litra mlijeka prokuhanog i toplog i u to ide jogurt. Ako hoces gusti, cvrsti onda ne mijesas, a ako hoces tekuci onda promijesas dok se kiseli.Imali smo neki topic o jougrtima, budem pronasla
Sada je: 14 srp 2026, 17:00.
litra mlijeka prokuhanog i toplog i u to ide jogurt. Ako hoces gusti, cvrsti onda ne mijesas, a ako hoces tekuci onda promijesas dok se kiseli.
ili probaj naci neki sto prirodniji od lokalnih proizvodjaca.
. mlijeko nisam kuhala....nekak i ne volim kuhano mlijeko, mislim, ne volim mlijeko uopće 

Liv Tyler je napisao/la:A nemam. Valjda nemam. Bar ne znam za nikog.
I kako se s njima radi?

Liv Tyler je napisao/la:Zamjesala i stavila u toplu pecnicu. Sad cemo vidjeti.

mrs. eastwood je napisao/la:Poti ili tko već voli preko Sigeta hodati - može koje zrnce kefira u razmjenu?

patkica je napisao/la:Uglavnom, uz zrnca koja imas, napravis kolicinski kefira onoliko koliko mlijeka stavis.ne mozes imati "krfirnih zrnca za pola litre kefira".
Imas ga onoliko koliko mlijeka stavis
Potica je napisao/la:Može naravno javim ti se drugi tjedan, ovaj sam malo u gužvi a i nemam baš puno zrnaca.
Edit: imam smrznutih ali bi ti rađe dala friške.
folne je napisao/la:patkica je napisao/la:Uglavnom, uz zrnca koja imas, napravis kolicinski kefira onoliko koliko mlijeka stavis.ne mozes imati "krfirnih zrnca za pola litre kefira".
Imas ga onoliko koliko mlijeka stavis
ako je manje zrnaca, a više mlijeka samo će duže trebati da se napravi kefir.
) da ga ostavljam na sobnoj temperaturi 24h i ustanovila sam da mi se za 24h od žličice zrnaca i litre mlijeka napravi fini kefir.
(zar to ne bi, onda, trebao biti jogurt?!
).

uglavnom je sve vrlo fleksibilno. A zrna su skoro pa neunistiva. 
niksko Ikea) proslo je ok.
obeznani se. promjena u kakici nema. kontam daje oke. obzirom da je mrva laktoze nutra, pravim kiseliji. men oke tak.
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.