ne kuhamo. hranimo se ostanjkima uz ostanjke kuham malo poriluka i kelja s prosom...čisti detox
svima sretno
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
Jucer sam skuhala pasticadu, danas napravila njoke. Uz to zelena salata i od jucer pecena cikla i mrkva. Od slatkoga princes krafne Sutra krecemo s laganijom spizom
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
Krenula sam kuhati sataraš s piletinom, ali sam se predomislila i napravila piletinu i povrće (mrkvu, celer, poriluk, papriku, kupus, luk, čili) s curryem i kokosovim mlijekom, a uz to ćemo jesti jedan dan špagete, a drugi dan rižu i neku salatu.
kod nas ponedjeljak i utorak govedska juha i sarma. Jučer za MMa i mene sarma a za mladunče knedli sa sirom (taj bi rađe umro od gladi nego pojeo dva dana za redom isto tako da je i onu sarmu jedva preživo. ) Danas grah s kobasicom za njih, a za mene će biti cvjetača zapečena sa šunkom i sirom, LCHF .
Nakon blagdanskog prežderavanja ovaj tjedan smo gotovo sve jeli na žlicu. U utorak varivo od slanutka i poriluka, srijeda juha od leće, losos iz pećnice, jučer piletina+mrkva, poriluk, grašak, paprika iz woka. Danas pileća juha (piletina na komadiće, mrkva, grašak) sa noklicama.
paradjz juha, orzoto s muškatnom tikvom, zelena salata. nema mesa post je sutra je juha od gljiva i zapečeni kelj s rižom. salata.
Pileca juha, kuhani krumpir s dinstanim crvenim kupusom i purece snicle.
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar