17 vel 2016, 19:26
Pohane šnicle, kuhana carska mješavina povrća
18 vel 2016, 12:44
njoke caprese iz rerne, salata u beskonačnim količinama, juha od šparoga. Volim ovakve ručkove.
Sutra ću valjda, možda, napraviti lasagne. Samo tjesteninu jedemo do ljeta
18 vel 2016, 15:14
leću, ječam i domaći buncek od brontosaura

jest ćemo ga tri dana.
18 vel 2016, 16:44
Goveđa juha, ostaci šnicli, majoneza, kečap - sve zdravo

Za večeru sutlijaš
18 vel 2016, 18:35
nama je jučer ostalo mahunarki, ali ne dovoljno za svih pa sam u taj ostatak još narezala kupus i ispekla svinjske odreske od buta
sada idem razvaljati lisnato za burkifle s makom
za sutra imam batat i što nađem od zelenog. kad pogledam kroz prozor, ne vidim ribu na pjatu
18 vel 2016, 20:40
Prekjučer smo imali bolonjez i fusile, ciklu salatu.
Od ostataka bolonjeza napravila sam lazanje koje sam ispekla jučer, a danas smo imali ostatke tih lazanja. Kako je toga bilo malo, ispekla sam i svakome dvije palačinke.
Za sutra sam očistila frižider - napravila neko varivo sa svinjetinom, paprikom, porilukom, mrkvom i celerom, sutra samo skuham kocke krumpira.
19 vel 2016, 10:49
Prekjucer zapecena pasta sa sirom, matovilac, radic. Jucer manestra od poriluka i slanutka s kastradinom, a danas srdele i brokula s krumpirom.
19 vel 2016, 10:51
ja ću mahune s ostatkom bunceka
19 vel 2016, 10:57
iako je jutro osvanulo tiho i sunčano, ribarice noćas nisu isplovljavale tako da je vege ručak za svih - popečci od prosa i kelja, batat iz pećnice, cikla i zelena salata
19 vel 2016, 11:09
Juha, špageti bolognese, zelena salata
19 vel 2016, 12:15
ina odličan ručak, mljac
ja danas radim rižu s blitvom (i dosta kurkume), teleće meso, salata
a navečer špagete sa domaćom šalšom, prokulice na salatu
19 vel 2016, 12:44
corazon - sjetila si me sada, u svako jelo dodajem kurkumu. malo im je bilo neobično u početku, ali su se navikli
19 vel 2016, 13:31
i ja. I volim jako kurkumu (i curry i muškat

) tako da sam zapravo bila odusevljena kad sam saznala i za njena cudotvorna svojstva
Tak da bih ja u ovu verziju rize i blitve stavila radje curry, nego cistu kurkumu
Kod nas ostaci odnosno smrznuto meso na saft i pire. Opet sam upala u neku dosadu s jelima, smao vrtim jedno te isto., Morat cu opet malo po receptima prosvrljati.
19 vel 2016, 15:02
Ina66 je napisao/la:iako je jutro osvanulo tiho i sunčano, ribarice noćas nisu isplovljavale tako da je vege ručak za svih - popečci od prosa i kelja, batat iz pećnice, cikla i zelena salata
kak to misliš ?

ja kupila jutros friške srdele
za ručak su pastrve (kupila dok još srdelice nisu došle

), krumpir na maslacu, radič&potočarka&bučine sjemenke salata
sutra su srdele i raštika
za kontinentalce pileća krilca sa sojasosom i pomfrit. raštika kao univerzalni prilog
19 vel 2016, 15:55
to su ti naše, sjevernojadranske, bilo ih je sinoć more
19 vel 2016, 18:02
super

u sve četiri ribarnice su ljudi vani stajali na kiši u redu

ko da se dijele
19 vel 2016, 18:54
mogli su koji kamiončić i ovamo poslati

nadam se da će ih sutra biti
19 vel 2016, 19:40
i ja ću sutra po srdelice rano ujutro
19 vel 2016, 20:33
Mi danas lovački, a ja upravo pojela prefinu salatu od crvenog radica, kuhanog karfiola i mozzarelle sa senfom i bucinim uljem

. Počela, kak je adorabla rekla, s radićem i senfom i bucinim, pa dodala ipak karfiol i sir. Prefina mi je

. A dresing od,senfa i bucinog baš taman po mom ukusu
19 vel 2016, 22:55
sad si me napalila, Mirci, s tom salatom. sutra će biti moji koji imaju radič, fali mi samo bučino ulje
19 vel 2016, 23:01

baš i ja sve čitam i oblizujem se

obožavamo bučino ulje...ja sam danas usitnila bučine sjemenke i posipala ih po salati. odlično
19 vel 2016, 23:11

Ja obožavam i bucino i senf, a senf ovdje daje taman pravu dozu kiselosti, pa taman mi je

. Bio bi odličan dresing i za krumpir salatu.
19 vel 2016, 23:12
ma daaaaj, nemoj mi sad vadit mast! jogurt sam pojela s malo mekija
bježim!
19 vel 2016, 23:14
ne bježim još, zaboravila sam reći kako je meni kaul draži sirov nego kuhan, ja ću tako probati
19 vel 2016, 23:16
E, to nisam probala

, to cu sutra
19 vel 2016, 23:18
dodaj još malo narezanog crvenog kupusa - meni je to u kombinaciji s radičem i ribanim celerom

uh, idem pojesti repu!
20 vel 2016, 12:46
Mirci je napisao/la::lol
Ja obožavam i bucino i senf, a senf ovdje daje taman pravu dozu kiselosti, pa taman mi je

. Bio bi odličan dresing i za krumpir salatu.
O da!

Krumpir salata s dresingom od senfa, bučinog ulja, malo meda i octa...
20 vel 2016, 14:17
Nabujak od verzeta i kupusa, poriluka i mozzarelle
20 vel 2016, 18:24
Pileća juha, prženi som, pire krumpir, zelena salata
21 vel 2016, 10:05
mi smo u peta lignje na buzaru i palentu. djeca tijesto s umakom od dan ranije.
jučer sam pravila japrak, opet s palentom, ali joj što je bilo fino. i prije toga juhica od domaćeg pileta, ma baš mi je pasala za grlo

sutra sam ja na putu, a oni imaju juhe za zakuhat i imaju još japraka za ugrijat.
e da, i pekla sam jučer one koliko-toliko pogačice, samo pola brašno polubijelo, a pola pirovo. i ispekla sam pola smjese, jel mogu drugu polovicu zamrznut, nemam kome danas peći jer idemo na dva rođendana?