O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
15 lip 2011, 09:09
Crazy Daisy je napisao/la:žao mi vedrana, osvojio me s onim oduševljenjem kojim si je ženu dočekao

mene ipak finim kuhanjem, lijepim tanjurima, prezentacijom hrane. baš mi je on odličan!
znao je i zabrljati al puno češće briljirati.
velika četvorka su mi on, srđana, šime i robert. a petorka oni + ljubo
robert jedini do sada nije bio u stres testu?
i nešto se ne mogu sjetiti je li ikada bio među tri najlošija.
15 lip 2011, 09:34
Matija jest kakav je, al očito dobro kuha

ja mislila da će pobjediti jučer kak su ga hvalili.
15 lip 2011, 10:08
rekla bi da svi oni jednako dobro kuhaju, sad ih sve manje razlikujem po kuhanju, a sve više po karakteru. zato sam i napisala ono za vedrana.
srđana i menađer mi se ne sviđaju zbog stava; onog pogleda u očima očajnički željnog pobjede, kao da su u stanju gaziti preko leševa da bi došli do cilja.
s druge strane šime, robert i vedran ostavljaju dojam da zaista žive za kuhanje, ono istinski entuzijasti i zato su mi draži.
moj subjektivni dojam.
15 lip 2011, 10:36
i moj dojam je potpuno isti kao tvoj
15 lip 2011, 10:37
I moj. Osim sto mi je i Zmire postao malkice naporan.
15 lip 2011, 10:39
a i moj. i nadam se da su informacije koje imam točne.
u svezi glede pobjednika.
15 lip 2011, 10:46
Ma ne znam meni Šime nekak nije na nekog šefa kuhinje pre mlačan mi je u nedostatku boljeg izraza.

Šef mora biti netko ko je autoritativan ,ko se zna nametnuti. Meni su sad Srđana i Žmire ipak favoriti s naglaskom na zadnjeg.
15 lip 2011, 10:49
mislim da su njegov problem jedino godine. s vremenom će on nać i autoritet
15 lip 2011, 10:58
pinky je napisao/la:ma žmire se pretvorio u "ja sam najbolji" matiju along the way...
a i brate šta je neredan u kužini, sve pipa, pa dirka nos, pa nabija škampe na nos, ajme
joj da, to njegovo šnjofanje hrane, pa lizanje prstiju pa mješanje istim.... joj
a Matija se sjaji ko poriluk na mjesečini, sav si je važan i ponosan.
Danas im opet dolazi Zembo
15 lip 2011, 13:14
Matija kad je rekao, jeeee uspio sam. Bravo Matija!
15 lip 2011, 22:56
Ja ne mogu nis' do reprize sutra vidjeti, dajte recite sta se desavaaaaa...Tako sam ljuta sto mi uskracuju ovu zadnju sedmicu
15 lip 2011, 22:59
Šime ima najbolju kopiju zembinog jela...
15 lip 2011, 23:08
Reklame
15 lip 2011, 23:12
Šime je današnji pobjednik i ide prvi u finale.
Radili su janjeće kotlete.
Matija je najlošije kritike pobrao...
Srđana je zaboravila pire staviti na tanjur
Robi se nada da ide dalje...I priključio se šimi na galeriji...
15 lip 2011, 23:14
Sime rekao da Matija nije dobar covjek!
15 lip 2011, 23:14
Dramatično je!
I... Ispao je Matija!!!
15 lip 2011, 23:17
Nanutica u bijeloj kombinaciju sa crveni prugicama
15 lip 2011, 23:22
Sime bez dlake na jeziku. Jel to on na kraju sutrasnje epizode place??
15 lip 2011, 23:23
mrs. eastwood je napisao/la:Sime rekao da Matija nije dobar covjek!

pa čovjek je samo izrazio svoje mišljenje
(koje btw. dijeli velika večina)jeeeee... ispao je Matija - KONAČNO!!!!
15 lip 2011, 23:37
Meni je nevjerovatno da netko može reagirati na način kako je reagirao Šime. Reći za nekoga da je loš čovjek a suditi o tome na temelju jednog showa i pritom mu to isto ne reći u lice je u najmanju ruku glupo, nepristojno, surovo...
15 lip 2011, 23:39
Ipak je Šime zivio sa njim par mjeseci. I svaka mu cast sto je to rekao u ime svih natjecatelja i publike.
15 lip 2011, 23:40
mirnela je napisao/la:jeeeee... ispao je Matija - KONAČNO!!!!
ajde više nek' smo i to dočekali
zanimljivo, tek sad nakon svih onih kikseva i kritika je prvi put priznao sam da je zeznuo stvar... a ja se već preznojila da će mi žmire odlepršati, iako po vašoj priči ne bi trebao

nego, ja sam očito propustila taj dio sa šiminim komentarom... jel' to bilo večeras?
15 lip 2011, 23:49
Carlito je napisao/la:Ipak je Šime zivio sa njim par mjeseci. I svaka mu cast sto je to rekao u ime svih natjecatelja i publike.
Što znači loš čovjek? Ubojica, kradljivac, lažov? Ili netko tko nije simpatičan, tko je previše samouvjeren i to ne skriva?
16 lip 2011, 08:08
A jel' može meni netko objasniti što to oni stalno reduciraju?
Slušam ja njih jučer, i puna su im usta tog reduciranja.
Što im je uopće to reduciranje?
16 lip 2011, 08:14

i meni smetaju ti njihovi izrazi, ali valjda to tako mora biti radi profesionalizma.
Dakle, zanimalo i mene sta je to reduciranje i na kraju ispada, koliko sam razumjela, da je to ono kuhanje s ciljem da zgusnes nesto sta zelis, tipa umak ili toc.
Matija ispao - napokon!
Mene nije zasmetala uopce Simina izjava, dapace.
16 lip 2011, 08:21
Mene najviše smetaju
PJENICE
16 lip 2011, 08:22
žao mi je, jako žao, što je ispao Vedran prekjučer. od početka mi je bio favorit i baš mu se taj dan morao dogoditi kiks
ali mi je drago da je ispao Matija i uopće ne zamjeram Šimi na njegovoj izjavi. uostalom, i gubitnik je na kraju jučerašnje epizode, u trenutku kad se oprašta s kućom

rekao kako je i bahat i bezobrazan (ili nešto slično) i da šef takav treba biti
ma mojneme!
16 lip 2011, 08:24
ma ja sam samo za fancy prenosila tih par napetih trenutaka... neka je Šime rekao što je rekao - pitali su ga. da ga nisu pitali, vjerojatno ne bi rekao ili da su ga pitali prije, rekao bi prije
a reduciranje - kad vrije i vrije dok se ne reducira

a pjenica - isto čini se hit hotelskih terasa ove sezone
16 lip 2011, 08:31
Joj da pjenice

ja da ju dobijem na tanjuru vjerojatno bi ju maknula ,misleći da je ukras.
A pranje upaljenog štapnog miksera
16 lip 2011, 08:32
teutonija je napisao/la:A pranje upaljenog štapnog miksera

e, za ovo moraš biti genijalac