02 srp 2013, 16:06
evo nam i ljetne laprdaonice o platnenim pelenama i pripadajućim guzama.
novost za platnene ovisnice je ta da smo ušle u eu i da nema više carinjenja pelena
mislim da bi takovu vijest bilo dobro proslaviti s jednom narudžbom
neki će iskoristit ljeto, kupit koje gaćice pa krenut s odvikavanjem, a neki će i dalje uživat u pp.
opletite

02 srp 2013, 21:49
Navlakuse jedne sad jedva cekam koju narucit hahaha
03 srp 2013, 10:52
Drage moje, većina Vas je na ovoj grupi gdje se objavio i kod za popust za nadolazeće Pop-in. Pa nebi bilo uredu da i Vi ga ne dobijete koji za to ne znate. Ukoliko je netko zaintersiran sve info u inbox
03 srp 2013, 10:58
Jedva čekam da se i naša guza vrati u platnenopelenaše pa da i mi uberemo koju dobrobit od EU.
Do tad mogu tek uživati gledajući tuđe platnene guze i poslati vam svima

! I mogu tužno gledati našu hrpicu pelena koja stoji neiskorištena, ali to kategorički odbijam. Bez kuknjave, molim ću lijepo (
to ja samoj sebi).
03 srp 2013, 22:06
kolberg, ja bi taj kod, nekako ću riješit da mi netko drugi pokupi paketić
ja imam dosta tots bots bambusica veličine 1, starih i evo cura je u njima i jako sam zadovoljna s njima. jako lijepo upijaju i mekane su i dosta su i trajne
06 srp 2013, 12:23
kod?
grupa?
do tell!
06 srp 2013, 13:01
postoji grupa o platnenima na FB, javi se kolberg u inbox ako želiš da te doda
mi smo danas bili vani u flafi, ušiveni uožak, plus stay dry uložak i ME cover veličina M koji mu još paše
odvalio je jedno kakanje (koje nisam skužila) i popio cijelu bocu - malu - vode te cicao i pelena nije popustila, kao ni cover
06 srp 2013, 13:48
aaaa
gracjas na objasnjenju
mislim da vec jesam u toj grupi, al nisam pokopcala.. idem istraziti na fb
btw ja bi se prijavila da nas upisete u listu pp, ali se bojim da cu se ureknuti pa odgadjam..

da prodje jos neko vrijeme.. iako smo prezadovoljni s pp pa ne znam sta bi se trebalo dogoditi da nas odbije od pp
07 srp 2013, 18:01
ma kaj ti je. ti si bila ovisnik i prije neg' si rodila

al' neću te pisat dok se sama ne prijaviš
meni stiže zaostatak s baby pura. osim onih totbots uzeh i pop in majmunče

08 srp 2013, 13:56
Ti majmuncici su mi preslatki, imam slincek takav

.
10 srp 2013, 21:34
stavila sam na FB pa stavim i tu
ovako ja sušim pelene
nemam sušilicu. šmrc

ali mi zato pelene imaju najbolji pogled u zadru
10 srp 2013, 22:53
Neve kapa dolje super izgledaju
Pitanje cure sad poljeti jeli jednako "skladistite" sporke pp ili imate koji trik da manje se cuju?!?!
Kako ih odsmrđujete najlakse i najbrze? Moj fini nosic pod hitno ih mora dezinficirati hahaha
10 srp 2013, 22:58
Ja ih pošpricam vodom u koju stavim par kapi ulja čajevca i ljeti ih perem svaki drugi dan, dok sam ih inače prala svaki treći dan.
10 srp 2013, 23:15
prvo dobra kanta s dobrim poklopcem
ja isperem vodom, makar rijetko otkako imam dobru kantu
puno češće, to redovito s čajevcem kao i dulcineja.
10 srp 2013, 23:16
e, kad sam imala lošiju kantu onda sam ih ljeti držala na balkonu.
11 srp 2013, 10:08
To isto radim voda + čajevac i odlicna kanta al kad ju otvorim hmhmhm.
Ja cak mislila neki miris stavit unutra da ne smrde
12 srp 2013, 11:20
gušila se u pelenama do nedavno.
Prvo sam ih dobro oprala i odsmrdila ala Silki i nakon toga ih samo održavam. Nakon uporabe isprem, našpricam mješavinom čajevca i vode te osušim na balkonu (imam ono vanjsko sušilo pa mi ne smetaju). kad se osuše u kantu s njima i to je to. život mi je od tad puno ljepši. i mirišljaviji.
čuvanje mokrih, ispranih, čajevcem našpricanih pelena u kanti mi je stvarno proizvodilo takve smradove da mi je bila muka. nije problem kad je kanta zatvorena već kad treba ubaciti novu pelenu unutra.
12 srp 2013, 15:13
Ovcice bilo bi super da ih mogu uvjek susit vani al ebga nemorem. Znaci trpi dok ne zahladi hahaha
Moram nac sad to odsmrđivanje ala Silki
12 srp 2013, 18:48
ja imam stangu za rucnike iznad kade pa ih tamo drzim isprane i naspricavam voda+cajevac.. najmanje su u kanti, zapravo... skoro uopce vec danima ne koristimo kantu ...ne stignu se osusiti, ali nadam se da ce biti ok ovaj sistem jer mi vise pase od kante
e i perem svaki drugi dan
12 srp 2013, 22:46
cure, to je smrad pelena ljeti. moje smrde grozno. dva dana na ovim temperaturama i najmirišljaviji cvijetak bi se usmrdio, di neće usrana i upišana pelena

šminkamo se do plaže u pelenama.
čak smo vidjeli dvije platnene guze na našoj seoskoj plaži
21 srp 2013, 00:18
danas ispirem eksploziju i razmisljam je li ovo najgori dio procesa platnenog pelenastva? ili je gore kad su veci? ali onda bar mozes staviti listic pa ga frknes u wece
jel se varam?
ima kakva tema - najgore razdoblje ili najtezi izazovi?
tekuca kakica i kakanje 286 puta dnevno - najgore sto ima ili tek krecu pravi izazovi?
21 srp 2013, 07:59
meni je za eksplozivne stolice bio dosta dobar popolini liner
http://pelenko.com/korisne-stvari/popolini-papiri%C4%87i-na-roli, jako je gust bio i skupio bi čak i dojenu kakicu.
trenutno kaka puno. no sve će se manje kakati. pogotovo iza 6 mj. moj još kaki iza svakog obroka, tj 3-4x dnevno. no formirana je kakica i s linerom to rješim lako. tek je nedavno počeo kakati 1-2x, ujutro i još jednom u toku dana, no ne znam hoće li potrajati
ispiranje kakice me ne smeta. smeta me kad ne mogu mu obuć hlače za vani jer sam stavila previše uložaka
ŠokNaŠok je napisao/la:ima kakva tema - najgore razdoblje ili najtezi izazovi?
nema, slobodno je otvori
21 srp 2013, 14:45
probat cu s lajnerima, hvala
nevenera je napisao/la:nema, slobodno je otvori

sad imam tremu
21 srp 2013, 15:02
kad te nešto zanima,ili imaš neku novu temu, ukucaj u pretražnik. ako ne postoji (što je rijetko) otvoriš temu, ako postoji pišeš na već postojećoj. ukoliko postoji tema a ti si je već otvorila - spojit će i preusmjerit moderatori
22 srp 2013, 10:29
Baš sam tila napisat nema mi mrze stvari nego kad joj nemogu obuc gace ili suknjicu zbog pp. A kad uspijem guze ko kod JLo hahaha Al nasla ja i za to rjesenje hahaha
Ja sam jednom od te kakice skoro odustala majke mi mile. To je bilo prestrasno al evo i dalje se nedam i sebi mantram najgore je proslo i onda sa sjetom gledam one male pp koje je prerasla šmrc šmrc šmrc
Ali lineri su mi super stvar i obozavam ih
22 srp 2013, 13:49
gore je kad su manji, kad su veći se izduže i onda je ok.
22 srp 2013, 15:29
nevenera je napisao/la:gore je kad su manji, kad su veći se izduže i onda je ok.
To ti mene tjesis hahaha jubac
25 srp 2013, 22:52
samo da vam kažm da babykind ima blueberry OS deluxe na akciji za 10 funti
http://www.babykind.co.uk/blueberry-one ... -nappy.htm
26 srp 2013, 08:35
ignoriram te silki, ignoriraaaaaaaaaaaaaam
ja sam uzela jednu rabljenu naturu i bambusu rodinu pusu. to nemam pa eto, radi radionice o pelenama da uzmem

to je moja priča i nje se držim
26 srp 2013, 08:52
ja nemam niti jednu AiO .. mogla bi zapoceti kolekciju s ovima..,
jucer sam kupila 5 pelenica u rodi tako da sam poluspremna kad NB pocme biti premali
jos bi uzela svasta nesto........ bit ce veselo sljedecih mjesec, dva na mojoj kartici