Nadamo se da će rezultirati što većim brojem šarenih guza na najljepšim modelima
i što manjim brojem zbunjenih izraza lica
izvolte

Sada je: 18 tra 2026, 18:37.
Moderator/ica: nevenera

) masem na pozdrav uz zivotni moto:
novi pod-podforum

penny je napisao/la::zivili novi pod-podforum
patkice-zivot postaje predivan:jel kad se rijesis pelena ili ovisnosti?![]()
menen strah da ce mi ovisnost ostat i nakon koristenja istih

thinkPINK je napisao/la:Meni je ful sladak taj mali cover

patkica je napisao/la:Evo ja kao stara platnenasica (tad smo jedva jedan topik uspjevale napunit An i ja) masem na pozdrav uz zivotni moto:
Zivot postane predivan kad se rijesis pelenaaaaaaaaaaaa

A ne da mi se ni učiti motati tetre ...namjeravam nabaviti još nešto AIO pelena, što pamučnijih i laganijih i to joj stavljati... dobila danas 6 komada što naručih preko ebaya, još sređujem dojmove, pa ću vam javiti kakve su...
(nikad prije to nisam morala), no, hajd, idem, pa ću ih usput još i priupitati ono što me zanima...
.

jaja je napisao/la:Ja ne koristim ništa kad skinem pelenu,operem kakicu s uložka da se nesvdvrdne i stavim vani ni balkon na stolicu uloške na jednu stranu,a pelene na drugu. Pelene perem svako drugi dan,oće li im bit išta kad ih tako držim?

, vjerujem da se može "ući" u bebin životni i kakački ritam
... ali ipak, neću se u tome okušavati... odn., vjerojatno će se puno puta zalomiti da curičak ipak kaka izvan pelene, jer, bit ćemo više vani, na dekicama, ležaljkicama, bazenčićima, pa nek se poveže s prirodom
sretno ti bilo 

!
. Nije lako
. Vjerujete mi da papiric nikad ne stignem stavit? Majstor sam vec za presvlacenja u stajacem, puzajucem i skoro naglavacke polozaju. Moram priznat da je MM poceo strajkat s ispiranjem kakice s pelene sto je do sada bio ravnopravno podijeljen posao. Sad mi lijepo ostavi pelenu jer on "nije stigo"
. To vam sve govori. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.