O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
28 svi 2013, 10:47
tnx
spavat ćemo u Kanici, kod frendice, i biti više u Primoštenu, ali svakako dođemo tamo na fest
28 svi 2013, 12:29
A i Primošten stvarno prekrasan, bit će vam sigurno lipo
Možda se i sretnemo na Festivalu, mogle bi se čuti do tad
18 lip 2013, 10:50
Mogu preporučiti Paulaner Grill Bar, Črnomererc 102, Zagreb.
Dobar roštilj, prilozi (krumpirići, kroketi), salate (šopska), pristojne porcije i umjerene cijene.
Točeni Paulaner je bolji od onog iz boce
18 lip 2013, 13:53
trebala bih preporuku za pristojan rucak za cca 15 osoba, radni dan, sredina srpnja, uzi centar grada zagreba. recimo stotinjak kuna po osobi. imate ideju?
i isto toliko osoba, malo bolja vecera, siri centar grada
18 lip 2013, 14:11
ivana7997 je napisao/la:trebala bih preporuku za pristojan rucak za cca 15 osoba, radni dan, sredina srpnja, uzi centar grada zagreba. recimo stotinjak kuna po osobi. imate ideju?
Restoran Kvatrić možda?
http://www.restoran-kvatric.hr/restoran-kvatricImaju lijepi zimski vrt koji otvore ljeti.
18 lip 2013, 14:14
Pristojno ti je u Bobanu, onak za jednostavni ručak, ispadne ispod 100 kuna.
18 lip 2013, 14:15
e da, bobana sam se sjetila, tnx
kvatric mi nije uzi centar
18 lip 2013, 14:26
Vinodol?
18 lip 2013, 14:54
ivana7997 je napisao/la:trebala bih preporuku za pristojan rucak za cca 15 osoba, radni dan, sredina srpnja, uzi centar grada zagreba. recimo stotinjak kuna po osobi. imate ideju?
ne znam jel ti Pivnica Medvedgrad prejednostavan ručak/večera - ali meni je njihova terasa neprocjenjiva ljeti. Pogotovo onaj dio ispod stabala - dio su ove godine natrkrili