O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: MasterChef HR

08 lip 2011, 09:30

mrs. eastwood je napisao/la:Opcenito su mizerne porcije... nije ni cudo da ih odmah zaposljavaju u ovo doba kad treba stediti

:lol
to sam i ja komentirala, sve je to super... ali, brate, daj mi jesti :klopa

ali, pretpostavljam da se kod takvih obroka dobija na količini slijedom 3-4 i više jela pa onda na kraju ipak valjda čovjek bude sit... samo onda treba izvaditi novčanik :lol

08 lip 2011, 09:31

pa ne znamo tko je pobjednik, one ''info'' koje je snow pročačkala i detektivski zaključila možda i nisu točne, pogotovo kad se gleda tko je jučer bio najlošiji.

a što je vedran jučer skuhao, one kockice neke. krumpir?

08 lip 2011, 09:42

To sam i ja jučer komentirala ,od onog ogromnog Hlapa, koji košta ko svetog petra kajgana, oni su poslužili flikicu na tanjuru. Ravno 4 zalogaja ,jedva svakome od njih po jedan. :whew

No mene zanima jel Nanutica proba išta od toga? Ja ne bi mogla odoliti pa još kad krenu mirii...aaaaaa :lol :ajme

08 lip 2011, 09:46

raspravljali smo o pobjedniku ali bile su 2 različite informacije. ipak ćemo morati pogledati do kraja da bi zaista i znali. kao inače ne bi gledala :mrgreen
a jučer da baš moderna kuhinja. mislim robertovo jelo na tanjuru mi je fakat izgledalo privlačno i vjerujem da je fino. ali ostaneš gladan sigurno :hahaha

08 lip 2011, 09:48

Nadam se samo da nije Srđana :ajme

08 lip 2011, 09:48

Novamama je napisao/la:a što je vedran jučer skuhao, one kockice neke. krumpir?

koliko sam ja shvatila, to su bile kockice nekog šećera, valjda umočenog u nekakav umak/sok od naranče :dunno

evo slikice: slika

08 lip 2011, 10:26

Samo da Srdjana ispadne veceras, bas bas me nervira :baba Mada ne kuha lose, ali je jako iritantna.
A jel' se meni cini, ili se Simica i Zeljana nesto simpatisu :srca

08 lip 2011, 17:03

on nju poprilično, ali mislim da nije uzajamno :ajme

08 lip 2011, 17:26

ono su kockice manga :mrgreen

08 lip 2011, 18:15

Crazy Daisy je napisao/la:ono su kockice manga :mrgreen

stvarno :shock a valjda su onda spominjali šećer samo u kontekstu slatkoće...

08 lip 2011, 18:56

Mene strašno nerviraju te njihove izjave a od kuhanja ni k

ja bi fakat voljela vidjeti malo više od kuhanja.
I naravno sve više uviđam da su ti ljudi radili po kuhinjama jer te nazive s kojima oni barataju... mislim stvarno, ja kuham 11 godina i ne znam pol tih naziva a kamoli iz glave napraviti nekakve pjenice, emulzije i tko zna što još...

Matija je veliki tremaš, ruke mu se tresu ko lude, a i te njegove izjave tipa ja sam cool :/
I žiri mi nije objektivan :dunno

08 lip 2011, 20:57

fancy je napisao/la:Samo da Srdjana ispadne veceras, bas bas me nervira :baba Mada ne kuha lose, ali je jako iritantna.
A jel' se meni cini, ili se Simica i Zeljana nesto simpatisu :srca

ja o toj simpatiji odavno pisala kad su se uhvatili za rukice samo nitko to od vas nije vidio :ajme

a te mizerne porcije su porcije extra restorana - naparis oci i platis i odes posli na pizzu....

08 lip 2011, 21:03

Meni je ogavno ono njihovo pipkanje ama svakog zalogaja na tanjuru.
Znam da tako moraju, i da imaju čiste ruke, ali FUJ.

08 lip 2011, 21:26

Cathy je napisao/la:Meni je ogavno ono njihovo pipkanje ama svakog zalogaja na tanjuru.
Znam da tako moraju, i da imaju čiste ruke, ali FUJ.

joj i ja sam to baš s mm-om komentirala. :roll

08 lip 2011, 21:34

ja prije mislim da se onaj kuhar (ne onaj crni nego onaj mate - op.a) zapalio za željanu, ali ono da se baš zaljubio... tako je nježno vazda gleda :ljubav
imam filing da kad ispade da si budu poletili u snažni zagreljaj u maniri "ooooh Rene crush me in your arms"

:D

08 lip 2011, 21:36

mrs. eastwood je napisao/la:ja prije mislim da se onaj kuhar (ne onaj crni nego onaj mate - op.a) zapalio za željanu, ali ono da se baš zaljubio... tako je nježno vazda gleda :ljubav
imam filing da kad ispade da si budu poletili u snažni zagreljaj u maniri "ooooh Rene crush me in your arms"

:D

nisam to uopće primjetila :shock

08 lip 2011, 21:37

sad idem samo to proučavati :hahaha

08 lip 2011, 21:38

Novamama je napisao/la:sad idem samo to proučavati :hahaha

zar i ti gledaš MC sa laptopom u krilu :hahaha ;)

08 lip 2011, 21:41

Cluzo, ili nitko nece veceras ispasti ili nam ne valja spijunaza.

08 lip 2011, 21:47

sandram je napisao/la:Cluzo, ili nitko nece veceras ispasti ili nam ne valja spijunaza.

Neznam, ali kombinacija namirnica je :ajme

08 lip 2011, 21:51

nisam skužila, di je išla krvavica??

08 lip 2011, 21:57

snowwhite je napisao/la:nisam skužila, di je išla krvavica??

U sufle. :ajme

Mene ova kombinacija podsjeća na napoj za svinje. :mrgreen

08 lip 2011, 22:15

i tako ode željana a ostali davor i matija :roll

08 lip 2011, 22:18

pih i ništa od famoznog zagrljaja iz ljubića :kima

08 lip 2011, 22:19

mrs. eastwood je napisao/la:pih i ništa od famoznog zagrljaja iz ljubića :kima

a to da šime ne bi bio ljubomoran :hahaha

08 lip 2011, 22:53

Mrdji, dok ja skontam :plavusa
Ja samo ne razumijem ko normalan moze jesti onoliko stvari na jednom tanjiru i praviti se da mu je fino :puke
Ili sam blesava totalno, ili ono i nije nesto :da?

09 lip 2011, 08:00

ode željana, bezveze :whew

trebali su srđanu maknuti, užasna je

p.s.
meni sufle od krvavice zvuči fino :mrgreen

09 lip 2011, 08:30

Hm da ,meni je žao Željane, ja bi Šimu van ,ide ma živac sve više.
Davor se popravio ,pa ga ne mogu maknut, Matija je iritantan i samodopadan, al mu je jelo isto OK barem tak vele. :mrgreen

No meni je bezveze što je ono Tomovo jelo od jučer isto bilo čušpajz ,a popljuvali su Lidijino jelo baš zbog toga.

Meni zubatac i krvavica ne idu zajedno no da sam probala možda bi se i predomislila :p i ak niš drugo jučeranja porcija je barem bila povelika. (mada je rekao da je velika samo zato da svi troje mogu probati :hahaha )

09 lip 2011, 09:39

meni žao željane, i ja bi makla srđanu. toliko je iritantna, plus, dok čeka komentare svog jela, nekad mi se čini da će joj se glava raspuknut koliko jj se nosnice šire od živaca. :ajme

09 lip 2011, 10:39

Meni ej bilo super kako su navalili na pijat. Doduse bilo je jutro al ko da nista nisu jeli....
pa Srđanien suze :ajme
A MAtija ostao u zlatnoj sredini :whew
Odgovori