Od subote mi je ostalo variva od crnog graha, slanutka, crvene leće i ječma, ali nam je bilo tako odvratno da ga gledamo izdaleka i zaobilazimo... sve si mislim da ću ga baciti

Sada je: 29 tra 2026, 15:58.

MalaSirena je napisao/la:Mi imamo juhu i malo ostataka mesne štruce te brokulu s maslacem i salatu.
Od subote mi je ostalo variva od crnog graha, slanutka, crvene leće i ječma, ali nam je bilo tako odvratno da ga gledamo izdaleka i zaobilazimo... sve si mislim da ću ga baciti![]()
![]()
).
Adorabla je napisao/la:MalaSirena je napisao/la:Mi imamo juhu i malo ostataka mesne štruce te brokulu s maslacem i salatu.
Od subote mi je ostalo variva od crnog graha, slanutka, crvene leće i ječma, ali nam je bilo tako odvratno da ga gledamo izdaleka i zaobilazimo... sve si mislim da ću ga baciti![]()
![]()
![]()
a recimo propasirati ili smiksati u blenderu, dodati još vode, neki jači začin pa kao juhu?
). Ovaj crni grah mi fakat ne valja, nikad ga više neću kupiti.
mislim crni grah
kad je čula za čudotvorne moći crnog graha

malamaja je napisao/la:ali zdrav jemislim crni grah
![]()
moja seka je nakupovala nedavno par kg...i još dala sveki da joj posijekad je čula za čudotvorne moći crnog graha
![]()
sutra ću torteline i radič salatu. paše mi nemesno....pripremam se za sarmu

Ovaj crni grah mi fakat ne valja, nikad ga više neću kupiti.
čak sam i par kestena kupila i skuhala. Ja sam si ga doduše podgrijala s jednom čili papričicom da mi pusti ljutinu, a moji su jeli ovako. Njima je slatko ok (stavila sam bijeli batat umjesto krumpira).
u frizeru pa će biti nešto od toga.

pa će mljeveno završiti kao polpetes dimljenom puretinom
Petak je danas i moram novi meni slagati
. To mi je omiljena kombinacija na lešo 
Adorabla je napisao/la:s dimljenom puretinom
domaća?
zvuči predobro

Mirci je napisao/la:adorabla, ja bih to skupa smješala s krumpirom na lešo. To mi je omiljena kombinacija na lešo
a kod mene danas obična blitva s krumpirom na lešo s orly oslićem. Desert je zlevanka.

vidi se da gledam 321 kuhaj

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.