Switch to full style
Tema je zaključana

Ljetna platnena parlaonica (28.dio)

02 srp 2013, 16:06

evo nam i ljetne laprdaonice o platnenim pelenama i pripadajućim guzama.
novost za platnene ovisnice je ta da smo ušle u eu i da nema više carinjenja pelena :joy
mislim da bi takovu vijest bilo dobro proslaviti s jednom narudžbom :lol

neki će iskoristit ljeto, kupit koje gaćice pa krenut s odvikavanjem, a neki će i dalje uživat u pp.
opletite :kima

slika

Re: Ljetna platnena parlaonica

02 srp 2013, 21:49

Navlakuse jedne sad jedva cekam koju narucit hahaha

03 srp 2013, 10:52

Drage moje, većina Vas je na ovoj grupi gdje se objavio i kod za popust za nadolazeće Pop-in. Pa nebi bilo uredu da i Vi ga ne dobijete koji za to ne znate. Ukoliko je netko zaintersiran sve info u inbox :)

03 srp 2013, 10:58

Jedva čekam da se i naša guza vrati u platnenopelenaše pa da i mi uberemo koju dobrobit od EU. :mrgreen
Do tad mogu tek uživati gledajući tuđe platnene guze i poslati vam svima :kiss ! I mogu tužno gledati našu hrpicu pelena koja stoji neiskorištena, ali to kategorički odbijam. Bez kuknjave, molim ću lijepo (to ja samoj sebi).

03 srp 2013, 22:06

kolberg, ja bi taj kod, nekako ću riješit da mi netko drugi pokupi paketić :lol

ja imam dosta tots bots bambusica veličine 1, starih i evo cura je u njima i jako sam zadovoljna s njima. jako lijepo upijaju i mekane su i dosta su i trajne ;)

06 srp 2013, 12:23

kod?
grupa?
do tell!
:kino

06 srp 2013, 13:01

postoji grupa o platnenima na FB, javi se kolberg u inbox ako želiš da te doda

mi smo danas bili vani u flafi, ušiveni uožak, plus stay dry uložak i ME cover veličina M koji mu još paše :mrgreen
odvalio je jedno kakanje (koje nisam skužila) i popio cijelu bocu - malu - vode te cicao i pelena nije popustila, kao ni cover :yess

06 srp 2013, 13:48

aaaa
gracjas na objasnjenju
mislim da vec jesam u toj grupi, al nisam pokopcala.. idem istraziti na fb :faca

btw ja bi se prijavila da nas upisete u listu pp, ali se bojim da cu se ureknuti pa odgadjam.. :oops: da prodje jos neko vrijeme.. iako smo prezadovoljni s pp pa ne znam sta bi se trebalo dogoditi da nas odbije od pp
:dada

07 srp 2013, 18:01

ma kaj ti je. ti si bila ovisnik i prije neg' si rodila :lol
al' neću te pisat dok se sama ne prijaviš :)

meni stiže zaostatak s baby pura. osim onih totbots uzeh i pop in majmunče :le
slika

08 srp 2013, 13:56

Ti majmuncici su mi preslatki, imam slincek takav :le .

10 srp 2013, 21:34

stavila sam na FB pa stavim i tu :mrgreen
ovako ja sušim pelene
nemam sušilicu. šmrc :( ali mi zato pelene imaju najbolji pogled u zadru :hahaha :rollin
slika

10 srp 2013, 22:53

Neve kapa dolje super izgledaju
Pitanje cure sad poljeti jeli jednako "skladistite" sporke pp ili imate koji trik da manje se cuju?!?!
Kako ih odsmrđujete najlakse i najbrze? Moj fini nosic pod hitno ih mora dezinficirati hahaha

10 srp 2013, 22:58

Ja ih pošpricam vodom u koju stavim par kapi ulja čajevca i ljeti ih perem svaki drugi dan, dok sam ih inače prala svaki treći dan.

10 srp 2013, 23:15

prvo dobra kanta s dobrim poklopcem :lol
ja isperem vodom, makar rijetko otkako imam dobru kantu
puno češće, to redovito s čajevcem kao i dulcineja.

10 srp 2013, 23:16

e, kad sam imala lošiju kantu onda sam ih ljeti držala na balkonu.

11 srp 2013, 10:08

To isto radim voda + čajevac i odlicna kanta al kad ju otvorim hmhmhm.
Ja cak mislila neki miris stavit unutra da ne smrde

12 srp 2013, 11:20

gušila se u pelenama do nedavno.
Prvo sam ih dobro oprala i odsmrdila ala Silki i nakon toga ih samo održavam. Nakon uporabe isprem, našpricam mješavinom čajevca i vode te osušim na balkonu (imam ono vanjsko sušilo pa mi ne smetaju). kad se osuše u kantu s njima i to je to. život mi je od tad puno ljepši. i mirišljaviji. :mrgreen
čuvanje mokrih, ispranih, čajevcem našpricanih pelena u kanti mi je stvarno proizvodilo takve smradove da mi je bila muka. nije problem kad je kanta zatvorena već kad treba ubaciti novu pelenu unutra.

12 srp 2013, 15:13

Ovcice bilo bi super da ih mogu uvjek susit vani al ebga nemorem. Znaci trpi dok ne zahladi hahaha
Moram nac sad to odsmrđivanje ala Silki

12 srp 2013, 18:48

ja imam stangu za rucnike iznad kade pa ih tamo drzim isprane i naspricavam voda+cajevac.. najmanje su u kanti, zapravo... skoro uopce vec danima ne koristimo kantu ...ne stignu se osusiti, ali nadam se da ce biti ok ovaj sistem jer mi vise pase od kante :dada

e i perem svaki drugi dan

Re: Ljetna platnena parlaonica (28.dio)

12 srp 2013, 22:46

cure, to je smrad pelena ljeti. moje smrde grozno. dva dana na ovim temperaturama i najmirišljaviji cvijetak bi se usmrdio, di neće usrana i upišana pelena :lol
šminkamo se do plaže u pelenama.
čak smo vidjeli dvije platnene guze na našoj seoskoj plaži :le

21 srp 2013, 00:18

danas ispirem eksploziju i razmisljam je li ovo najgori dio procesa platnenog pelenastva? ili je gore kad su veci? ali onda bar mozes staviti listic pa ga frknes u wece :dunno

jel se varam? :kino

ima kakva tema - najgore razdoblje ili najtezi izazovi?
tekuca kakica i kakanje 286 puta dnevno - najgore sto ima ili tek krecu pravi izazovi? :mrgreen

21 srp 2013, 07:59

meni je za eksplozivne stolice bio dosta dobar popolini liner http://pelenko.com/korisne-stvari/popolini-papiri%C4%87i-na-roli, jako je gust bio i skupio bi čak i dojenu kakicu.
trenutno kaka puno. no sve će se manje kakati. pogotovo iza 6 mj. moj još kaki iza svakog obroka, tj 3-4x dnevno. no formirana je kakica i s linerom to rješim lako. tek je nedavno počeo kakati 1-2x, ujutro i još jednom u toku dana, no ne znam hoće li potrajati :lol
ispiranje kakice me ne smeta. smeta me kad ne mogu mu obuć hlače za vani jer sam stavila previše uložaka :hahaha

ŠokNaŠok je napisao/la:ima kakva tema - najgore razdoblje ili najtezi izazovi?
nema, slobodno je otvori :mrgreen

21 srp 2013, 14:45

probat cu s lajnerima, hvala ;)

nevenera je napisao/la:nema, slobodno je otvori :mrgreen

sad imam tremu :nata

21 srp 2013, 15:02

kad te nešto zanima,ili imaš neku novu temu, ukucaj u pretražnik. ako ne postoji (što je rijetko) otvoriš temu, ako postoji pišeš na već postojećoj. ukoliko postoji tema a ti si je već otvorila - spojit će i preusmjerit moderatori

22 srp 2013, 10:29

Baš sam tila napisat nema mi mrze stvari nego kad joj nemogu obuc gace ili suknjicu zbog pp. A kad uspijem guze ko kod JLo hahaha Al nasla ja i za to rjesenje hahaha
Ja sam jednom od te kakice skoro odustala majke mi mile. To je bilo prestrasno al evo i dalje se nedam i sebi mantram najgore je proslo i onda sa sjetom gledam one male pp koje je prerasla šmrc šmrc šmrc
Ali lineri su mi super stvar i obozavam ih :kiss

22 srp 2013, 13:49

gore je kad su manji, kad su veći se izduže i onda je ok.

22 srp 2013, 15:29

nevenera je napisao/la:gore je kad su manji, kad su veći se izduže i onda je ok.

To ti mene tjesis hahaha jubac :kiss

25 srp 2013, 22:52

samo da vam kažm da babykind ima blueberry OS deluxe na akciji za 10 funti :ajme
http://www.babykind.co.uk/blueberry-one ... -nappy.htm

26 srp 2013, 08:35

ignoriram te silki, ignoriraaaaaaaaaaaaaam :lebdi

ja sam uzela jednu rabljenu naturu i bambusu rodinu pusu. to nemam pa eto, radi radionice o pelenama da uzmem :p to je moja priča i nje se držim :basnecu

26 srp 2013, 08:52

ja nemam niti jednu AiO .. mogla bi zapoceti kolekciju s ovima..,

jucer sam kupila 5 pelenica u rodi tako da sam poluspremna kad NB pocme biti premali :dada
jos bi uzela svasta nesto........ bit ce veselo sljedecih mjesec, dva na mojoj kartici :kima
Tema je zaključana