Sada je: 29 tra 2026, 15:59.

).
lastavica je napisao/la:MalaSirena kako radis juhu od sampinjona ? Moja curka ju jako voli no nije joj se svidjela moja izvedba.
. Dodala sam malo soli i papar. Kad sam dodala šampinjone, ubacila sam i lovorov list i malo majčine dušice. U drugom loncu sam kuhala 1-2 manja krumpira koje sam kuhala u toliko vode koliko sam otprilike odlučila dodati u juhu pa sam tijekom kuhanja time podlijevala juhu i u to sam dodala pileću kocku (nisam imala temeljac, inače bih skuhala krumpir u manje vode i podlijevala temeljcem ). Kad se krumpir raskuhao, izmiksala sam ga štapnim mikserom i sve ubacila u šampinjone, prokuhala, dodala sjeckani ljupčac i peršin, žlicu kiselog vrhnja i prokipila.

I volim kad je kapula rezana na listiće, ne u sitno.Nema neke filozofije
najlakša jela su obično najteža za fino spremiti. Što kažu moja djeca treba puno ljubavi
na lagano kuham dok ne ukuha na pola
a perši i celer kuham da ne nasjeckam nego izvadim prije nego što uvaljam u tjesteninu. I naravno obavezno uz to široki rezanci. I onda gore po tome vrlo malo bosiljka.
Ina66 je napisao/la:To je to, folne
Nema neke filozofije - kapulu narezem na listice, zazutim je na malo maslinovog ulja, dodam sjeckane pome - svjeze ili konzervu - I na lagano kuham dok ne ukuha na pola. Malo prije kraja dodam sjeckani luk I petrusimul, od zacina sol I papar I po potrebi malo secera.

Ina66 je napisao/la:Margot, nama je luk=cesnjak
Danas povrtni rizot - bob, bizi i tikvice

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.