. Inace mi je jako privlacan onaj recept s whiskijem, jer volim alkohol u kolacima i jako jako volim kavu u tjestu. Ta mi je prvi na listi za isprobavanje.
Sada je: 15 ruj 2026, 02:39.
. Potica je napisao/la:Helena71 je napisao/la:Mislim ova nedjeljna kavica![]()

ne znam uopće koji recept bih prije probala, od slasnih kremastih sa narančom i orasima, pa oni s limunom, preko whiskyija, švarcvaldica, turbo sočnih čokoladnih sa bademima 

MalaSirena je napisao/la:Kad sam vidjela ovomjesečnu temu, mislila sam si da to i nije prezahtjevno - neš ti smućkati muffin/cupcake, staviti gore neku kremu/šlag i to je to, a kad ono....Moram konstatirati da se na ovoj temi koristi teška artiljerija

mrs. eastwood je napisao/la:ja nakon prve

idem na to da se ne obrukam, a u ovoj konkurenciji moji mafini izgledom za to nemaju šanse.
dunja je napisao/la:teme je pun pogodak, prekrasne slike, super recepti, svako toliko se vraćam gledati

Moram konstatirati da se na ovoj temi koristi teška artiljerija

IvaV je napisao/la:Moram konstatirati da se na ovoj temi koristi teška artiljerija
minobacaci, stovise![]()
osim ove konstatacije, slijedi ona: vi niste normalne
genijalno, genijalno, listam i slinim, da mi je gricnit barem malo (mos mislit) od svakog

IvaV je napisao/la:
genijalno, genijalno, listam i slinim, da mi je gricnit barem malo (mos mislit) od svakog

Solea je napisao/la:IvaV je napisao/la:
![]()
stajem u red uz tebe i arki

s ovakvim muffinima treba otvoriti muffiničarnicu

IvaV je napisao/la:s ovakvim muffinima treba otvoriti muffiničarnicu
bil' onda ovo bio naziv?

Bubidea je napisao/la:koliko natjecateljica treba glasati?

Mirci je napisao/la:jako je tesko ovaj put glasati
nadam se da to neće obeshrabriti sudionice da igraju i dalje. ipak je to samo igra. 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.