Sada je: 18 tra 2026, 16:46.
Moderator/ica: nevenera

kod nad je bila takva da nju često nije mogla ni platnena držati u pokornosti.Uvijek si možeš nabaviti jednu rolu pa ako neće koristit imatćeš za kasnije.

Kolberg je napisao/la:neve vuneni od close parenta?
cloth for angel ili tako nešto
muž mi je dobio frast dok je to vidio jer svako malo počnem kukat za nekom pelenom. još me čeka 70 tetra

Kolberg je napisao/la:Bambino Mio lineri su za čvršću kakicu.

nevenera je napisao/la:Kolberg je napisao/la:neve vuneni od close parenta?
joj ne, toliko sam u CP da sam krivo napisalacloth for angel ili tako nešto
totalno skoren. stisnut. ko mekša daska je![]()
lorena - ja nisam stavljala linere ovaj put, s tinom jesam. sad nisam. damjan je kakao baš školski senfasto. isprala bih i to je to. nije mi imalo smisla trošit linere na to. sad kad se kakica formirala sam počela. po meni, probaj, pa vidi, ako nema smisla, spremi za kasnije.
tastatura - što se zanima? ja imam par bambino mio. prefold i zaštitne.
Zanimalo me kakva su iskustva općenito jer sam još uvijek u potrazi za nekom dobrom AIO. A kako vidim da tu svi spominju CloseParent, mogla bi ih možda probati. Nekako me se ne da iz vana naručivati....

nevenera je napisao/la:zaboravila sam reć da ni tin ni damjan nisu imali pelenski osip u platnenima.

.Kolberg je napisao/la:Evo lanoliziranje u mikrovalnoj:
Vunene se opere kao i inače. Pripremi se voda sa lanolinom (kao i obično) i u posudi se to stavi u mikrovalnu. Podgrije se 3x3minute i ostavi se u posudi dok se ne ohlade. Kad se ohlade onda se stavi na sušenje. I to je to.
Ukoliko MB ima mikrovalnu može ove Storkice koje sam njoj poslala tako lanolizirati, ja još nisam pokušavala.
pa da vam se pridruzim
.

, tvoj muž je neprocjeniv

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.