merica84 je napisao/la:6 komada pelena-sve zajedno 65 kuna,ne svaka
jesi sigurna da su to platnene?

Sada je: 05 lip 2026, 21:52.
Moderator/ica: nevenera

,zaozbiljno!

al na ovima samo piše dječje pelene.,100 postotni pamuk...a materijal mi isti kao kod ovih bijelih što sam kupila na kojima je pisalo platnene....više ništa ne znam

ali sam vidjela da mame ne oblace na njih stramplice vec "doguzice" - onak kao visoke dokoljenke koje sezu do guze (halterice). Ima toga na stranim sajtovima. Vidjela sam jednom da i kamaris ima takve, al su bile skupe.

, tak da budem uzela Bambus pusu pa vidjela. Tanja koju imaš? Ovu s organskim pamukom ili onu drugu?
On zadovoljan, aktivan ko prije bez obzira što je guza XL 

pa mi imamo malo razmaka od cicka do cicka 

sirotica
Nismo nikada presli na jednokratne ali sam joj morala mazati kremom cim vidim da se pocelo crveniti. Na kraju smo naisle na Mustelinu kremu za osipe i jako nam je pomogla. Iako kazu da se ne smije mazati guza u platnenim mi smo morali. Takve pelene su se teze prale od ostalih ali nakon nekoliko pranja krema bi se skinula sa pelene.
i tek sada vidim kako je zivot laksi bez pranja platnenih

Mozda jer se jucer prvi puta pokakao u platnenu??
Ni s time nisam sretna 

pa da vidimo. I kupiti cu tu mustelinu kremu, mada mustelu ne volim jer ima one parabene 

da se M. pojavio osim preko noći...a po noći joj stavljam jednokratne!!!! što znaći...da osip nije od pp!!!!

i sad me zanima dal ona može ištrikati te zaštitne gačice od ove vune kaj se kupi za štrikanje pulovera? Baš mi nije jasno kak to ne promoći i koja je točno njihova funkcija. Može li mi neko to objasniti????

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.