a kad se sjetim kak sam prije prtljala s nekakvim kvadratima, pa drz- ne daj. i jos je svaka kiflica ispala drugacije
Eto zato su moje....unikatne.
hvala, Imge.

Sada je: 24 lip 2026, 13:01.
a kad se sjetim kak sam prije prtljala s nekakvim kvadratima, pa drz- ne daj. i jos je svaka kiflica ispala drugacije

[/quote]
i stvarno djeluje ukusan...boysmama je napisao/la:mama141705, jako finoooo izgleda kolači stvarno djeluje ukusan...

mmmmmmmmmmmm kako su dobre kiflice, bas k'o iz reklame 

giami je napisao/la:ja zamjesim puno tijesta, ispećem do pola i stavim u škrinju![]()
Jutros sam iz škrinje izvadila koliko mi je trebalo, premazala jajem, posula sezamom i bili su pečeni za 10 minuta

(eh, da sam ga znala ne bih pekla kiflice kasno kasno nocu, a s druge strane - bojala sam se ostaviti ih predugo samo pripremljene preko noci i peci ih ujutro - ono, da mi se ne raspojasaju, podivljaju i narastu - ne zelis znati kakve sam slike u glavi imala
kaj se moze desiti kad ostavis kiflice da stoje par sati
. pa sam od dva zla izabrala manje. a mogla sam to sve tak elegantno rijesiti
. nis, znam za drugi put
)
. i kako si ti to samo lijepo aranzirala u kosaricu 

Bubidea je napisao/la:da, ja sam jednom ostavila preko noci kiflice u frizideru
ujutro bas i nisu vise bile lijepe

giami je napisao/la:ma pisala sam to već negdje, čak mi se čini na tvom topicu pulse

Mrđi je napisao/la:ja mislim da ih ne trebate bas priej pec, mozete ih napravit umjesiti i zamrznuti
AA je napisao/la:ja ispecem, ohladim i zamrznem .... po potrebi vadim, odmrznem ili na sobnoj temperaturi ili u mikrovalnoj

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.