totsbots easyfit AIO - pelena s džepom
1. Dob i kilaža djeteta:
14,5mj, oko 9,5kg
2.Prvi dojam:
Super izgleda i djeluje kao da bi bila spremna odraditi svoj posao. Mekana. Na prvu me zbunio uložak i di bi ga trebalo smotati, u džep ili presavinuti izvana. Odlučila sam se za preklop s gornje strane. Ništa nije smetalo. Niti se pomaklo.
I onaj perivi liner. Kako sam u potrazi za pelenama onda sam slučajno naletila na to što je ta bijela krpica zapravo.
Mislila sam da je neki novi turbo ultra tanki dodatni uložak.
3. Lakoća rukovanja:
Prejednostavna. Ništa više posla nego s jednokratnom.
4. Općenito dojmovi u korištenju, koliko dugo je izdržala, je li jako ostavljala trag gumica itd:
Stavila sam joj je nekih dvadesetak minuta prije popodnevnog spavanca i skinula isto tako negdje poslje. Izdržala je 4,5h. Napunila se ali nije ništa propustila. Imala sam osjećaj da bi je mogla koristit i duže da je potrebno, npr. za noć. Ali nemam iskustva pa to ne mogu baš najbolje još procijeniti jel za noć ili ne.
Urezalo se nije ništa. Jedan red drukera sam je smanjila i dalje joj je bila komotna. Čini mi se da je dublja modelom. A to meni treba.
5. pozitivne i negativne strane:
Nisam našla ništa negativno u ovom jednom probavanju. Sviđa mi se jarkoća boje, nježnost i snaga upijanja. I baš bi je htjela probati za noć.
edit: još sam zaboravila da se osušila jako brzo.

ja sam se zaljubila (u pelenu)
Super je stvarno i nema mi negativnosti, mm isto oduševljen. 

Ja više nijednu drugu ne stavljam po noći.

.