Sada je: 18 tra 2026, 15:17.
Moderator/ica: nevenera
podocnjaci forever je napisao/la:- na kojem forumu si našla ovu tetu?
Na onom na kojem sve tete šivalice djeluju- superbaby.

podocnjaci forever je napisao/la:
Ona je inače iz Sarajeva i redovito i bez problema šalje pakete za Zagreb i Split.

thalia je napisao/la:podocnjaci forever je napisao/la:- na kojem forumu si našla ovu tetu?
Na onom na kojem sve tete šivalice djeluju- superbaby.

Ono s trbuha se povuklo, bilo sve čisto par dana, da bi se oko pipice toliko sve osulo da me jeza hvata. I to sad također traje već par dana. Vidite kako izgleda - onako, kao da se sve opečeno, a još se i neke ljuskice stvaraju na par mjesta:

...
podocnjaci forever je napisao/la:Pelene sam ovo ljeto par puta oprala samo u vodi, bez ičega, suše se stalno na suncu, količina deterdženta minimum minimuma.![]()
Mislim da ću probati jedno vrijeme s jednokratnima, moram, baš da vidim hoće li biti ikakve promjene.

Ina, rekla si da si emi prestala stavljati pp zbog njene osjetljivosti kože. Kako se to kod vas bilo manifestiralo?
Provjeravam redovito jer jako slini i čini se da će donje dvice van.

) rekla da postoji neka beštija od bakterije koja se ne da ubiti nikako drugačije nego iskuhavanjem čistih pelena u čistoj vodi i to da ključaju minimalno 20 minuta, poželjno i duže, veli da je to neka svinja od bakterije koja uzrokuje gadne osipe i ojedine. A da pokušaš tu foru, možda je u tome kvaka?!
I rekoh već gore, iskuhala sam ih čiste i samo u vodi par puta ovoga ljeta.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.