Broj 1 - koliko dugo mogu stajati figurice od ticino mase? Mislila sam ih napraviti ovaj vikend jer neću kasnije imati toliko vremena, a rođendan je tek 3.3. - mogu li stajati 15 dana i da li će biti jestive nakon toga?
Broj 2 - Kako čuvati figurice a kako sam ticino? Ne u frižider, to sam shvatila ali gdje? Na balkon? u smočnicu? Treba li figurice umotavati u vrećice?
Broj 3 - hoće li figurice biti postojane na podlozi od kreme za tortu (biće to domaća krema od jaja i oraha), da li će se istopiti? Da li da stavljam figurice neposredno prije iznošenja torte ili mogu ipak biti na torti nekoliko sati u frižideru?
Broj 4 - kako dobiti bež boju - nisam uspjela naći u prodavnicama, samo žutu i narančastu i crnu? Može li se boja pomješati? Imam tečne boje jel to ok, nisam uspjela naći one u gelu?
Cure, hvala vam unaprijed
ako budem imala još pitanja, sigurno ću vas ponovo ispeglati 

Figurice su ispale super, ali prekrivanje je bilo užas. Prvo mi je ostalo malo mase, pa sam je obojila u 2 boje jer sam ih mislila mješati, sve sam zamislila. Kad sam počela valjati, počelo je pucati, pa sam dodala malo vode, pa sam super razvaljala međutim ispalo je tanko, i kad sam stavila na tortu, počela raditi stranice sav je ticino popucao, tu sam se naljutila i sve ogulila sa torte i bacila.
I sad idem plakat jer imam nezavršenu tortu, nemam više kreme da je bar završim a i prenervozna sam bojim se ako ponovo počnem da gledam tortu da će mi ispasti na pod ili slično. Nemam više ni ticina, sutra ću valjda uspjeti spasiti ovu dekoraciju.
Najgore od svega što sam se razočarala, jer sam htjela nešto specijalno, a i htjela sam pokazati prijateljicama da se i kod kuće može napraviti isto lijepa torta kao iz fancy slastičarni koje su u modi sad u Sarajevu, al nisam uspjela.
Eto, ako spasim nešto makar ću postaviti slikice figurica, one su super ispale.

a figurice su divne, sve do jedne, vidi se da si jako puno truda uložila u njih, svaka čast
očito nije bio dobar recept, iako tu nema puno mudrosti: šećer u prahu i maslac, mislim i malo mlijeka, jel' je?

I moze li na bilo koju tortu, ili samo na neke