O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: Nasi muzevi u kuhinji - sto rado/dobro kuhaju, pecu....?

12 ožu 2016, 12:22

MM sve kuha i to odlicno, voli eksperimentirati i izmisljati nove stvari. Sve osim slatkog- tu niti zeli se petljati niti voli.
Jedan period u zivotu (nekih 6,7 godina) smo imali vrlo razlicito radno vrijeme, on je dolazio doma vec oko 15,15:30 h, a ja tek oko 18h. On je tada svaki dan kuhao. Sada smo nekako poslozeni na nacin da preko tjedna navecer kuham ja dok on razvaza djecu po aktivnostima. Vikendom cesce on kuha. Ako sam na putu, sve napravi i nemam brige da ce djeca biti gladna :) Jedino sto nije bas neki asistent u pospremanju - tu je malo lijen, oprati ce sude ako bas mora, ali vise voli kada ja to zavrsim. Ali zato obavlja svu nabavku i sa kumicama na placu je na ti :mrgreen I nikad, nikad u zivotu nije prigovorio za hranu, cak ni u rjetkim slucajevima kada bi si ja sama prigovorila :mrgreen

12 ožu 2016, 14:09

Mmar :drink za nas dvije :lol

12 ožu 2016, 17:14

Daniela sline mi cure sve izgleda fantastično! Blago vam se cure :dada

12 ožu 2016, 17:48

JiA je napisao/la:Mm povremeno kuha i uziva u tome. Nista specijalno, ali meni dosta da ne moram ja.
Kuha s ljubavlju i to se osjeti. Za razliku od mene koja kuham jer moram.

Ovako je otprilike i kod nas :daj5
S time da on obično kuha kompliciranje stvari. Recimo sutra on kuha jer je dijete zaželjelo tortilje. A meni ne ide od ruke miješanje, razvlačenje tijesta. Sarmu isto on obično kuha.
A i kad trebamo kuhati unaprijed smo različiti. Ja ću uvijek izabrati jutarnje kuhanje a on večernje. Uglavnom nadopunjujemo se ;)

12 ožu 2016, 18:43

Plodovi mora malo drugačije (by MM):

slika

Brzo će i artičoke:

slika

Punjene lignje:

slika

Škampi na buzaru:

slika

Janjece iznutrice dolce garbo:

slika

Pa jesam li carica? :mrgreen

12 ožu 2016, 18:44

jesi, carica si :yess

14 ožu 2016, 10:38

i ja ostala :shock

moj peče roštilj, al kod nas ko s one šaljive skice gore . Znači ja kupim, nasolim, dodam i radim sve ostalo, on peče. I na moru čisti ribu i i eventualno mesinu stavi pod peku i povrće uz to. i točka.

14 ožu 2016, 14:05

Mm kuha apsolutno sve i usudila bih se reći da ono što on pripremi je bolje od hrane u najboljim restoranima. :lol On je jedan od onih koji je definitivno fulao profesiju, no živimo u nadi da ćemo jednoga dana u ne tako dalekoj budućnosti živjeti od njegovog kulinarskog talenta. :zivili

14 ožu 2016, 17:20

A gle...
Nemre svaki muz kuhati
Moj ima druge talente :plavusa

14 ožu 2016, 17:47

Moj pripremljeno stavi pod peku ili na gradele. Zna zamjesii odlicno tijesto za pizzu ali u zadnje vrijeme kaze da se vise isplati kupiti pecenu iz krusne peci. Caj. Kavu.
A ostatak vremena radi tako da ni nema vremena ni zelje za icim vise.

21 ožu 2016, 14:42

Daniela, slike su savrsene :zivili sigurna sam da je sve i ukusno :dada

Morala bi i ja pocet slikavat sto mm kuha, a ne samo svoje stvari, ali kad on nesto napravi ja jedva cekam da krenem s jelom :lol

21 ožu 2016, 14:52

MM je montirao dio gornjih elemenata u kuhinji. donje sam ja. :mrgreen

i to je otprilike to

21 ožu 2016, 15:03

ivana7997 je napisao/la:MM je montirao dio gornjih elemenata u kuhinji. donje sam ja. :mrgreen

i to je otprilike to

:lol

nije ni to lose :daj5
Odgovori