Sada je: 18 tra 2026, 16:55.
Moderator/ica: nevenera

tanjabb je napisao/la:A jel vi stvarno mislite da su te pelene na vezanje dobre? Meni su preslatke ali ono sto me brine je da ce taj vez olabaviti kad se dijete krece.
Mislite li da bi s octom jos omeksale?
Sad imamo 36 pelena sve ukupno.

, mi imamo tek 6 mjeseci, moram si ostaviti lufta da svake toliko jos koju pelenicu ubodem 

silki je napisao/la:zato budi pametna i kupuj po veličinama. uvijek možeš reć' da ih je prerastao.
... silki dijeli super savjete

)

)

ja sam ih koristila samo za šminku, vožnju u kolicima ili ispod hlača zimi. prebrzo stradaju kad propuzavaju. po doma je imao najobičnije sokne kojima bi odrezala prste. dobiješ home made štucneMrđi je napisao/la:jedino da mu navucem one grijace za nogice?

opet sam off 

silki je napisao/la:falim te bože da se uskoro skidamo iz pelena pa me ne možeš navuć'

i kupila sam fitted, znači ne stavljam ništa u njih, to je to
, samo cover ozgora.
, ali kad sam još uvijek tele za to 

, inače na 60 pereš), s pretpranjem. Onda izvadim sve i ostavim samo pelene i njih ja još jednom isperem. 
Krumpirić je napisao/la:ne moraš posebno. Ja perem s njenim bodijima, pidjamicama, podbradnjacima i ručnicima za brisanje, gazama i inom
na 70 (ja to imam nekim čudom na svojoj nefensi mašini, inače na 60 pereš), s pretpranjem. Onda izvadim sve i ostavim samo pelene i njih ja još jednom isperem.
. Ionako moram robu prat jer sve zbljuca pa mi dođe na isto jel vrti mašina samo robu ili i pelene 

Krumpirić je napisao/la:ne moraš posebno. Ja perem s njenim bodijima, pidjamicama, podbradnjacima i ručnicima za brisanje, gazama i inom
na 70 (ja to imam nekim čudom na svojoj nefensi mašini, inače na 60 pereš), s pretpranjem. Onda izvadim sve i ostavim samo pelene i njih ja još jednom isperem.
Tinker Bell je napisao/la:Da se pohvalim, stigle su nam jedne swaddlebees pocketice i zaštitne vunene. Nismo ih još ni isprobali, a već gledam što ću slijedeće ubost.
silki je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:ne moraš posebno. Ja perem s njenim bodijima, pidjamicama, podbradnjacima i ručnicima za brisanje, gazama i inom
potpisat ću te od riječi do riječi. osim što ja sve ispirem još jednom![]()
ivana, nemoj pretjerivati s praškom.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.