u ovo sniježno i kišno vrijeme dobro dođe malo duge i malo sunca

Sada je: 18 tra 2026, 15:14.
Moderator/ica: nevenera

ako je u zg

), ali eto nekad nemamo izbora.
Inace su pelenice vec sve spremne i cekaju 

tamazd je napisao/la:Nevenera ja jedva cekam radionicu u prvom mjesecu, osim ako malisa ne pozuri pa ne uspijem dociInace su pelenice vec sve spremne i cekaju
nevenera je napisao/la:radionicu mislim vjerojatno 9.1. ali još ću javit točno

. pp bih imala dosta za 5 dana, na knap, ali nema mjesta u autu za pp i za kantu za prljave. nema šanse. ionako ne znam di će nam stati sve stvari - kolica, putni krvetić, koferi. neće mu biti ništa od nekoliko dana u jednokratnima, ipak će tako biti puuuno jdnostavnije.
Ana2010 je napisao/la:kad već spominjete zimovanje - mi se spremamo na 4-5 dana u toplice. nema druge nego uzeti jdnokratne, zar ne?

. Vidjela sam vec kad si prije stavljala, ali moram opet se diviti...
.Mala Bornica je napisao/la: I sad posto je veci, imam manjak mjesta jer mu odjeca ne stane sva u 1 ladicu (u jednoj su tetre i bodiji i carape, u drugoj krpice za pranje, ulosci za pp i jos neke sitnice, u trecoj odjec i u cetvrtoj pelene). Vreca bi mi dobro dosla ali nemam ju gdje objesiti, komoda stoji pored prozora.

nevenera je napisao/la:i onda samo izvadim sve to i ubacim u mašinu

Recept sam našla na netu. Kuhala sam ih u loncu s octom i sodom jedno pola sata. Onda sam ih samo ubacila na ispiranje u mašinu. Presretna sam! 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.