Sada je: 18 tra 2026, 16:55.

Predlošci za platnene pelene

Moderator/ica: nevenera

Predlošci za platnene pelene

PostPostao/la ismael29 » 27 ruj 2007, 16:10

Prije svega, ne znam jesam li na pravom mjestu, pa molim moderatorice da prebace topic ako treba :juhu
Uglavnom, mi smo se odlučili na platnene pelene, a kako si ne možemo baš priuštiti one moderne, imamo socijalne tetre i super smo zadovoljni. Peru se bez problema, za peglanje mašine njezine robe izgubim 20-ak minuta, a slučajno sam otkrila sljedeće:
vlažne maramice podnose i pranje na visokoj temperaturi i peglanje na najvišoj, ostaju meke i podatne, a dušu su dale za predloške - jednom za brisati guzu, jednom za pod guzu, pa u smeće. Ekonomičnije i ekološki prihvatljivo rješenje, a istini za volju nigdje nisam niti našla predloške. Eto, nadam se da će vam ova informacija koristiti. I nadam se da nisam otkrila toplu vodu :mrgreen:
Pusa svima!
slika
ismael29
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Maslacak » 27 ruj 2007, 18:53

Super za ideju. Mi imamo predloske- ali ih jos ne koristimo jer nam je kakica tekuca...
19.10.2004. J. umjetnik
23.06.2007. A. matematicar
04.04.2010. M. u sredini
22.04.2014. D.
Maslacak
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la vragec » 29 ruj 2007, 21:27

Ismael, ne znam od kuda si, al podloske imas kupiti u DM-u.
:mah
vragec
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Webmama » 29 ruj 2007, 22:44

Kako nema :mrgreen: ima na Smibu :mrgreen:

Vragecku sam danas viiidlaaaaaaaa

A i sutra sam na Sajmu za bebe sa pelenama, tko nas hoce vidjeti nek dodje na stand Naklada Nika :mrgreen:
* Snježana Mehun: "Zamijenila Hummera za Twinga, ipak manje troši..." *
* Sve što je dobro, nije nužno zdravo - kaže ona... *

TKO ŽELI POPUT MJESECA BITI IZVOR SVJETLOSTI, MORA POPUT MJESECA I DOPUSTITI DA PSI NA NJ LAJU.
Ako ne znaš kamo želiš stići, gdje god dođeš doći ćeš pogrešno.
Webmama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ismael29 » 01 lis 2007, 10:26

Vragec, DM mi je pod prozorom, ali fakat nisam vidjela. Ili nisam dobro gledala. Našla sam samo one njihove suhe maramice (30kom/10kn), ali čine mi se jako grube. Molim prosvjetljenje! :mah
slika
ismael29
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la gold dust » 01 lis 2007, 11:11

ismael, mislim da su to bas te suhe maramice, a i meni se cini da su mozda pregrube za tako malenu bebu :dunno. nikakve druge (a postoje i oni neki tosamini) nisam vidjala u dm-u...

tvoja ideja za predloske je inace skroz dobra :up - najvaznije da vam funkcionira i da si zadovoljna. ali nije mi novost, davno sam vec negdje citala da netko tako radi :). inace, ni mi jos ne koristimo te predloske.
gold dust
Sveta krava

PostPostao/la vragec » 04 lis 2007, 10:42

ismael, malo kasnim sa odgovorom :roll:
Moram doma pogledati kaj tocno pise na njima. Naime ja sam ih jednom kupila i krenula koristiti, al nekako mi to bilo komplicirano :dunno ma ne znam ni sama :roll: navikla sam da stolicu skinem wc papirom, bacim u wc i isperem jakim vrucim mlazom vode, pospricam razrijedjenim eter.uljem cajevca i to je to. Nije mi bas islo :oops: tak da sam odustala, a nisam ni potrosila cijelu tu vrecicu.
Kad dodjem doma pogledam pa se javim.

I svaka cast za koristenje platnenih, jel one bile moderne ili manje moderne :up :daj5

Uostalom mozes i pogledati na http://www.smib.net. ja tamo kupila par "modernih" platnenih i stvarno su :up pa vjerujem da su i ti papirici ;-)

:mah
vragec
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Predlošci za platnene pelene

PostPostao/la Arkana10 » 07 stu 2009, 15:09

prebacila sam temu sa 0-1 ;)
etiketic 09
Arkana10
Sveta krava

Natrag na Platnene pelene

Na mreži