...koja je to divota! ma baš mi je drago da sam se odlučila za njih!! od one plastičuke mi je muka, odmah se sjetim svojih uložaka...jedino mi je drama s tetrama...super se suše al brate dok ja to umotam, smotam pa sa strane strši, pa viri iz covera, ne znam, nekako mi je nespretno....ove šivane su mi 100x bolje...budući da ona teta babysaurus šalje busom ako sam skontala...a ja nemam koga poslati na bus, niti mogu ja s njom ...naručila bih rodine ili flafi, šta ću drugo, nek dostave doma...da malo potičem hrv.proiz.e sad-znam da tu imaju iskustva s raznim, ali onako brzinski...Nika je tanušna i duga...koje bi mi od domaćih pasale?

noge stoje presiroko da bi ih mogao prebaciti. Fizijatrica nam je rekla da misli kako mu to ne smeta, ali da sljedeci put dodjemo u platnenima, pa da ona vidi.

.
.

dežurni dušebrižnici
su mu kraj koji je ostao gurale sa strane u pelenu. tako su se prije motale bebe i taj mi je način najbolji. sa tako motanim tetrama mi je i propuzao (9mjeseci) i prohodao(14 mjeseci). malo upozorenje, ako ti ima moderne platnene u tetrama će ti biti možda malo sputaniji.