21 vel 2016, 16:06
Ajngemacht juha, pečena piletina i krumpiri, kisela cikla i paprika, savijača s jabukama
21 vel 2016, 20:15
juha od goveđih kostiju, rižoto od bukovača, pečena krilca u slatkom umaku, karfiol i radič na salatu. muffini od maka i čokolade
ostalo je rižota i krilaca za sutra, a i juhe...salatu ćemo nabrati svježu
22 vel 2016, 11:17
Ostaci ajngemachta i domaća slavonska pizza
22 vel 2016, 11:27
Jucer losos iz pećnice, pečeni krumpiri i zelena salata
Danas pileći filei zapečeni u pećnici sa šunkom, sirom i vrhnjem i matovilac salata.
22 vel 2016, 12:19
i to ces mi ukrasi
danas imamo lchf rucak bez ugljikohidrata

juhu od sparoga, piletinu caprese i salate (citaj opet radic sa senfom

)
Ne volim krumpir opcenito tak da me to ne mami ali ovo s kaulom (Ina sirovog se ne usudim jesti jer mi i brokula strasno naskodi) i sirom me mami.
Jucer smo i mi ribu jeli. Nasla sam trljice svjeze i bas sam ih se zazelila.
22 vel 2016, 13:58
Jučer je MM bio zadužen za ručak i sve je lijepo pripremio (svinjski šniceli marinirani senfom, začinima i pivom), moj je zadatak bio samo uključiti pećnicu i - puf! - crkla
snašla sam se tako da sam sve prebacila u duboku zepter tavu, umjesto batata a la pommes iz pećnice, napravila sam pire od batata, a vegica je jela, uz pire, još i kiseli kupus i njoke
danas ostaci - nama šniceli s purom, MM će tripice od subote, a vegica je jela špinat i jaje
22 vel 2016, 15:39
u subotu juneći gulaš i šurlice, zelena salata.
jučer kod mog tate lignji s krumpirom na padelu, a za djecu frigani lignji, isto zel. salata.
danas teleći kotleti u saftu, integralna riža s porilukom i opet salata.
23 vel 2016, 20:17
Kelj varivo i pečeni vratni krmenadli
23 vel 2016, 20:32
knedle iz lidla
poriluk varivo s piletinom
ostaci juhe i kuhane junetine sa hren umakom.
za svakog ponešto
variva je ostalo i za sutra
23 vel 2016, 22:55
leća s kobasicama i leća bez kobasica
dakle, sama se sebi divim. prekjučer je crkle pećnica, a ja sinoć zamijesila kruh
cijeli dan pečem pecipale po potrebi, ima još za ujutro
23 vel 2016, 23:11
I ja sam ih sinoć pekla, al ne iz potrebe nego iz proždrljivosti

, hope je kriva

. Nisam to pekla otkad sam se odselila od svojih

.
Danas cuspajz od prokulica i kelja sa kranjskima. Dodala sam kurkumu i odlično je
23 vel 2016, 23:40
krenuo je vrus pecipala

ja sam se mislila da ih veceras ponovim, ali sam na kraju napravila pizzu
za rucak sam radila piletinu (recept sam pokupila od sveky - jedna strana fileta se pobrasni i stavi na vruce ulje, onda se doda voda sa zacinima po zelji, piletina se okrene, poklopi i lagano krcka - meso bude savrseno mekano, dica mi to obozavaju) i uz to peceni krumpir i pome
a za dorucak sam radila ovo
Piroške sa sirom i to sam radila po prvi put, stariji sin koji je jaaaako izbirljiv je prije spavanja zamolio da ih ponovim i sutra
25 vel 2016, 12:13
jučer špageti s mrkvom i tofuom, elena salata.
danas ja imam na poslu ostatke špageta, a kako ostajem dulje mm će ekipi naručit čevape. iako sam ja izvadila svinjske šnicle za danas i mislila to napravit na brzo sa sirom i uz to rižoto s porilukom, jer sam mislila da ću doći na vrijeme, tako da ćemo to neki drugi dan...
25 vel 2016, 13:21
utorak: pečeno pile + krumpir;
srijeda: pašta + salsa (od domaćih pomidora

);
danas: frigani oslići + palenta.
sva tri dana matovilac, svi ga volimo.
26 vel 2016, 08:34
Srijeda: piroške sa sirom i lepinjice
Četvrtak: lovački dan
Petak: juha, carsko meso i krumpiri u pećnici, kupus salata
28 vel 2016, 15:59
Sarma. Mislim da je zadnja ove zime. Iako su ostale jos dvije glavice zelja.
28 vel 2016, 16:12
jučer quesadillas, guacamole umak
danas paradajz juha, pečena rebrica i krumpir, kisele salate (cikla, paprika punjena zeljem, ukiseljena mrkvica, luk i tikvice) šampinjoni s gril tave. švarcvaldica od jučer
28 vel 2016, 18:10
mmajo, skoro isto kao ja prošli vikend

imala sam ekipu na ručku, rođendanskom, pa sam radila quesadillas, chilli con carne uz tortilje i rižu i pečena rebarca i krumpir + salate. + torte i princezice

ovaj vikend nije bilo gostiju ni slavlja

pa sam jučer kuhala juhu od kostiju (ostalo i za danas) + pohanci + špinat + krumpir pire
danas pečena rebra i pečeno povrće (luk, paprika, krumpiri, tikvica i malo prokulica). za desert krempita.
28 vel 2016, 19:15
Danas juha od bundeve i musaka, i ona salata sa radicem zbog koje se uzdisale prosli tjedan

Za sutra napravila THE bolonjez, onaj oridjidji koji se kuha 4h. Stvarno je dobar.
Jucer cvjetaca pecena u cijelo u pecnici (nasla neki recept na coolinarici sa prelivom od grckog jogurta i raznih zacina), pire krumpir i chorizo po receptu id J. Olivera. Za one koji vole ljuto, odlicno.
28 vel 2016, 19:54
Za bebu - juha od piletine sa komadićima piletine, mrkvicom i graškom zgusnuta sa kašom
Za nas - dinstano meseko sa njokima i salata - desert princes krafne mini - kojih više nema
28 vel 2016, 21:58
subota: pileca juhica, pecena kremenadla u komadu sa senfom, korijanderom, origanom, peceni krumpir i mrkva, zelena salata, sos od gljiva, imali smo goste pa je pao i sveti gral:)
danas: pileca juhica, piletina+kremenadla od jucer, prokulice na leso, zelena salata, pecena paprika
28 vel 2016, 23:05
Solea je napisao/la:mmajo, skoro isto kao ja prošli vikend

imala sam ekipu na ručku, rođendanskom, pa sam radila quesadillas, chilli con carne uz tortilje i rižu i pečena rebarca i krumpir + salate. + torte i princezice

ovaj vikend nije bilo gostiju ni slavlja

pa sam jučer kuhala juhu od kostiju (ostalo i za danas) + pohanci + špinat + krumpir pire
danas pečena rebra i pečeno povrće (luk, paprika, krumpiri, tikvica i malo prokulica). za desert krempita.

a kaj misliš odakle mi inspiracija
još sam išla isprobati tvoje tijesto za švarcvaldicu

jedino ja radim kremu od sira i šlaga i malo želatine ...to mi je bolje od samog šlaga
29 vel 2016, 00:12
Jučer domaća pizza i brownie sa cvjetačom za desert

Danas smo jeli vani.
29 vel 2016, 09:16
u subotu trtilje s piletinom, jučer pileća juha, francuski krumpir, vratina na naglo, zelena salata, mircina čoko torta princ William
danas juha od jučer, šnicli na naglo, krumpirići, salata, ima i torte
mirci ovaj karfiol s čokoladom mi ne vuče na dobro
29 vel 2016, 10:15
ja nisam ništa za vikend kuhala jer mso jeli vani. u subotu sam za večeru napravila muffine s tikvicama i mozarelom i jučer palačine s polubijelim i slanutkovim brašnom. i to je to.
danas imam amlo neobičan dan pa ću napravit juhicu jer nisam za vikend i još nešto brzinski uz to.
29 vel 2016, 10:32
Mirci je napisao/la:Jučer domaća pizza i brownie sa cvjetačom za desert

Danas smo jeli vani.
i kakvi su bili
u subotu smo imali trgance s vrhnjem i sirom i salatom i kuhala sam juhu od kostiju radi kolagena. Ono pravi temeljac 12 sati. Jucer sam pijuckala taj temeljac a za rucak smo imali piletinu u sezamu, povrce na gril tavici, juhu od subote

i za desert nas je cer razveselila lavom od bijele čokolade. Ispala joj je fantastično. Baš uzorno.
Danas mahune.
29 vel 2016, 16:30
Subota: pohane lignje, pomfrit, tartar umak
Nedjelja: goveđa juha s taranom, pečeno pile s krumpirima, kupus salata
Ponedjeljak: lovimo po hladnjaku
29 vel 2016, 16:39
mahune. mislim da je zadnji paketić iz zamrzivača

krmići na naglo.
za sutra kelj lešo s krumpirima i neko meso

...riba....ne znam više
29 vel 2016, 16:39
Petak: frigani lignji i pomfri.
Sub: juneci sniceli u saftu, patlidzani pohani u pecnici, zel salata.
Ned: blitva/krumpir, pecena janjetina.
Danas: preostala blitva/krumpir (bez podgrijavanja), palenta, frigani oslici.
29 vel 2016, 16:46
Pa nisu za ponoviti
Pojelo se, al ima i boljih

Danas pileca prsa sa pelatima i kaparima, kuhana riža, matovilac.