Sada je: 29 tra 2026, 15:57.
U subotu smo išli na izlet na Pokljuku pa smo u skladu s atmosferom jeli heljdine žgance sa čvarcima, kiselo mlijeko, gulaš od gljiva s palentom, pečenice s krumpirom, čvarcima i kiselim kupusom.

. U subotu za rucak krem juha od bundeve, domace pile s mlincima. Za veceru quiche sa bundevom i kozjim sirom, plus bundeva iz pecnice zamotana u spek (malo je reci da sam se ubila u tome, bas mi je pasalo).
Hajdi je napisao/la:Adorabla na +3°C je bome pasao taj meni, ukratko, jesen!
Nehumano je prema meni da mi to u ponedjeljak ujutro napišeš
Sad samo razmišljam o tome kako nam je bilo u Slo i kad ćemo opet i kam ćemo sada

to je zimsko jelo 

Adorabla je napisao/la:jel ono s koricom? Mljac
Vidim da svi po špinatu lupate. Ja ga nisam na našem placu vidjela. Moram plac promijeniti
Ina66 je napisao/la:Malamaja, u Sinju se prvi arambaši kuhaju za alku, a drugi za Gospu
Danas špinat i otkošteni batci/zabatci u zepteru.
Sutra kuha muž.
to je neko falš kiseljenje
al to je izgleda priča za kontinent...vama doli vrijede druga pravila
ja ću za vikend izvesti operaciju kiseljenje …dodat ću i vreću repe, vulgaris…i ona bude prefina kad se skiseli. lani je bilo premalo, jer sam veći dio podijelila. interesantno mi je koliko malo ljudi kiseli zelje i repu....
valjda to činimo samo mi -samoodrživi

mrava je napisao/la:Lazanje
.
jučer su bila harisa&sojasos krilca, riža, pečena paprika,bučnica. sutra je kupus dan. krpice i zelje i neko meso pride. ostatak zelja kiselim i repu...veselim se sarmama, od srijede ide hladnije vrijeme 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.