O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
23 tra 2010, 18:59
ja kupila mikrovalku prije par dana. Morala sam kupiti radi djeteta. Izabrali neku LG zato sto nije bila ni najjeftinija ni najskuplja a pasala nam je u kuhinju
Po meni nemas sta oko mikrovalke filozofirati. Mozes jedino birati vecu ili manju i da li zelis analognu ili digitalnu s programatorom.
26 tra 2010, 09:57
ma i ja sam isto tako, nisam htjela ni baš najjeftiniju, a što će mi i neka najskuplja.
neku srednju sam izabrala, i samo sam još htjela da bude siva, a ne bijela
da se bolje uklopi u kuhinju
26 tra 2010, 09:59
Adorabla je napisao/la:ja kupila mikrovalku prije par dana. Morala sam kupiti radi djeteta. Izabrali neku LG zato sto nije bila ni najjeftinija ni najskuplja a pasala nam je u kuhinju
Po meni nemas sta oko mikrovalke filozofirati. Mozes jedino birati vecu ili manju i da li zelis analognu ili digitalnu s programatorom.
iks.
pa da; biras kapacitet, dizajn i cijenu. Ajde ako si picajzla, onda i marku.
26 tra 2010, 15:23
Ja imam whirpool, skroz zadovoljna. Dobila tri za pir. Dvije dala mami i svekrvi a meni ostala ova i ispala još i najbolja. Svekrvina je crkla a mamina vivax se još drži al ja vivaxu ne vjerujem - previše puta su me njihovi proizvodi primamili pa se za čas pokvarili.
Ja je koristim samo za odmrzavanje ili kad treba podgrijat mužu ručak nabrzinu. Nekad mlijeko podgrijem. Htjela bi je češće koristiti jer sam čula da ima dobrih receptića za skuhati jela nabrzinu u njoj ali ne znam niti jedan. Dobre duše podijelite znanje
26 tra 2010, 17:32
rusulice tako i ja
imam whirpool, koristim je za odmrzavanje i pogrijavanje ručkova,
i nekad za pogrijavanje mlijeka.
te recepte ne znam ni ja ali nisam ni nešto pretjerano zainteresirana,
jer kontam i ovako je dovoljno štetna, pa ni ne želim khati sad nešto posebno u njoj
27 tra 2010, 15:37
Je sad vidim kako glupo zvuči moj post

Ne da bih je željela koristit nego nekad dođemo kasno iz šetnje pa trebam nešto nabrzinu zbrčkat pa su onda sva jela nabrzake od koristi.
24 vel 2015, 10:21
Odlucili smo konacno kupiti mikrovalnu iako sam oduvijek bila protivnik iste.
Treba nam da si H moze podgrijati rucak kad je sama doma, to je glavni razlog.
A sad vec kad kupujem nebi htjela nesto propustiti, pa da mi je kasnije zao recimo sto nema grill jer je to super za neki recept, ali malo gledam i cini mi se da nitko ne koristi grill.
Treba li mi taj grill i za sto ga koristite?
24 vel 2015, 11:49
ja grill nikad nisam koristila. meni je mirovalna za podgrijat neko jelo ako mi se ne da na štednjaku, a grijem samo za jednu osobu, za napravit kokice i ugrijat djetetu mlijeko. nikad nisam kuhala u njoj, osim par puta u životu neko smrznuto jelo koje je baš za mikrovalnu, ali to doslovno par puta u životu. tak da meni te sve funkcije stvarno ništa ne znače
24 vel 2015, 11:51
ja mogu potpisati laticu
mikrovalna mi je za podgrijati i odmrznuti, napraviti kokice
uvijek sam imala mikrovalnu s grilom-nikada ga nisam koristila
sada sam prvi puta kupila bez
konacno sam shvatila da mi nije potreban