Odgovori

Re: Testiranje pelena

06 stu 2012, 16:09

Pupeko prije je bio širi sad je to novi model, baš na zahtijev kupaca da bude uži. Mislim da bi im mogla biti moć upijanja tu negdje, nisam imala Racman u rukama ali mi se čini da je to dosta sličan materijal barem ovaj vanjski.

07 stu 2012, 10:08

Danas Pupeko putuje u Dalmaciju, MB kod tebe će prva :kima

07 stu 2012, 10:32

ako prva putuje u dalmaciju onda ne putuje meni ;).

07 stu 2012, 10:57

meni ti je to sve Dalmacija :ajme pardon u Istru :oops:

07 stu 2012, 11:00

Kolberg je napisao/la:meni ti je to sve Dalmacija :ajme pardon u Istru :oops:

:LOL

07 stu 2012, 22:44

Platnena pelena Pupekoopl od bambusa ( hand made)

1.Dob i kilaža djeteta
14.mjeseci i 3.tjedna, težak 11kg( možda malo više)

2.Prvi dojam
Izuzetno mekana i nježna pelena. ( slična racman bambusovoj peleni na prvi pogled i dodir)

3.Lakoća rukovanja
Fino se da namjestiti i preklopiti po potrebi dugački uložak naprijed za dečke i dodatni uložak je tako mekani da se isto može preklopiti uduplo i namjestiti naprijed.

4.Općenito dojmovi u korištenju, koliko dugo je izdržala, da li je jako ostavljala trag gumica i tako dalje.
Pelena je korištena za noć sa vunenim coverom, i sa uložcima preklopljenim naprijed kako sam već prethodno navela, izdržala je noć s tim da je bila skoro mokra cijela ali nije nigdje provlažilo. Tragova gumice nema. Guza sa ovom pelenom i vunenim c. na dodir je najmekanija, izgleda na dodir kao da je na guzi pelena od perja :lol .

5. Pozitivne i negativne strane
Pozitivna strana ove pelene je to što je izuzetno meeekana i tanka( odnosno nije glomazna) i uska je među nogicama što je dobro pri kretanju bebe ali istodobno i dobro upija bez obzira što nije glomazna . I vrlo brzo se suši, meni se osušila na sobnoj temp. za manje od dan i pol, a na radijatoru na ručniku bi se vjerovatno osušila odprilike za pola dana ( po mojoj procjeni). Negativne strane nisam pronašla.

Meni je ova pelena najbolja do sada od svih koje sam isprobala!!! :1

09 stu 2012, 16:51

Stigla je pupeko na drukere. Ljubav na prvi pogled, ne znam kako cu ju slati dalje :ajme .

12 stu 2012, 09:08

nisam službeno testirala pelenu, ali pridružujem se pohvalama za Pupeko od bambusa :le. Moja je s drukerima, takve su mi draže. Divna je pelenica - mekana, nježna, dobro upija, stay-dry sloj na ulošku. Postala mi je najdraža pelena za noć :dada. Šteta što sad stvarno imam dovoljno pelena ;), inače bih uzela još takvih jer nije preskupa za odličnu pelenu. Dugi uložak mi nije problem. Preklopim ga na 3 i stavim ispred.

15 stu 2012, 17:59

Danas sam stavila namakati pupeko pelenicu jer se vracamo u platnene :luv , i dogodila minse nezgoda: otpao je druker koji drzi ulozak... Nisam bila njezna dok sam odvajala ulozak, stvarno nisam, ali tako radim sa svim drukerima i nije mi se jos desilo. Jako su cvrsti pa pazite...da vam se ne desi ko meni.... Srecom taj druker nije bitan, a pelenu cu udomiti:lol. Ostalima ce kolberg poslati neostecenu pretpostavljam...

15 stu 2012, 18:41

Da drukeri su čvrsti a materijal nije jako debeo i možda kad se jako potegne onda se strgao :dunno

Hvala MB za info. :kavica

15 stu 2012, 19:04

neve će dobiti naravno novu za test, samo neka kaze hoce li na cicak ili druker

15 stu 2012, 19:38

čičak
moram tek poslat silki pelenu
prvo kiša, sad damjan ima temp
šaljem je u ponedjeljak

26 stu 2012, 16:12

uspjeli smo se lijepo pokakit u pupeko :ajme

26 stu 2012, 17:37

nevenera je napisao/la:uspjeli smo se lijepo pokakit u pupeko :ajme

:lol

27 stu 2012, 16:39

uh,, pupeko su zakon!! mjenjam sve svoje nepupeko pelene za pupeko. ;) ..konačno savršen model za moju curicu vitkog trupa i debelih nogica.... iako ima skoro 12 kg čini mi se da će je moć još duuuugo nosit.... mekana, tanka, prekrasna........

27 stu 2012, 17:35

Meni je stigla danas velika pupeko pelena koja mi je jos ljepsa od one testirane. Ima ulozak slican prefoldu, onom testiranom, samo ima i stay dry stranu. Kud ces bolje...

27 stu 2012, 18:24

ajme pupeko. :ajme
ja i pupeko se ne volimo :oops: sam zaljubljena u onu prethodnu pelenu. Najradije bih prodala sve svoje i kupila nju. Nemam pojma zašto mi je toliko legla.

Pupekoopl od bambusa

1.Dob i kilaža djeteta
7,5 mjeseci, 9kg

2.Prvi dojam
Pelena me podsjeća na rodinu nježnu pusu, samo je nježnija i mekanija. sviđa mi se dizajn ali mi nije toliko bambusasta kao prethodna.

3.Lakoća rukovanja
Uložak mi je odličan. Jako dugi, i onaj drugi isto. pa se zajedno super da namjestiti. sviđa mi se i preklop koji ide s unutarnje strane, dovoljno je dubok da druker ne ide na kožu.

4.Općenito dojmovi u korištenju, koliko dugo je izdržala, da li je jako ostavljala trag gumica i tako dalje.
Koristili smo ovu pelenu za dnevno spavanje. Ukakili smo je pošteno. Nije nigdje popustila. Nije toliko zapišana bila pa ne mogu sudit o izdržljivosti s urinom. nema tragova gumice. naprijed se lijepo namjesti i skroz ok stoji, lijepo je visoka.

5. Pozitivne i negativne strane
Jako je mekana, lako se namješta, tanka je i lijepo legne bebi - nije glomazna.
Negativno - ovo je više vezano za moje želje a ne za manjkavosti pelene- voljela bih da je na čičak a ne na drukere jer mi jedan red drukera nekako se čini premalo.
tek se suši pa ćemo vidjet koliko će trebati, po mojoj procjeni ne dugo jer se sve lijepo razdvoji. Sve u svemu jako lijepa i kvalitetna pelena!

slike:
slika
slika
Zadnja izmjena: nevenera; 27 stu 2012, 22:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: drukerska dilema

27 stu 2012, 18:36

hvala neve :kiss

Pa naravno da je sa jednim drukerom unutra kad ga je MB strgala :hahaha

27 stu 2012, 20:22

Kolberg je napisao/la:hvala neve :kiss

Pa naravno da je sa jednim drukerom unutra kad ga je MB strgala :hahaha

tako ga je profi strgala da se ni ne vidi da je bilo 2 :ajme :lol
ja sam mislila da sam dobila novu pelenu :ajme

27 stu 2012, 21:53

Neve :lol
Pogledaj na pelenu, tu bi trebao biti ostatk drukera :nata . Sa uloska je otisao ali ako pazljivo pogledas naci ces rupicu:).

Ja sam kupila pupeko ali vecu pelenu... Drugacije uloske ima, tj.ima samo jedan ala prefold.

27 stu 2012, 22:04

je, ima druker, jedva sam ga našla. a na ulošku nikakvih tragova, zato sam i mislila da je samo jedan :ajme

27 stu 2012, 22:41

editirala sam gornji post, s ocjenom jer stvarno nije fer da olajavam pelenu :lol

kome je šaljem kad se osuši?

29 stu 2012, 08:39

pupeko suha. a vani južina samo takva :klanja
flafi i rodina konoplja se suše već 3 dana :ajme

29 stu 2012, 12:03

Ja sam došla javno izraziti svoju ljubav prema prefoldu :le

11 pro 2012, 15:25

jelatica je napisao/la:uh,, pupeko su zakon!! mjenjam sve svoje nepupeko pelene za pupeko. ;) ..konačno savršen model za moju curicu vitkog trupa i debelih nogica.... iako ima skoro 12 kg čini mi se da će je moć još duuuugo nosit.... mekana, tanka, prekrasna........

ovo mi je nekak promaklo...jelatica drago mi je da paše :mah

19 pro 2012, 14:19

Pupeko bez drukera stigao, stavljen, popisken i na pranju...
Najmeksa pelena ikad. Ljubav na prvi pogled...
Kome saljem dalje?

16 ožu 2013, 10:44

Odmah iza Uskrsa kreće testiranje :

-bambus pelenica od 9-17kg
-One size pocketica sa dodatnim ulošcima
-Pocketica sa uloškom 9-17kg

Do tada molim da se upisujete tko je zainteresiran :)

16 ožu 2013, 10:57

A do tada možemo pretestirati ovu.

slika

pamuk i velur - jedna veličina

16 ožu 2013, 19:56

ja flafi imam
ne znam kakva je ova, jel ista ko moja

16 ožu 2013, 20:05

imam i ja flafi, ali samo pamuk i na cicak, tako da me ova bas zanima :dada .
obecajem da cu biti njezna s drukerima ;) .
Odgovori