Ina66 je napisao/la:polpete od tikvica i sataraš
Na kraju nisu bile polpete već kobasičice roštiljke, a u satarašu smo se ubili, MM i ja, one su pojele koliko su morale

Danas HM pizza, sutra ostatak kobasica, pire i salate razne
Sada je: 29 tra 2026, 15:59.
Ina66 je napisao/la:polpete od tikvica i sataraš

Bolonjez a odmrznula sam i nesto piletine za gril tavu.
parmigiana melanzana (dovukla sam tonu patliđana
), pečene paprike sa feta sirom. to bu danas. sutra pohani patliđani, krastavci s vrhnjem na salatu. prekosutra ću meso, piletinu na meksički (s pečenim paprikama i kuruzom) i rižu. ne znam kaj bum s friško nabranim tikicama
uglavnom, tjedan povrća 
umjesto manistre kupus

jedva sam se probila kroz hrpu recepata. zaključila sam da ću napraviti umjereno ljut...testirat ćemo ga danas uz pohane patliđane.

blago vam se!latica je napisao/la:vani to zovu shakshuka

ide slanina..povrće, taman imam fine domaće....to bum u subotu. sutra će biti povrće na grilu i haloumi sir, ...ostalo je još i faširanog pa ću napraviti par ćuftica (punjene paprike su zabranjene do daljnjeg malamaja je napisao/la:sutra ću nabrat listova murve i radit sarmicenašla recept kod neke tete koja jede travusike
ide slanina..povrće, taman imam fine domaće....to bum u subotu. sutra će biti povrće na grilu i haloumi sir, ...ostalo je još i faširanog pa ću napraviti par ćuftica (punjene paprike su zabranjene do daljnjeg
)
meni lišće murve pada po podu. To može za sarme?

sj je napisao/la:malamaja je napisao/la:sutra ću nabrat listova murve i radit sarmicenašla recept kod neke tete koja jede travusike
ide slanina..povrće, taman imam fine domaće....to bum u subotu. sutra će biti povrće na grilu i haloumi sir, ...ostalo je još i faširanog pa ću napraviti par ćuftica (punjene paprike su zabranjene do daljnjeg
)
meni lišće murve pada po podu. To može za sarme?
Jučer: juneća juha, varivo od leće (crvena, crna, zelena, polubiži i malo orza), pohana piletina, pome sa feta sirom (neka Lidlova varijanta) i lešo tikvice
Danas: ima još juhe, ćevapi, pomfri, salata od rikule i zelena salata. A se ponudila napravit lepinje![]()
E da, sinoć je sin radio burrito. Sam je mijesio i razvaljao tijesto
a ne znam, ak je žuto onda baš i ne....trebalo bi biti zeleno
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.