O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: Naj naj

17 sij 2009, 12:47

Solea je napisao/la:al ako bih bas morala izabrati, od sveg nabrojanog najteze bih bez fuka :nata:

Ma to si ti mislila na kafu :kavica :nata

Ja sam mislila da se pitanje odnosi na neke jednostavnije namirnice a ne na takve bankete kakve vi zamišljate. Da malo preformulišem - kad bih morala da biram šta će mi do kraja života biti dostupno u neograničenim kolčinama to bi bio voćni jogurt. Mislim da bih mogla da živim od njega.

17 sij 2009, 15:59

Topli kruh... :naughty

17 sij 2009, 16:02

kad bih morala da biram šta će mi do kraja života biti dostupno u neograničenim količinama

opet - cokolada :dunno

17 sij 2009, 19:32

riža riža riža i opet riža,na sve moguce nacina, a moze i onako bijela bez icega!

17 sij 2009, 21:12

mm kaže da se od riže uvijek diže
(i od luka se fuka )

ludih žena :lol
da nastavim, od sira se svira

17 sij 2009, 22:04

kimama1 je napisao/la:da nastavim, od sira se svira

Kod nas se kaze: od sira rit svira, od mesa rit bedesa...

17 sij 2009, 22:19

pizza i napolitanke kraševe

tjestenina sa sirom ili mesom

17 sij 2009, 22:27

sarme od kelja, vegetarijanske
spring rolls

17 sij 2009, 23:55

sopska salata.
kulen.
vocna salata.

18 sij 2009, 09:47

Meni se u trudnoci mjenjaju prioriteti, pa se gusim u onom sto inace ni ne gledam:

mamina sarma
hamburger :roll:
sto masniji burek :roll:
i cevapi u lepinji sa vrhnjem :roll:

kad sam ja ja, onda nemrem bez cokolade i spageta.

18 sij 2009, 10:07

pizza.

18 sij 2009, 10:57

kimama1 je napisao/la:[ludih žena :lol
da nastavim, od sira se svira

zakaj lude?!
pa to su sve uzrečice koje je netko valjda provjerio prije nego se provalio :lol

meni su baš pasale u ovaj topic :mrgreen:

uostalom, vidim i ti znaš jednu ;)

18 sij 2009, 11:00

Trebala sam odgovoriti prije nego sam pročitala vaše odgovore - sad se više ne mogu odlučiti za naj naj namirnicu.
Zapravo, volim sve jesti i nije mi bitna namirnica nego način pripreme već sam se na nekoliko jela osvjedočila (riblji paprikaš npr.).

18 sij 2009, 11:31

krumpir

sladoled

18 sij 2009, 12:44

meni je naj naj SVE sto mi netko drugi skuha i sto ja ne moram pripremati/rezati/kuhati/prziti...
imam filing da mi je u natalnoj karti (serem malo, ali dobro) sve sto je vezano za kuhinju - izrazito retrogradno poslozeno :roll: .
ono, sve mi daj - ali nemoj da moram kuhat.

eto, takva sam vam ja... :bis

18 sij 2009, 14:15

pulse je napisao/la:Ja sam mislila da se pitanje odnosi na neke jednostavnije namirnice a ne na takve bankete kakve vi zamišljate. Da malo preformulišem - kad bih morala da biram šta će mi do kraja života biti dostupno u neograničenim kolčinama to bi bio voćni jogurt. Mislim da bih mogla da živim od njega.

mliječni proizvodi, kad sam pocela zivjeti s MMom sam skuzila da frizider natrpam sirevima i jogurtima i onda ga on otvori i kaže nemamo ništa u frižideru :drink

19 sij 2009, 18:02

moram dodati na ovo larino - frizider nije prazan dok god u njemu ne gori samo sijalica :mrgreen:

19 sij 2009, 19:08

IvaV je napisao/la:Meni se u trudnoci mjenjaju prioriteti, pa se gusim u onom sto inace ni ne gledam:

mamina sarma
hamburger :roll:
sto masniji burek :roll:
i cevapi u lepinji sa vrhnjem :roll:

kad sam ja ja, onda nemrem bez cokolade i spageta.

e a meni se sa staroscu mjenjaju prioriteti :lol samo nek mi sta sa kasikom i nek mi je kakvih bureka i pita :lol
nije dobro, nije.

20 sij 2009, 23:12

- pecene paprike s ili bez luka
- krumpir na sve moguce i nemoguce nacine
- sve vrste salata

ovo je ono sto bi ama bas svaki dan mogla jesti, a onda ono sto volim, ali ne uvijek:

- mamina pita krumpiraca i zeljanica
- cevapi i
- cokolada ( s iznimkom u trudnoci)

a sto se mene tice, meso ne mora ni postojati!

20 sij 2009, 23:19

hljeb
krompir....inace, povrce i voce
od mesa file od ribe i piletine

22 sij 2009, 15:00

Čokolada
Pohano meso

23 sij 2009, 11:57

Ma burek naravno :D