da, to sam i mislila, u gelu. A, znaci bilo bi dovoljno boje. Super!
Sada je: 24 lip 2026, 17:14.

a kad nisam pazila na osvjetljenje, blic mi je pojeo ostale slike
a s ovih sam skidala dječje ručice i glavice pa su pozadine umjetne

ovaj toranj je stvarno za past u nesvijest, aaaaaaaaaa koliko detalja
od cega je toranj? i kucica?boysmama je napisao/la:zlatokosa ima malo veliku bradu i nos, izgleda malo konjski
al' ona i u crticu izgleda tako 

bravo, svaka čast!
AA je napisao/la:boys,ovaj toranj je stvarno za past u nesvijest, aaaaaaaaaa koliko detalja
od cega je toranj? i kucica?
ovako nešto... dakle, nije baš potpuno jestiv, ali se može glabati
krov je samostojeći gumpaste (ispod crijepa je konstrukcija u obliku plašta stošca koji se sušio) i može se cijeli pojesti
...a onda čitam tvoje objašnjenje
.....svaka čast..... aurora....torta je stvarno predivna......koja ljepota...napokon nove tortice...guštam gledati sve naše radove 

boysmama je napisao/la:hvala, na njega sam i utrošila najviše vremena... toranj je ustvari obložena vodovodna PVC cijev sa redukcijomovako nešto... dakle, nije baš potpuno jestiv, ali se može glabati
krov je samostojeći gumpaste (ispod crijepa je konstrukcija u obliku plašta stošca koji se sušio) i može se cijeli pojesti
, moram jos jednom ponoviti aaaaaaaaaaaa koliko detalja
super ti je ideja sa pvc cijevi, super 

AA je napisao/la:boysmama je napisao/la:hvala, na njega sam i utrošila najviše vremena... toranj je ustvari obložena vodovodna PVC cijev sa redukcijomovako nešto... dakle, nije baš potpuno jestiv, ali se može glabati
nisam ni sumnjala da je najvise vremena otislo na njega, moram jos jednom ponoviti aaaaaaaaaaaa koliko detalja
super ti je ideja sa pvc cijevi, super

milka je napisao/la:evo mala ideja: za toranj se može koristit i rola od kuhinjskih papirnatih ručnika
ovo je bilo sigurnije rješenje jer uz toranj dobiješ i to proširenje, a još je sve skupa i stabilno 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.