I inače jako volim komplicirati u ľivotu jer zaąto bi sve bilo jednostavno kada moľe biti komplicirano. Ali sam sebi i drugima kad sam zatrudnila obećala da ovaj put ne ću komplicirati. Rekla sam da ćemo ono ąto moľemo kupiti u dućanu s polovnim stvarima (Baby Boom na Savici) i da ću koristiti jednokratne pelene. Cijeli ľivot mi mama priča kako su uloąci ątetni jer ih izbjeljuju s dioksinom i da je onaj superupijajući gel neąto straąno otrovno, ali ja ih i dalje koristim. Znači, znala sam ja da su baby pelene zapravo ątetne, al do prije par dana nisam se usudila ni istraľivati previąe o tome jer sam se bojala, iskreno, da će mi se zgaditi i da ću onda htijeti koristiti platnene. A kako sam bila uvjerena da su platnene joą uvijek na istoj razini kao i kad sam se ja rodila, mislila sam da ću si samo oteľati posao zabezveze. A pogle kolko je beba odraslo na jednokratnim pelenama, uključujući i mene (ali tada valjda nisu joą bile tako ątetne), i sve su normalne!!!<
><
>No moja ľelja za kompliciranjem je nadvladala i čim sam počela surfati o platnenim pelenama za 15 minuta sam već bila potpuno uvjerena da ću ih koristiti. Naľalost nisam tako nadobudna da ih krenem sama ąivati jer kao prvo niti znam ąivati (moja sramota), a kao drugo ne da mi se.<
><
><
>Suąilicu za rublje nemam, ali snaći ćemo se nekako.<
><
>Kamarisove mi se pelene ne sviđaju pretjerano jer mi se čini da kroz onu najgornju-zaątitnu pelenu koľa ne diąe - preplastična je. Naąla sam ove pelene i sad ih ovih dana planiram naručiti. Moľe li mi netko reći da li ima iskustva s baą tom vrstom pelena?
http://www.ecobaby.com <
><
>Meni se nekako čine najslađima, najudobnijima i
eathable!<
><
>Niąta cure, mene nije bilo teąko uvjeriti! <
><
><i></i>