18 sij 2006, 12:15
Arkana, najdraža moja ljubiteljice rotvajera, odi na moj topic shopping preko interneta i pročitaj kako sam ja prošla sa naručivanjem pelena.<
>link - shopping <
><i></i>
18 sij 2006, 12:59
Hvala ti mila, jedva cekam bebicu da narucim pelene, a mozda bi i mama sasila koju <
>put do bebice...<i></i>
18 sij 2006, 17:35
Meni su bas jucer stigle moje prve narucene i cekam jos jednu. Nisam narucila puno. Tri sa <
>www.diaperco.com/shop/<
>Shipping je bio 7,5 $, dosle za deset dana. Donio postar paketic!<
><
>I to<
>:<
>-Cotton Terry Fitted Diaper by Swaddlebees - e ta mi je zakon! Ima dodatni ulozak prisiven - bolje bi bilo da se moze skinuti, al ajd do
o, dosta je debela, i jako mekana i fina. Bas se pere!<
>-Bumpy Day cover - dakle zastitne, onak izvana pamuk, ono platno cickavo i mekano napred - zakon! Prelijepa i super mu do
o stoji!<
>-Wonderoos - One size pocket diapers - uzas - onak ful plasticna, iznutra kao mikrofi
a - al zapinje za prste - ma grozan sinteticki osjecaj I druker su stavljeni samo na vanjski a ne unutarnji sloj pa se sve spetlja kod namjestanja.<
><
><
>Isti sam dan kupila i isti su mi dan dosle jos dvije sa:<
><
>www.thebabymarketplace.com/<
>Cijena je bila 15$ i jos toliko shipping <
><
>NarucilaTiny Tots Fitted CD - bas jadna. Neki uzasno tanak kao flanel? Ali uopce nije onak lijepa i mekana..<
>Bummis zastitne Super Snap - bas jako debele i tvrde. Ne svidjaju mi se.<
><
><
>Ovi npr imaju Hrvatsku na popisu i cini mi se veliki izbor pelena <
>www.poops-a-daisy.com/index.php<
><
>Ne znam kakve su cijene jer ista pelena na razlicitim stranicama ima i po nekoliko $ razlicitu cijenu. To treba malo vise vremena snjofati...<
><
>Placala Masterom.<
><
>Narucila sam jos jednu, al ta jos ni a ni be. Pa otom-potom.<
><
><
><
>Nego, di ste sivalice? Zar bas nist od vas necemo vidjeti? <i></i>
18 sij 2006, 17:45
ja i jos jedna forumasica narucivale smo kushies ultra all-in-one s ovog sitea: basicallybaby i imamo do
o iskustvo s njima <
>pelene su relativno povoljne cijenom, a ja sam s njima zadovoljna <i></i>
19 sij 2006, 10:27
Ok...HVALA CURE!!!! <
><
>An, ja bi sivala, t.j. moja mama, ali zelim da narucim...prvo..<
>I hvala vam tebi i webici na one krojeve, ja sam to sve dala mami, ona kaze da cim dodje beba mi malo proradimo na tome.<
>Sto se tice narucivanja, ne znam dali vazi isti shipping i za Makedoniju (gdje ja zivim), kao i za Hrvatsku, jer neko zna?<
><
> <
>put do bebice...<i></i>
20 sij 2006, 02:16
ja vjerujem da bi shipping trebao kostati slicno za makedoniju kao i za hrvatsku. ali uvijek mozes provjeriti - nadjes na sajtu s kojeg narucujes e-mail adresu za informacije, pa ih pitas unaprijed 'ako narucim to, to i to, koliko ce mi iznositi shipping' <i></i>
20 sij 2006, 10:09
Hvala idem malo surfati... <
>put do bebice...<i></i>
20 sij 2006, 14:10
Evo pitala sam sad, kada dobijem odgovor javim <
>put do bebice...<i></i>
23 sij 2006, 10:10
Eto..odgovorili mi isti dan..Shipping je u ceni, pitala sam basicallybaby...<
>Rekli mi da kad narucim opet im napisem mail i da ce oni to rjesiti da dobijem kao poklon...<
> <
>put do bebice...<i></i>
24 sij 2006, 14:29
evo da malo on-topic ozivim ovaj topic dok se ne jave ostale svelje <
>ovo su moji 'domaci radovi' (po jedna predstavnica svakog uzorka) <
><
><
><
>ona jednobojna je flanel unutra/flanel izvana, a za sarene sam kopirala An i izvana stavila sareno platno. kroj je od otto
e-designa, veca velicina.<
> <i></i>
24 sij 2006, 14:51
GoldDust PREDIVNE!!!!! Nemam rjeci!!!!<
><
>i ja sam taj kroj dala mami.... <
><
>kada sasije ili dobijem prvi paket stavljam slicice <
>put do bebice...<i></i>
24 sij 2006, 15:05
goldy <
>preslatke su! ovaj treći s lijeva imam i ja, ali di si našla ova druga dva materijala? <
><i></i>
24 sij 2006, 16:08
Ina - pretpostavljam gdje si kupila materijal na mace . a za ona druga dva, bilo je to ljetos - onaj ducan s posteljinom u zgradi belvedere. i bili su nesto jako jeftini <i></i>
24 sij 2006, 17:57
goldy, prepreprekrasne suuuu! Svaka cast! <i></i>
25 sij 2006, 18:29
An samo da ti se javim da su pelenice u funkciji i prezadovoljna sam Jedino jos po noci stavljamo pampersicu ali to je radi mamine lijenosti i komfora <
><
><
><i></i>
26 sij 2006, 09:55
Aaa, Mihaela, bas mi je drago!!!!!<
><
>... a za nocnu, ja ti ne mijenjam po noci, jedino dodam jednu tetru slozenu kao dodatni ulozak. I nije mi mokar ujutro. Al valjda niti ne piski puno po noci <
><
>Puse deckima! <i></i>
27 sij 2006, 14:12
Ma Mijo tonu cica i tonu piski tako da mi i pampersica jedva izdrzi po 4 sata.Probala sam staviti i AIO s debelim dodatnim uloskom ali je promocila.Kad bude manje piskio i vrijeme malo toplije mislim da cemo i mi probati i po noci a za sada zbog komocije ostaje pampersica! <
><
><
><i></i>
29 sij 2006, 17:05
evo jedan zgodan link za šivanje pelene <
>kako sašiti platnenu pelenu<
>dodajem još jedan link<
>one-size pelena <
><i>Edited by: Ina66 at: 29/1/06 16:10<
></i>
30 sij 2006, 14:15
<
>hvala <
>put do bebice...<i></i>
31 sij 2006, 11:47
Koja sam ja faca s placa !!! Nemojte nikome reci. Jer bum rekla da lazete. <
><
>Znate kaj mi je palo na pamet kada sam vidjela naslov topica?! <
><
>Jezus, pa nisam znala da i za pese ima platnenih pelena?! <
><
>Ovo je meni odjeljak za kucne ljubimce - ocito samo za to i nis drugo. I palo mi je na pamet da bi mom Neu do
o dosla jedna platnena pelenica - kad dodjem doma (ili bilo koji drugi clan obitelji) obavezno pusti par (i malo vise nego par!) kapi mokrace. Od puste srece sto nas vidi.<
><
>Znam da bi ovo pitanje trebalo biti na posebnom topicu - ali, kad smo vec tu - rade li to i vasi psi? PRodje li ih to ikada?! <i></i>
01 vel 2006, 23:45
Draga Sanja evo samo za tebe: <
><
><
><
><
> <i>Edited by: An at: 1/2/06 22:47<
></i>
02 vel 2006, 02:22
sanja<
>Quote:Jezus, pa nisam znala da i za pese ima platnenih pelena?!<
> <
>An <i></i>
02 vel 2006, 10:53
Isuse, An, za pozvizdit!!!! <
><
>Bas je takva bila moja Tujka zamorcica!!! <
><
>Ma, bas ste mi dale mislit i do
u ideju!!! <i></i>
06 vel 2006, 19:39
An <
>Ajme uljepsala si mi dan <
><
><
><
><i></i>
06 vel 2006, 20:38
An, sad sam tek vidjela <b>*Portal mameibebe.net *</b><i></i>
07 vel 2006, 10:11
An <
> <
>put do bebice...<i></i>
20 vel 2006, 12:31
Koji materijal koristite za platnene pelene?<
>Ja sam ovih dana trazila i trazila flanel i flis i nema!!!! Kao niko to ne trazi pa i ne nabavljaju! A onda me jos upitaju, a zasto ce vam to! Pa kad im odgovorim ili me gledaju kao da sam pala sa Marsa ili aplaudiraju...<
> <i></i>
20 vel 2006, 13:04
Ramona, ja sam sivala od jednobojnih flanela, jedino sam za vanjski sloj nekih pelena (po uzoru na An) stavljala obicno sareno platno za djecju posteljinu. inace za punjenje mozes upotrijebiti i frotir od starih rucnika. (mozes i sivati pelene skroz od frotira, ali onda moras pronaci neki finiji, meksi frotir da bude ugodan na kozi.)<
><
>sto se tice flisa, osobno bih ti radje preporucila da sasijes pelene od 100% pamuka, pa odozgo stavljas kupovne zastitne gacice, a ne da sijes AIO s flisom. ako kod sebe i nadjes flis za kupiti, moras znati da to nije flis proizveden u tu svrhu i da je vrlo moguce da ce takve pelene
ze propustiti. uz to, taj materijal ce morati podnositi cesta pranja pa i to treba uzeti u obzir. zbog svega ovoga glasam za pamucne materijale + zastitne gacice <
><
>kod nas ima relativno dobar izbor flanela samo u sezoni jesen-zima, jer se oni prodaju za posteljinu. ja sam u ljeto jedva nasla nekakav jednobojni flanel, ostalo su sve bili neki flaneli za posteljinu (ne djecju) s groznim uzorcima. <i></i>
20 vel 2006, 14:42
Joj Ramona, ja sam i odustala od trazenja NEMA i gotovo. Ali nasla sam neki sto se zove pahret ili parhet, onako cak i uzorak je djeciji, mekan je i cini mi se da bi do
o upijao. Moja nana kaze da se od tog materijala prije cak i silo pelene, pa cu probat. Ma najveci problem mi je masina, nemam love da kupujem, a ova na koju sam racunala se pokvarila A ne mogu da vjerujem, htjela sam probat par pelena sasit u snajdera za prvu ruku (test) i od njih 5-6 sto sam nosila nitko nije htio <
> <
>Sara 03.06.2003<
><
><i></i>
21 vel 2006, 14:54
Da vam se pridruzimo....<
>Nedavno smo obisli pola Beograda, i jedva nasli flanel... Samo na jednom mestu, kupila sam beli za unutrasnjost pelene... Ima jos zuti, zeleni i narandzasti, sve pastelni, to cemo kad ovo potrosimo...<
>Spolja sam stavljala obican pamuk za decju posteljinu, sa leptiricima, i bas je slatko... Unutra pamucna majica, stara posteljina od frotira... Razmisljam da kupim i vatelin, kao sto preporucuju na otto
e, zbog lakseg susenja... Nasla sam samo usiven na postavu, pa cu verovatno uzeti to, pa skinuti postavu... Koristi li neka od vas to? Cini mi se kao do
a ideja zbog susenja, ne znam koliko ce trajati ovako...<
>Koristila sam kroj otto
e, manji, i neki mama bird, skinula sa nekog sajta o sivanju pelena... Ovaj drugi mi je mozda malo i bolji....<
>Negde sam videla da cure hvale novi otto
e kroj, gde je ulozak siri, kao pescanik... Sta vi kazete? Nama maneken stize tek u junu, pa ne mogu isprobavati svoja dela, zato mi treba savet iskusnih mama... <
>Kad budem imala vremena, postavicu vam sliku moje prve pelenice, bas mi je slatka... <
><
><i></i>