Sada je: 24 lip 2026, 15:40.

Radimo na tome.
Za jednog trogodišnjaka sam radila Jurića. I evo već tjedan dana tražim po netu kako se on radi i ne nađem ništa osim slika. Evo za sve mame koje su u istoj misiji kao i ja stavljam vam link na moj video s receptom u slikama kako napraviti 3D Munjevitog Jurića.
Moj je danas završen i stišće se u frizu.

brzo sam ja složila filmić. Nije mi bilo teško jer znam koliko će to pomoći drugim ženama. Meni je bila frka jer par dana nikako naći nigdje nikakav tutorial o Juriću.
Sve sam poslikala, složila, opisala još sinoć i sad ga imamo i neka donese sreću svim malim bebačima dok ga budu papali!
Ima samo jedan problem, rekla mi je prijateljica da mali trogodišnjak za koga je ovaj Jurić neće dati da ga se reže.
Hahahaaa šta su ti djeca 

olja je napisao/la::shock woooooow!!
svaka čast!

Treba mi ista ista, ali nema sanse da je tako dobro napravim. Moze sve u detalje, korak po korak, problemi prakticni i sl.

a tako bi svaka traka, tj. daska bila iste debljine.

skidam kapu, svaka ti čast 

mare10 je napisao/la:Cure pomagajte![]()
Curka mi ima rođendan u sljedeći Petak i odabrala sam tortu (ukrašavanje). Evo sličice:
E sad za vas koji radite sa ticino masom imam par pitanja:
1.Torta je prekrivena ticinom koji ima neki uzorak, pretpostavljam da postoji neka šablona za to, da li se to negdje može kupiti ili čak da li se može nekako to improvinizirati?
2. Sam lik Kitty, da li je to isto ticino koji je samo razvaljan i isječen na lik Kitty, ako je, na koju debljini u mm, po vašoj procjeni?
3. Rub oko Kitty je obrubljen crnom bojom, da li je to neki gel ili slično za crtanje ili ticino, isto tako i brkovi?
4. Da li ima igdje kupiti boje u gelu po trgovinama da ne moram naručivati?
Unaprijed vam hvala![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.