proizvodi, kad sam pocela zivjeti s MMom sam skuzila da frizider natrpam sirevima i jogurtima i onda ga on otvori i kaže nemamo ništa u frižideru
19 sij 2009, 18:02
moram dodati na ovo larino - frizider nije prazan dok god u njemu ne gori samo sijalica
19 sij 2009, 19:08
IvaV je napisao/la:Meni se u trudnoci mjenjaju prioriteti, pa se gusim u onom sto inace ni ne gledam:
mamina sarma
hamburger
sto masniji burek
i cevapi u lepinji sa vrhnjem
kad sam ja ja, onda nemrem bez cokolade i spageta.
e a meni se sa staroscu mjenjaju prioriteti

samo nek mi sta sa kasikom i nek mi je kakvih bureka i pita

nije dobro, nije.
20 sij 2009, 23:12
- pecene paprike s ili bez luka
- krumpir na sve moguce i nemoguce nacine
- sve vrste salata
ovo je ono sto bi ama bas svaki dan mogla jesti, a onda ono sto volim, ali ne uvijek:
- mamina pita krumpiraca i zeljanica
- cevapi i
- cokolada ( s iznimkom u trudnoci)
a sto se mene tice, meso ne mora ni postojati!
20 sij 2009, 23:19
hljeb
krompir....inace, povrce i voce
od mesa file od ribe i piletine
22 sij 2009, 15:00
Čokolada
Pohano meso
23 sij 2009, 11:57
Ma burek naravno