Sada je: 26 svi 2026, 06:09.
folne je napisao/la:Ja ih isklučivo u pećnici na bakpapiru pečem. Budu super.

MalaSirena je napisao/la:folne je napisao/la:Ja ih isklučivo u pećnici na bakpapiru pečem. Budu super.
Javlja se jos jedna rolopohačica :-) . Pomfri i sve vrste pohanaca i svega sto se przi u ulju pecem u pecnici i super nam je tak da mi je bilo neki dan jako neobicno kad sam krafne przila u ulju te smisljam nacin da i to prebacim u pecnicu

cc 45 min na 180. I finu koricu imaju izvana.

dunja je napisao/la:kod nas danas juneći šnicli na saft, njoki, zelje salata

bas mi se sviđa ideja
latica je napisao/la:moja frendica faširke radi u kalupu za muffine, ja bi rekla da se tako manje isuše ...
ti imaš nekog lovca u obitelji?Solea je napisao/la:
fazanti imaš nekog lovca u obitelji?
da. donio mi tetak za vikend, samo ja nisam sinoć skužila da je to to, nego sam mislila kak sam izvadila pola pileta za juhu iz zamrzivača i jutros gledam, a ono taj fazan. ali i njega bi isto napravila na juhu, tako mi je najbolje, jako mi to bude fina juhica, a i meso se najbolje pojede!
a nisam to jela goooodiama. kad sam bila klinka, moji su znali dobiti fazana od jednog prijatelja lovca (i drugu divljač). eh. sad se samo s nostalgijom sjećam tih vremena. znam da ima smrznute divljači za kupiti po ovim većim dućanima ali i ja bih rado imala svog privatnog lovca 
latica je napisao/la:jel vam krumpirići kad se tako prave budu hrskavi? jer pravila sam batat tako za vikend i bio je fin, ali je bio mekan, ne hrskav...

. Sto je posve nepotrebno.
. Grah i sarma su jedina jela koja mogu jesti dva dana 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.